.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    awanturistkata{P}
    Guest

Na kakvo mnenie ste....

imam pr ot 4 meseca...sled kato se svalqhme 3 meseca predi tva...v momenta toi e v 4ujbina...tam 6te u4i ....az mn go obi4am i znam i 4e i toi me obi4a mn...no si4ki okolo mene sa na mnenie 4e toi 6te mi izneveri tam...trqbva li da mu imam slqpo doverie(a az go imam i dokato ne go hvana sama nq da se razubedq) kakvo mislite za vrazkata ot raztoqnie...kakvi sa 6ansovete da se zapazi

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Темата не е за тук, или се отнася само за ебането?
    И все пак...зависи колко време ще седи там и най-вече какъв човек е въобще....зависи много от самия него; характер, ценности бла бла..никой не може да ти каже само по тея неща които изброи...няма особено голямо значение колко сте се зарибявали и колко сте ходили...ти си го познаваш най-добре и май само ти може да си прецениш...аз те съветвам да не вярваш на всичко и да не се надяваш на невъзможни неща...ако си дошла тук да те успокоим съжелявам но няма да съм аз този.....
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: Na kakvo mnenie ste....

Цитирай Първоначално написано от awanturistkata{P}
    imam pr ot 4 meseca...sled kato se svalqhme 3 meseca predi tva...v momenta toi e v 4ujbina...tam 6te u4i ....az mn go obi4am i znam i 4e i toi me obi4a mn...no si4ki okolo mene sa na mnenie 4e toi 6te mi izneveri tam...trqbva li da mu imam slqpo doverie(a az go imam i dokato ne go hvana sama nq da se razubedq) kakvo mislite za vrazkata ot raztoqnie...kakvi sa 6ansovete da se zapazi
    Защо трябва да слушаш другите? Според мен най-добре ще е да игнорираш хорските приказки и да продължаваш да си го обичаш ,пък каквото ще става да става

хайде със здраве

Еми, както казаха вече - зависи колко време ще е там.
    Но както и да е...
    Aз пък съм на мнението на "всички около теб" - няма начин да не ти изневери. Мъжът си е мъж. Какво мислиш - че като му се отдаде някоя възможност няма да я използва ли? Едва ли... Не го приемай много навътре.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Еми, както казаха вече - зависи колко време ще е там.
    Но както и да е...
    Aз пък съм на мнението на "всички около теб" - няма начин да не ти изневери. Мъжът си е мъж. Какво мислиш - че като му се отдаде някоя възможност няма да я използва ли? Едва ли... Не го приемай много навътре.
    и аз така мисля
    колкото и силни чувства да изпитва, не може да си толкова наивна да вярваш, че ще се пази за теб - това само жените го могат
    е, и мъжете, но мнооого рядко

честно казано, и аз да бях, и аз нямаше да се сдържа: кво, ще съм в друга страна, около мен ще обикалят от хубави по-хубави батковци - чужденци, дето само с поглед ми казват "ела ме изяж", но аз - не, ще си кротувам мирничко и ще си живея само със спомените за "мойта любов" дето си е някъде там... ахахах, тва никъв път не може да стане
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Фен
    Град
    BlackWorld
    Стига де! напук на другите аз ще ти кажа, че ако любовта ви е силна, ще издържи. Гледай на това като на предизвикателство. Ако не издържи не я е имало...или не е била достатъчно силна-т.е. не си е заслужавало да си "губиш времето" с този човек.
    Ти можеш ли да се "пазиш" за него? Ако не можеш, не го искай от него.

А за по-горните мнения: аз съм жив пример за неизневеряващ човек извън България, който си обича гаджето СИГУРНА съм, че не ми е изневерил. Значи не говоря глупости,но да не се отплесвам

Твоят човек може да бъде някой от изневеряващите типове...Може да е кротък и скромен влюбен Това ти си го знаеш. Говорили ли сте за изневярата? Ако му знаеш мнението и характера(ако го познаваш и знаеш кво мисли общо взето), ще си прецениш сама.

СЪВЕТВАМ ТЕ да не се отказваш. Не обръщай внимание на другите. Те ли го познават по-добре, или ти?! И ...мисли оптимистично-опитай се да си го чакаш, дай му шанс. Ако се изложи... казах ти вече варианта Важното е да провериш. Ако не го провериш и се предадеш, ще те мъчи съмнението цял живот

С теб съм, успех и горе главата!
    The EmpEroR is dead.
    Even though and nothing learned with strength I burn... ILR

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Ако найстина те обича ще ти е верен. Но това можеш да го прецениш само ти,защото всеки човек е с различен характер. Просто зависи от самия човек.

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Guest
    "z mn go obi4am i znam i 4e i toi me obi4a mn'' deeba kak staa tfa neshtu kato az mn go bicham i toi umira za men samo s 4 mesechna vrazka nz ...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    "z mn go obi4am i znam i 4e i toi me obi4a mn'' deeba kak staa tfa neshtu kato az mn go bicham i toi umira za men samo s 4 mesechna vrazka nz ...
    samo da ti kaja 4e dori ne 4 ami i dva meseca mogat da sa dostaty4ni da obi4a6 do poluda... ot li4en opit ti go kazvam...nqkoi dvoiki i 1 god da sa zaedno i da ne se obi4at tolkova kolkoto druga dvoika na samo 2 meseca primerno

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Никой не може да ти каже какво би могъл да направи приятеля ти! Ти си тази, която го познава най-добре! Ти си тази, която той обича! Не ги слушай - това са само предположения! Обичай го и му вярвай! Той няма да те предаде току-така! Нормално е да се съмняваш...
    Имам една приятелка, която е в сащото положение, само че не е от месец-два, а вече 2 години е така... Обичат се... вярват си... той си идва от време на време и любовта им не е отслабнала, даже напротив! Възможна е такава връзка, но е много трудно...
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    samo da ti kaja 4e dori ne 4 ami i dva meseca mogat da sa dostaty4ni da obi4a6 do poluda... ot li4en opit ti go kazvam...nqkoi dvoiki i 1 god da sa zaedno i da ne se obi4at tolkova kolkoto druga dvoika na samo 2 meseca primerno

=D> Точно така!
    Или за 2 седмици...
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Ами.......мисля,че темата не е за тук
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

Супер фен
    Град
    sofiq
    6te kaja samo edno dale4 ot o4ite dale4 ot sarceto!!!

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    Цитирай Първоначално написано от kAdrOkoSkA
    Никой не може да ти каже какво би могъл да направи приятеля ти! Ти си тази, която го познава най-добре! Ти си тази, която той обича! Не ги слушай - това са само предположения! Обичай го и му вярвай! Той няма да те предаде току-така! Нормално е да се съмняваш...
    Имам една приятелка, която е в сащото положение, само че не е от месец-два, а вече 2 години е така... Обичат се... вярват си... той си идва от време на време и любовта им не е отслабнала, даже напротив! Възможна е такава връзка, но е много трудно...
    спорез мен в такава връзка ще страдате много,защото и двамата няма да сте един до друг и това ще ви отдалечи и ..накрая ще се забравите.Честно казано не искам да съм права,но се случи почти същото на едно момечи от моя блок...Просто 2-3 месеца и после и тя почна да.. и той сигурно..
    Цитирай Първоначално написано от gazarka
    6te kaja samo edno dale4 ot o4ite dale4 ot sarceto!!!

сигурно щи изневери с неква по яка от тебе щото съм сигурен че си уруд
    die..

awanturistkata{P}
    Guest
    sorka 4e 6te te razo4arovam bate...ama ne sam tolkova grozna...ne predendiram 4e sam palna krasavica oba4e....si iama 4ar i to golqm...i btw ti kade si videl hubava germaka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си