- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Въпрос за музиката в 359hiphop
Хора, до онзи ден си свалях музика без проблем, а сега...цЪ. Само при мен ли е така? Да не са спрели свалянето на музика от чужбина?!
Ето какво ми дава...
http://img222.imageshack.us/img222/9232/1anx5.jpg
или
http://img222.imageshack.us/img222/2326/1bwv9.jpg.![]()
Ами първото ми излиза и на мен...Ако не се оправи до довечера ще проверя къде е проблема и ще ти кажа...Може би Маската прай некфи ъпгрейди:/
кфо се опитваш да дръпнеш![]()
при мен е нещо подобно и дано да са опрай че искам да изтегля някоя и друга песен [-o<
при мен няма такива проблеми ама аз имам сичко дет е качено и без тва![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
Ааааааааааааа не! Съга пък въобще не ми зарежда сайта!?Първоначално написано от Jamalska
![]()
Искам да видя дали съм дръпнал всичко на Сенсей, просто няма такъв, и нещо друго да си дръпна, че в последно време много почнаха да ме кефят парчетата
.
Ти, до колкото разбрах, се кефиш на Саундтрак...![]()
(Редник Корабов...няма такова нахранване...)
![]()
Ам аз имам сичко от там...с изключение на некфи гадости..изтрих ги.
Кажи какво ти трябва и може да го пратя?
..май никой не си прави труда да уведомява второстепенните пмодове какво се случва.
ако става дума за мен ragga one-a side a babylon отдавна искам да я дръпна ама се забравям
Каква рага какво чудо..таз песен е от времето на тру-ъндаграунд...преди 359...ако ти тряа дай скайп
Еми искам да чуя Dark fight- Войн, но все още не може да се дърпаПървоначално написано от Jamalska
.
Какво да ми пратиш?...всичко. Аз съм свалил само 31 песни.
Ясно е, че ще има бози, които ще бъдат изтрити.
Едва ли ще ти се занимава, но все пак... p4elata_brumze (скайп). Дано се засечем петъка или събота, неделя, че през седмицата няма шанс (часова разлика).![]()
Пз...Сенсей & Единака- На какъв се правиш !![]()
П.П. Саундтрак има ли някакъв албум?
![]()
Намерих те.Кат се засечем ще ти пратя![]()
Благодарско!Първоначално написано от Jamalska
=D>
![]()
Вече се тегли безпроблемно.![]()
![]()
Мноо пичовски работи има тамПоднулевия, Лъки Уан и Рамирез - Песен за стълбата - РЕСПЕКТ!
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
Първоначално написано от p4elata_brumze