- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kak moje da ima takiva hora!
imam si seriozen priqtel..toi be pyrvoto momche s koeto prespah..adski mn go obicham..toi e nai-dobriq mi priqtel..!no zashto trqbvashe da se sluchi tova..!qvno edin smotanqk mn me haresal..i iskashe da se vijdame..a povqrvaite mi ako bqh mu otkazala..sq moje6e da ne sym m/u jivite!toi e gadna protivna mutra!zavede me v tqh..protiv moeto jelanie..sableche me i me iznasili kato nishto!bez da mu migne okoto..!vyzpolzva se ot krasotata mi..!vyzpolzva se ot men!ZASHTO!?do sega ne sym se chuvstvala tolkova izhabena!pomognete mi kakvo da pravq..!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Отиваш в полицията пускаш жалба. Вадиш си медицинско . Ако нямаш навършено пълнолетие се обръщаш към закрила на детето. Има и горещи телефони ,където информират по добре как да се реагира при такива случаи , няма да се страхуваш и тем подобни от мутри(тяхното време мина). Айде успех и без да се предаваш!!!Първоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от Forslor
абе тая пикла е поне на 15 годени какво и се връзваш на акъла
DoPye pikla a..!?mn qsno,4e taka 6e govori6..6toto nz kvo mi e..i ne sym na 15 a sym na 17 taka ,che takiva kat tebe slabo me vylnuvat!ako smqta6 da me narejda6 ne e sega vremeto!..![]()
Виж такива случаи има бол в нашата страна . Точно пък ако е на 15 ,нещата са много сериозни. Все още правя разлика между тема "ебавка" и немисля ,че тази е една от тях.![]()
Първоначално написано от Анонимко
откаде си бре прятелки
а бе то момичето явно наистина е пострадало...
ама и тя си носи отговорност за кво му е позволила да я заведе у тях?! тя тапа ли е или кво да неможе да се сети за кво е води!?![]()
What about the world today
What about the place that we call home
We’ve never been so many
And we've never been so alone
Аби те повечето мутри са в затвора Маргините си ги гледам през балкона какво правя на кой мутрете отанаха
Рашо тоя пак каква е мишка Бобара тоя се е забил по герите иначе ще го грамнат Пешо Щангато за тоя пак какво да кажа и той е мишка като Рашо
Някав дечко сигорно и е казал че е мутра![]()
![]()
Първоначално написано от DoPye
ti Boiko Borisov li si ?
Ами да може да има.Всякакви са.Това,което е напарвил с теб е ужасно и е най-добре да кажешна полицията и на вашите,ако не знаят.Не може да се отърве така безнаказано.
да брато Бойко Борисов съмПървоначално написано от OtherDimension
qkoo
moje li da nabiesh edno momche ot kvartala deto me idosva
daje ako moje da go zastrelqsh
Първоначално написано от OtherDimension
пиши на П.М да не Флудим
porednata izmislena tema v koqto nqkoi iska da se pokaje i dokaje ''ot krasotata mi''!!! izvinqvai iska6 da kaje6 4e si mnoo gotina ili 4e sa te iznasilila
Pla4eh 4e nqmam obuvki dokato ne vidqh 4ovek koito nqma6e kraka!!!!
to4no taka!i az ne vqrvam mnogo na taq tema,no i da e istina edva li go e prejivqla tolkova tejko,za6toto o6te misli za "krasotata si".a i za takiva ne6ta si ima policiq,a ne forumi.Първоначално написано от cvetiiii
![]()
abe hora..za kvo mi e da se ebavam za takiva raoti..govorq vi napylno seriozno...i cvetiiii
zashto da ne sym krasiva..ne me poznavash za da govori6 kakvotoi da e!
prosto zvu4i naduto i fal6ivo da paradira6 s krasota v takava situaciq.Първоначално написано от Анонимко
![]()
naistina znam 4e zvu4i typo..krasotata nqma zna4enie..i nikoga nqma da ima..!po dobre da q nqma!no az pisah tema za da polu4a syveti..a na upreci!
Ти си си виновна . Щом като не си могла да му откажеш що не си излизала с повече хора, за да не те завлече на някъде ..трабвало е да внимаваш да не оставаш сама или на приятелите ти не им пука за теб ? Мисля че сега е най-добре да забравиш всичко .. е може да ти е малко трудно в началото , но ще се справиш споксПървоначално написано от Анонимко
![]()
Бойко Борисов е грамотен доколкото знам, а ти...Първоначално написано от DoPye
![]()
![]()
по темата![]()
най-лошото, което можеш да направиш, е да си мълчиш, защото така показваш на тоя, че може да прави с теб каквото си иска без да му се размине![]()
така само ще го окуражиш.. ясно, че те е страх, но трябва да имаш малко воля![]()
не бездействай, а направи колкото се може повече, за да се разбере, че няма просто да си стоиш и да си гледаш уплашено.. обади се на колкото се може повече места, търси помощ, говори за това, кажи на много хора![]()
ще се справиш, спокойно![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Estestveno,4e temata e ebavka!Sigurno go pi6e nqkoq kompleksarka,koqto nikoj ne q poglejda,6toto e grozna kat kobila i tuka se pravi na golqmata hubavica,deto 6e trugne da q iznasilva nqkoi!KAto si tolkova umna otidi v policiqta i razkaji kakvo e stanalo,posle otidi pri lekar da ti vzemat otpe4ataci ot putaka i dnk i razsledvane i tn i tn!Dori da ne si izmislq6,koeto e malko veroqtno,ako trugne6 da pravi6 ne6to oniq 6e ti razkatae familijkata!Prosto mi izglejda nevuzmojno i nerealno!Film,detska izmislica,parodiq!Ne ni zanimavaj s gluposti molq te!
ами мноо ясна че е ебавка
няква 17 годишна ще писка че мутра искал да я бие те даже няма да и обърнат внимание
и кое й е нереалното на ситуацията, мога ли да знам!? пфф, такива неща се случват всеки ден и то навсякъде по света, колко пъти по телевизията и другите медии са разказвали подобни истории, че и много по-лоши...и кво, дайте да си затворим очите и да кажем "ми не, тва е невъзможно в нашия "идеален" свят да се случи такова нещо.. те тия си измислят"Първоначално написано от Glade
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ami da,Dopye qsno go kaza!