- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- лизане и HIV
значи искам да попитам дали от френска любов може да се хване СПИН???
Moje ako sekret ot zarazaeniq popadne v tqloto ti,bilo to sperma ili vaginalna technost...
kazval sm1 go kazvam go i shte prod1lja da go kazvam...
Ne s1m vinoven che s1m krasif :P
абе вчера пак има6е подобна тема нау4ете се веднъж завинаги
ХИВ-вирусът се предава по 3 пътя:
сексуален ( традиционен обикновен секс, не орален, не анален)
кръвен1 (кръвопреливане, използване на общи спринцовки при наркоманите, при сбивания)
кръвен2 (ако майката е болна има голяма вероятност детето да се разболее)
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
lele...6a6nah se napravoestestveno 4e moje da se predade i 4rez oralen sex, vsu6tnost tova e edin ot nai-sigurnite na4ini. I predi e imalo takiva temi i mi e napravilo vpe4atlenie 4e mnogo malko teenageri go znaqt, po-lo6o dori 4esto sporqt 4e ne e taka
iskam da popitam alice sw Kak spored teb geiovete se razbolqvat ot spin? samo po kruven put?! q pak se zamisli....
i po-dobre ne pi6ete za ne6ta,v koito ne ste sigurni 4e sa taka...tuko vij nqkoi vi e povqrval
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Taka!Neka vi razqsnq ot medicinska gledna to4ka!Pri orlalen sex moje da se stigne do zaraza samo iedistveno ako vagilna te4nost ili sperma dostignat do rani4ka v ustnata kuhina ili ezika,toest ako ima dostyp do kruv ili mqsto s razcepena epitelna tukan!Ako togava ne6to ne figurira,to 6ansut za predavane na HIV,spin pri oralen sex e prakti4eski i teoreti4eski nesu6testvuva6t!Pri analno suvkuplqvane oba4e riskut e su6tiqt kato pri vaginalnoto takova,za6toto v anusa ima podobna sekreciq kato tazi vuv vaginata!Eto za6to i geiovete se razbolqvat i si predavat bolestta!
В голяма грешка си...при анален и орален секс без предпазни средства HIV се предава безпроблемноПървоначално написано от alice sw
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
категорично неПървоначално написано от гост222222
![]()
СПИН се хваща по полов и кръвен път
от френска любов
целувка
допир
и т-н
СПИН несе хваща![]()
напротив при орален секс ако има раничка в устната кухина спин се предава безпроблемно.Та нали вирусът се намира и в семенната течност,а също така и във вагиналният секрет.Информирайте се малко пък тогава пишете.Защо тогава при нормален секс без предпазни средства се предава спин,ами много просто защото се съдържа в половите секрети (сперма и така наречената мъзга) и ако има рана в устната кухина,била тя херпес,афта или просто прехапано място, вероятността за заразяване със спин е огромна!![]()
Любовта е като вятъра - неможеш да я видиш,но можеш да я усетиш
Наи-свесното мнениеПървоначално написано от Dharma
![]()
![]()
![]()
може само ако имаш рани4ка в устата
ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!