.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: krai na papkite!

^gugito^
    Guest

krai na papkite!

Zdraveite!Dnes iskah da ubiq malko vreme i re6ih da se porazrovq malko iz foruma.pro4etoh pone 20 temi svarzani s problemnata koja i pakite.Togava re6ih da spodelq s vas edna mn hubava recepta protiv papki i vi uverqvam,4e ako se prilaga redovno ili neveroqtno deistvie!
    Neobhodimi sa vi 1 6i6ence salicilov spirt,1 fi6e rozova voda i 3 hap4eta HLORONITROMICIN (tova e antibiotik,koito potiska razvitieto na bakteriite,prodava se v opakovka s 2 blistera (ob6to 20 hap4eta) i struva kam 2.40)
    Izsipete spirta i rozovata voda v 6i6ence,posle pribave6e 3 hap4enca i raztraskaite.te 6te se raztvorqt.s tova se majete sutrin i/ili ve4er sled kato si izmiete liceto s katranen sapun (struva 60 stotinki) nai-udobno e da se majete ve4er,za6toto ako go izpolzvate i sutrin 6te zabelejite,4e kojata gorki i kogato nqkoi tragne da vi celuva po buzata i 6te mu e gadni4ko-za tova i samo ve4er moje!poneje ima veroqtnost kojata da se poizsu6i si q namajete s nqkakvo krem4e sled tova - hidratantno,po-mazni4ko
    pri men i mnogo ot moite priqtelki podeistva
    nadqvam se i na vas da pomogne!
    ako se izpolzva redovno,6te ima efekt i da ne zabravite za katraneniq sapun

Guest
    mersi mngo {}

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    A iskam da pitam s kakvo se nanasq?

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    A... i gore - dolu sled kolko vreme ima effect?

Guest
    q kaji na koq firma izpolzva6 produktite?

Аз искам да попитам какав е този катранен сапун и от каде мога да си го купя!??!
    Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...

^gugito^
    Guest
    ami zna4i rozovata voda mi e na Kokona ili ne6to takova,edno 4erveno 6i6ence,a spirta e obiknoven salicilov ot 2%.katraneniq sapun se kupuva ot aptekata i sturva 60st.izglejda dosta nepriqtno i sa6to taka miri6e gadno,no mirizmata ne ostava v/u kojata na liceto.vidim efekt se poqvqva sled 1 sedmica,no trqbva dase majete redovno,nanasq se s pamu4e ili tampon4e za grim (znaete gi) samo nqkoi da ne se obarka i da po4ne da pie hap4etata,6toto te sa za savsem drugo ne6to,a ne sa papki.btw tova e antibiotik
    aide uspeh!
    aaaa i da ne zabravite da se majete s nqkakvo krem4e sled tova,4e s tiq studove naposledak kojata mn izsahva

Мерси много!
    Ще го пробвам задалжително!
    А само да попитам откаде да си намеря розовата вода?
    Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...

^gugito^
    Guest
    vsi4ko se kupuva ot aptekata spirta e 60st,rozovata voda - 80st i t.n ima gi vav vsqka apteka

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от kukli4kata_anastasia
    Мерси много!
    Ще го пробвам задалжително!
    А само да попитам откаде да си намеря розовата вода?
    розова вода има навсякъде по козметични магазини,би трябвало да я има и в аптеките
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

mi znachi ako jiveesh v Pld v halite mislq ima specializiran magazin za produkti s roza...inache razpitai iz aptekite i nqkoi kozmetichni magazini...ne v nai-elitnite kozmetichni magazini de
    It`s NoT the End OF me..My hearT is stiLL open..I`m bruised,but Not broken!

Благодаря много!Ще си я намеря!

da nastina siliciloviq spirt mnogo pomaga.az po princip go maja v/u cqloto tqlo(imam malki pyp4ici po ramenete sled kato bqh na staj v edin rudnik - prevoda4ka) ta kakto kazah mnogo pomaga.rozovata voda sy6to no neq sprqh da polzvam - (po4ivka) silicilov spirt + birena maq e nai dobre. a i birenata maq zazdravqva kosata,noktite,abe pomaga za cqlostnoto razvitie na mladiq organizam. a siliciloviq spirt iz4istva tqloto ot mrysotiqta koqto e natrupalo prez denq

Само не разбрах едно нещо...
    Ти говориш за силицилов спирт+бирена мая и казваш,че бирената мая е полезна за косата????Тази смес от с.спирт и бирена мая на косата ли я мажеш?Защото досега не сам чувала за силиц.спирт в/у косата!!!
    Може би не съм те разбрала правилно....?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си