злета такива. никой не може да даде генерални инструкции за грижи за косата. всяка коса е строго индивидуална. моята я мия през ден с бебешки шампоан, но на мои познати тази комбинация се отразява пагубно. и обратното-ако моята я измивам 2 пъти седмично с 'Пантен' например-става на нищо. всеки сам трябва да намери баланса за косата си според това как я чувства най-добре, а и как тя изглежда най-добре. и още нещо-ужасно е момиче с мазна коса. направо нямам думи. никакъв лак за коса, пяна или гел не заместват шампоана.
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Аха точно така е ! =D>Първоначално написано от rPo3HoTo
Аз моята я мия през 2 до 3 дни и си е доста добре![]()
Аз моята лятото я мия всеки ден,а през останалите сезони-през ден!
Важно е да се използват качествени продукти,за да не баде косата изтощена,суха или мазна!Това че я мия често означава само че е чиста,а за да не се уврежда......просто полагам грижи за нея!!!!
Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...
луда ли си всеки ден тва е възможно само ако си с мн къса или с изключително мазна коса, иначе почва да пада и се изтощава - мен лично фризьорката ми ми беше забранила да си мия косата пове4е от 2 пъти в седмицата, защото се изтощава и не расте, а аз я пускам мн дълга ина4е я мия 2 пъти в седмицата, а шампоана не си го сменям по4ти - на 3-4 месеца, защото като го ползвам 2 седмици не му се вижда ефектаПървоначално написано от anna_nalisiq
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....