.
Затворена тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна

Спешно по немски

А на мен ще ми помогнетели?Трябва ми едно есе по немски - за рожден ден.Много ще ви бъда благодарна
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Голям фен
    Град
    София
    koi klas si?

Град
    Из Варна
    8 клас

Дай малко повече информация, какво трябва да има в него. По просто написано ли? За първа година ли учиш немски- ей такива подробности Може и да помогна.

Град
    Из Варна
    Цитирай Първоначално написано от OPEL
    Дай малко повече информация, какво трябва да има в него. По просто написано ли? За първа година ли учиш немски- ей такива подробности Може и да помогна.
    Ами по-просто написано.Уча немски от тази учебна година и честно казано ми е трудно.
    За есето:трябва да го напиша от мое има,да опиша как е минал рожденния ми ден,какви подаръци съм получила,кои е бил на рожденния ден.От този вид

Съжелям ама не мога да ти помогна. И аз уча от тази година и още не сме взимали времената. Аз имам такова текстче за 3 и 1 лице, ама за сегашно време. Ако ти трябва, мога да ти го дам. Ама като гледам, то е в минало.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от *Damianita*
    Цитирай Първоначално написано от OPEL
    Ами по-просто написано.Уча немски от тази учебна година и честно казано ми е трудно.
    За есето:трябва да го напиша от мое има,да опиша как е минал рожденния ми ден,какви подаръци съм получила,кои е бил на рожденния ден.От този вид
    oxx as nishto ne namiram i nishto nemoga da se setq a sam uchila nemski 7 godini ama nishto ne pomnq

Град
    Из Варна
    nqma zna4enie.Davai

Град
    Из Варна
    leko_otkachena не се притеснявай

Голям фен
    Град
    София
    nishto de az se pak shte popitam nqkoi priqtel/ka da mi pomognat i shte ti napisha ako znaqt neshto

Ich habe Geburgstag, und mache eine Party. Die Gaeste kommen und ich bekomme viele Geschenke. Die Gaeste trinken Cola und essen Pizza. Meine freund Ivan spielt Gitarre und Geaste tanzen.
    Сорка ама не мога да го намеря. Мисля че беше нещо от този род. Нека някой който е по компетентен да го напише.
    ae=a умлауд

Град
    Из Варна
    OPEL много благодаря

Град
    Из Варна
    A може ли да ми кажеш горе-долу да ми кажеш за какво става дума,защото не сме вземали няколко думи

Имам рожден ден и правя парти. Гостите идват и ми носят много подаръци. Пият кола и ядат пица. Моят приятел Иван свири на китара и ние танцуваме. Горе долу е т'ва. Ама предполагам че не е много добро.

Град
    Из Варна
    Mnogo ti blagodarq vse pak

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Мале.. момиче , ти наред ли си , да му викаш ЕСЕ на това? Ако беше казала навреме какво ти трябва , нямаше да имаш проблеми. Това , за което ти говориш е едно тъпо упржанение от Deutsch Einfuehrungskurs учебника.Нито времена , нито падежи , нито пък думи сте взели още . А пък есе означава съвсем различно нещо. Как може да не знаеш думите от това , което OPEL е написала и да говориш за есе Айде , следващия път бъди по-ясна , за да ти помогнем.И не ми се сърди , че се накарах.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Мале.. момиче , ти наред ли си , да му викаш ЕСЕ на това? Ако беше казала навреме какво ти трябва , нямаше да имаш проблеми. Това , за което ти говориш е едно тъпо упржанение от Deutsch Einfuehrungskurs учебника.Нито времена , нито падежи , нито пък думи сте взели още . А пък есе означава съвсем различно нещо. Как може да не знаеш думите от това , което OPEL е написала и да говориш за есе Айде , следващия път бъди по-ясна , за да ти помогнем.И не ми се сърди , че се накарах.
    Дам. Така е. Даже и там имаше нещо като таблица за това. Иначе е нормално да не може да го напише, дори и такова като мойто,колкото да мине през госпожата. На нас ни искаше същото и аз се сетих че не е есе.

Град
    Из Варна
    Ok ,както и да е

*Damianita*, за кога ти трябва? Ако не ти е спешно утре ще ти го напиша, само ми кажи в кое време и горе долу колко думи

Това и беше за понеделник.

Град
    Из Варна
    Stranna_ миличка това беше за понеделник,все пак благодаря

Цитирай Първоначално написано от *Damianita*
    Stranna_ миличка това беше за понеделник,все пак благодаря
    С това считам темата за приключена!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си