- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Ботев писа смешен 1 на ЦСКА.. с 10 човека 30мин.
ХаХа... кой сега е №1? \/
а?
абе цска падат постоянно от турците ебати мизерниците
2, 11 и 8 точка системно - бан
Никога няма да се научите да су гледате във вашата си паница...пуу да ви се незнае и в....левскаритеИначе сме много зле,но това е положението за момента
ЦСКА ЗАВИНАГИ![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Отсурнаха ги като куцо пиле домат![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Блестяща игра на ЦСКА, но класата на Ботев си пролича. Ае то май беше прекалено студено, а и слънцето не грееше от правилната страна. И естествено да не забравяме садияяяяяята...Нал тъй.![]()
Botev izpliu6tq цС*ка. za svinchetata - NQMA STIGA CELIQ
това подигравка ли беше?Първоначално написано от Анонимко
![]()
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Първоначално написано от GLeZoRanA
s 2 dumi kofti otbor
браво на БОТЕВ мн се раджам 4е бихме ЦСКА
аз бях на мача и нито времето беше студено или нещо от изброените нещаNiKOLAN еи БОТЕВ не са турци ве !!!!!!!
БОТЕВ ПД 1912 !!!!!! =D> =D> =D>
gleozorana nemojah da te razbera koe da ne izdavam ???
ахахаххахахахаха
ми браво на Ботев че ги направиха смешни чорбарите =D>
Тоя мач ми напомня на пролетния дял на шампионата![]()
хммммм...
dobre vse pak 4e izgoniha chovek ot botev, a ne ot cska giom ili trika 4e sigurno CECKA 6tqha da biqt.
az ne burzam da se radvam za spe4elena titla v sredata na esenniq dql za6toto NE SUM PRASE,za6toto minalata godina pfc "svinq sofia" vode6e s 4t. gore dolu po tovavreme i ve4e se bqha razme4tali za jrebiq za CL no kakto obiknoveno se slu4va ot 1990g. sanam go nalapaha s topkite.za tova prizovavam vsi4ki fenove na LEVSKI da si gleame otbora i da ostavim svinete da si tunat v ko4inata.ima mnogo vreme do kraq na sezona i za LEVSKI v momenta ima dosta po-su6testveni ne6ta ot tova da se podigravame na edin otdavna nesu6testvuva6t otbor.
злоба злоба....Първоначално написано от justinsfhc
напротив,истина истина...Първоначално написано от maldini
А цесекарите дане би да гледат?Айде моля ти се,хахаха.Първоначално написано от strange__
![]()
![]()
Ми не всъщност аз не го правя,за другите не ми пука![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
xax
ebti ot tema botev-cska napraihte skandal pak m/y cska i levski tctcc
Ми да,за разлика от вас честно си ни биха майните!Първоначално написано от adi_crazy
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !