.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Loca
    Guest

Moderated:Нито ми отказва среща, нито се съгласява ....

Zdrasti na vsichki!

Az si obicham edno momche, daje mu go kazah, obache toy ne otvurna na tova .
    No mislya, che ne e bezrazlichen kum men. Kazvah mu nyakolko puti, ako iska da izlezem na razhodka, no tyo ne mi kaza nito da, nito ne, pitah go mojesh li da otkazvash na horata, toy kaza"po princip ne" ne mi otkaza, no se i suglasi, puk i si nyama gaje, daje si stoi postoyanno v tyah. Uffffff
    oburkano mi e, priyatelite mi mi kazvah, che go e sram ot men, a v ie kakvo mislite?

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Re: buaaaaaaa

Цитирай Първоначално написано от Loca
    Zdrasti na vsichki!

No mislya, che ne e bezrazlichen kum men. Kazvah mu nyakolko puti, ako iska da izlezem na razhodka, no tyo ne mi kaza nito da, nito ne, pitah go mojesh li da otkazvash na horata, toy kaza"po princip ne" ne mi otkaza, no se i suglasi, puk i si nyama gaje, daje si stoi postoyanno v tyah. Uffffff
    oburkano mi e, priyatelite mi mi kazvah, che go e sram ot men, a v ie kakvo mislite?

ти защо не му отвърна с

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    Spored men ne te haresva.... Sorry naistina,no 6tom ti e kazal che ne moje da otkazva a puk i ne ti se e obqsnil i toi v lubov znachi rabotata ne e kakto ti se iska..... se pak otnovo govori s nego..... dano se poluchi...USPEH !!! \/
    SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от jadna_za_lubov
    Spored men ne te haresva.... Sorry naistina,no 6tom ti e kazal che ne moje da otkazva a puk i ne ti se e obqsnil i toi v lubov znachi rabotata ne e kakto ti se iska..... se pak otnovo govori s nego..... dano se poluchi...USPEH !!! \/
    Dam ,no ne si pravi mnogo iliuzii ,za6toto faktite govorqt.

Spored men ne te haresva.... Sorry naistina,no 6tom ti e kazal che ne moje da otkazva a puk i ne ti se e obqsnil i toi v lubov znachi rabotata ne e kakto ti se iska..... se pak otnovo govori s nego..... dano se poluchi...USPEH !!!
    Няма смисъл да говориш с него. Какво ще му кажеш? Остава само да му се молиш или да изглеждаш жалка в неговите очи, което едва ли ще му промени мнението.

Forslor
    Guest

Re: Moderated:Нито ми отказва среща, нито се съгласява ....

Цитирай Първоначално написано от Loca
    Zdrasti na vsichki!

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    Предлагаш му един път да излезете някъде НАСАМЕ бе никакви френдове и френдки ако той незапочне диретно действаш и ако мн се дърпа и прай пу*кенски номера .... таа разбра ме .

Мега фен Аватара на iiirish
    определено не те харесва каквото и да си мислиш ти. може би не ти казва конкретен отговор, защото не иска да те нарани или да ти стане гадно. но така определено не би постъпил човек, който изпитва нещо към теб

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Znam che iskash da chuesh che toi sigurno te haresva.. i vse pak ima nqkakaf shans da bydete zaedno.. Za tova shte go kaja.. No pyk chesno kazano bi mi pisnalo postoqnno da chakam (sluchi mi se) .. i da ne se sluchva nishto.. Nqma logika.. Po dobre go ostavi dokato e vreme.. Zashtoto posle shte ti e mnogo po trudno!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    не че искам да те обезкуражавам, но... когато мен някое момче ме кани да излезем и аз не съм навита, не му отказвам директно защото все пак не искам да му убивам надеждите.. просто започвам да увъртам, да се правя на чукната и т.н.
    апък и той не е отвърнал на чувствата ти, така че няма какво да се чудиш, по-добре си потърси някой друг защото ако продължаваш да настояваш, можеш само да му станеш досадна и неприятна
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен Аватара на koalka
    Откъде реши,че те харесва?Това,че си седи в тях и си няма гадже може и да е показател,че се срамува,но според мен не те харесва.

vlubenoto :} f
    Guest
    ami qvno e nai hlapak koito ne znae dali go sarbi ili boli ostavqi go!!!!

Loca
    Guest
    mmm da, blagodarya za otgovorite vi, suglasna sum. Pyk az otdavna ne sum se zanimavala s nego, no ponyakoga si mislyaza nego, no nyama smisul. Pochti cyala godina da go chakam.

Град
    sliven
    няма защо да чакаш наистина няма смисъл живей си живота той не те заслужава
    In The End It Doesn't Even Matter...

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    e zashto karate momicheto da se otkazva be!? ako naisitna imash chuvstva kum nego deistvai!!! napravi taka,che da ne si mu bezrazlichna....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си