- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-грозния известен човек?
Др.Ливайн и проф.ВучковАаа и Софка Маринова!
Прав си, Софка е много крива.Първоначално написано от Li77Le^aN{G}eL
![]()
Първоначално написано от bonboneno^mace
Я да не обиждате Зъбатчо,чее...
![]()
Ина1е най- грозната личност е Деси Тенекеджиева... Не толкова че е грозна, тя е противна направо... Има някакво гадно-високомерно излъчване, никакъв чар...
Иначе има и доста грозни знамеднитости, но за сметка на това или секси, или много чаровни...
Primeri:
http://vbox7.com/play:6f3c38ebсекси Зъбчо
![]()
Грозен колкото щеш, но чаровен по свой начин...
![]()
Не е красива по класическите стандарти, но е много чаровна и секси.
Според мен не е достатъчно някой да няма правилни черти или да няма кой знае колко хубаво тяло,за да го наречеш грозен...
Има хора, грозни в лицв, но много секси. Има хора с неправилни чети, но със силен чар и присъствие... Всякакви са.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
I so agree.Първоначално написано от Muse_of_Madness
Азисове , Париси , Дани Филтове , Менсъни , футболисти са убер-зле.
Bjork e доста по красива от баба Парис
180- бан на профил 2 т.
ами аз не мисля че е грозна , има различни мнения за грозотаПървоначално написано от OtherDimension
![]()
А и имам един въпрос ... Защо след като Парис Хилтън е грозна я има на корицата на много модни списания и е редовна тема за разговор в модните среди ?Сигурно и вие се мислите за много красиви , но защо ли никой не ви обсъжда !?!??!!?!?
Аз мисля че грозни известни жени НЯМА ! Защо ще са известни ако са грозни ?
Мъже има например :
Чудя се как да не повърна като го гледам![]()
Оfftopic: Относно Парис: за доказателства за найната грозота/красота винаги давате примери някакви снимки. А не ви ли е хрумвало, че тя изглежда на снимките по един или друг начин, защото не е естествена. И не говоря само за килограмите грим по нея (а и по някои други знаменитости). Ами PhotoShop? Нали съм виждала какви чудеса стават когато се приложи правилно. Точно защото някои от тези снимки (не) са обработени правилно с тази програма тя изглежда толкова зле/ добре. По-добре я вижте в някое интервю. Там е само с грим. И... не аз не й завиждам
Ontoppic: За мен Деси Тенекеджиева е от антипатичните популярни лица.
mi azis desi tenekedjieva i nai ve4e TEODORA ANDREEVA![]()
Деси Тинекиджиева, Галя от Каризма и теа от Токио Хотел ми мясат на травестити!!!
Не, беше в брой на БРАВО.Първоначално написано от even_in_death
А да, и Деси Тенекеджиева е нещо ужасно...
А Парис е красива защото в Америка се смята за такава. От там и останалият свят нали се води по техния акъл... А се смята за красива защото просто е руса и има гърди...
I love you...
bravo bravo , su6tite!!!Първоначално написано от carevi4noto_momi4e