- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Спешно по немски
А на мен ще ми помогнетели?Трябва ми едно есе по немски - за рожден ден.Много ще ви бъда благодарна
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
koi klas si?
8 клас
Дай малко повече информация, какво трябва да има в него. По просто написано ли? За първа година ли учиш немски- ей такива подробности Може и да помогна.
Ами по-просто написано.Уча немски от тази учебна година и честно казано ми е трудно.Първоначално написано от OPEL
За есето:трябва да го напиша от мое има,да опиша как е минал рожденния ми ден,какви подаръци съм получила,кои е бил на рожденния ден.От този вид
Съжелям ама не мога да ти помогна. И аз уча от тази година и още не сме взимали времената. Аз имам такова текстче за 3 и 1 лице, ама за сегашно време. Ако ти трябва, мога да ти го дам. Ама като гледам, то е в минало.
oxx as nishto ne namiram i nishto nemoga da se setq a sam uchila nemski 7 godini ama nishto ne pomnqПървоначално написано от *Damianita*
nqma zna4enie.Davai
leko_otkachena не се притеснявай
nishto de az se pak shte popitam nqkoi priqtel/ka da mi pomognat i shte ti napisha ako znaqt neshto
Ich habe Geburgstag, und mache eine Party. Die Gaeste kommen und ich bekomme viele Geschenke. Die Gaeste trinken Cola und essen Pizza. Meine freund Ivan spielt Gitarre und Geaste tanzen.
Сорка ама не мога да го намеря. Мисля че беше нещо от този род. Нека някой който е по компетентен да го напише.
ae=a умлауд
OPEL много благодаря
A може ли да ми кажеш горе-долу да ми кажеш за какво става дума,защото не сме вземали няколко думи
Имам рожден ден и правя парти. Гостите идват и ми носят много подаръци. Пият кола и ядат пица. Моят приятел Иван свири на китара и ние танцуваме. Горе долу е т'ва. Ама предполагам че не е много добро.
Mnogo ti blagodarq vse pak![]()
Мале.. момиче , ти наред ли си , да му викаш ЕСЕ на това? Ако беше казала навреме какво ти трябва , нямаше да имаш проблеми. Това , за което ти говориш е едно тъпо упржанение от Deutsch Einfuehrungskurs учебника.Нито времена , нито падежи , нито пък думи сте взели още . А пък есе означава съвсем различно нещо. Как може да не знаеш думите от това , което OPEL е написала и да говориш за есеАйде , следващия път бъди по-ясна , за да ти помогнем.И не ми се сърди , че се накарах.
Дам. Така е. Даже и там имаше нещо като таблица за това. Иначе е нормално да не може да го напише, дори и такова като мойто,колкото да мине през госпожата. На нас ни искаше същото и аз се сетих че не е есе.Първоначално написано от ThePainIsReaL
Ok ,както и да е
*Damianita*, за кога ти трябва? Ако не ти е спешно утре ще ти го напиша, само ми кажи в кое време и горе долу колко думи![]()
Това и беше за понеделник.
Stranna_ миличка това беше за понеделник,все пак благодаря![]()