.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: impala

Hybrid View

тонинка
    Guest

impala

харесвате ли черния молив за очи на impala?щтото много ми го хвалеха пак аз като си купих иизобщо не сам доволна,или аз не умея да го използвам правилно незнам

Ami az go kupih na edno mom4ence, koeto sega e zapaleno po razni egipetski ne6ta. Ta nali mu vzehme razni takova ne6tica i mu vzehme i 4eren moliv, 4e da se pravi na faraon. Pitah v magazina za moliv, koito se slaga lesno i te mi predlojiha to4no tozi na impala. Kazaha, 4e e hubav. Vzeh nego. Ne sym si slagala, no vidqh, 4e naistina se nanasq mnogo lesno, ne e nujno da se natiska. Oba4e az nqmam mnogo vnimatelna ryka, za tova polzvam molivi, koito sa po-suhi i mi e po-elsno da gi slagam. Tyi 4e ako i ti si kato men si vzemi nqkoi drug.
    Be happy,that's my secret

Аз имам доста моливи на импала и съм много доволна от тях.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Имам черни-няколко за дамските чанти и бял.Само тях ползвам,защото очит ми са чувствителни и не мога да ги натискам.Нанасям го по ръба на долните мигли,а на горния клепач клагам по-сух,за да може да се размазва със сенките.Иначе съм супер доволна.Ако ти е много мек-сложи го за малко в хладилникът и ще е ок.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    на мен ми е прекалено мек и лесно се размазва
    предпочитам на Brooklin
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

SuGaR_BaBy
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    предпочитам на Brooklin
    той пък тоя на Бруклин щот не е мек.. дори е по - мек от импала и се размазва супер бързо.. Аз съм доволна от Импала, но през лятото ползвам на Голдън Роуз автоматичния, защото не се размазва толкова лесно

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от SuGaR_BaBy
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    предпочитам на Brooklin
    той пък тоя на Бруклин щот не е мек.. дори е по - мек от импала и се размазва супер бързо.. Аз съм доволна от Импала, но през лятото ползвам на Голдън Роуз автоматичния, защото не се размазва толкова лесно
    Мда на Brooklin е супер мек и много бързо се изтрива.На Impala моливите са много добри няма да сгрешиш ако си го вземеш
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

fake
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Имам черни-няколко за дамските чанти и бял.
    ъъъ.. я пак
    имаш различни цветове черни дамски чанти и моливи към тях?

бтв в хладилникА

На мен не ми харесва

Guest
    a ot spiralata dovolni li ste

Аз ползвам Brooklin!Страхотен е!Все едно сам си се разнася!Имала сам много,но този за момента е най-добрият за мен!Препорачвам го на всички!
    Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си