.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: cikyl i sex..

Guest

cikyl i sex..

q mi obqsnete za sexa po vreme na cikyl,6toto ne mojah da namerq ni6to v tyrsa4kata,ili pone daite link,kajete ako znaete ne6to pove4e za veroatnostta ot zabremenqvane pri poslednite dni ot cikyla 10xx

Guest
    abe "pi4a" ti normalen li si? aide prestani da floodi6!

Guest
    v toq sait nqma ni6to za vazmojnostta ot bremennost..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    v toq sait nqma ni6to za vazmojnostta ot bremennost..
    opasnostta ot zabremenqvane e mnogo malka,za6toto jenata ne e v ovulaciq.tq nastupva okolo 14 dni sled svur6vaneto na menstruaciqta(i sledovatelno zapo4va 14 dni predi na4aloto na sledva6tata),no puk vinagi ima risk,ponqkoga po-golqm,drug put po-maluk.i kato za belq moje da se slu4i to4no togava,kogato nai-malko o4akva6,zatova trqbva vinagi da se vzimat neobhodimite predpazni merki,za da ne stane gafa posle.

Guest
    aha..ami ako v jenata e popadnala samo ot onazi te4nost koqto se otdelq pri vazbuda na muja..kava e varoqtnostta

Guest
    ami v taq te4nost ima 2-3% sperma do kolkoto znam,taka 4e veroqtnostta e po4ti nuleva.

Guest
    10x mn,ist problem e 4e izvadih 4lena ot priqtelskata si i stotni sled tova svyr6ih,nqkyv 6ans da ima gaf?(tq be6e v kraq na cikala si)

Guest
    spored men ne e stanalo ni6to. i mislq,4e i priqtelkata ti odeve be6e pusnala tema da pita su6toto. :P aide di6aite spokoino!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    абе идиот земи се цитираи по лесно ще ти е .... !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

awanturistkata{P}
    Guest
    takam...az 4etoh 4e tva nqma zn dali si v cikal ili ne ovulaciqta moje da nastapi i edin den sled kato ti svar6i a spermatozoidite jiveqt po nqkolko dni...taka 4e nqma6 garanciq...po dobre ne riskuvai

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си