- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- priznanie
vluben sym v SYLVER i pesnite i!!!
okПървоначално написано от Sylver4o
![]()
![]()
![]()
Аз пък открих, че голяма част от музиката, която съм слушала до скоро е егати гадната помия...Пораствам!![]()
![]()
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
mi bravo as nenamiram smisul,zashto si pislan vobshte tazi tema nie nqma kakvo da napravim ili s kakvo da ti pomognem,a vsushtnost shtom si vluben v neq otivai na koncetra na City na 15.10 i she q vidish najivo
tam sym az sym ot byrgas no na 15ti 6te ida v sofia za da vida moita luboF :P ako moje i dahaha
Хубаво,но ква ни интересуваили искаш да кажеш,че искаш песничка
или просн(то обичаш да споделяш
![]()
si4ki pesni i gi imam be ei , den i nosht tormoozq sasedite s tqhD prosto re6ih da go spodelq s vas na 15ti nikoi da nehodi na koncerta xqxq trqbva da zema avtograf ot neq ako trqbva 6e premazvam hora mnogo iskam az i Sylver da se
mlqqqs XIXIXIXI btw az sm na 16-i ot byrgas :P
dad as otivam sorry ne mi puka
еми,сигурно много хора имат такива намерения,но,ако настояваш айде няма да дойда да не ти преча :PПървоначално написано от Sylver4o
![]()
БРАВО!Първоначално написано от Sylver4o
![]()
![]()
exexe aide be s edin chovek po-malko se sushtotoПървоначално написано от ~^~SuPeRSlaDkA~^~
KOQ e taa pa![]()
=D> =D> =D> =D> и ние кво трябва да направим ся?
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
se mi e taq ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
искам китарата на Doug Aldrich