kak da zabrava mom4eto koeto obi4am?
opitah da go zabrava kato hodih s drugi mom4eta no ne stana..
moite priqtelki mi kazvat 1 kaza zabravigo 2 bori se za nego....neZ ve4e kakvo da prava![]()
![]()
![]()
felacio za si4ki
А защо не можете да сте заедно?Какво стана-разкажи и може да ти помогнем как да си го върнеш?
ob6to zeto skusah me zaradi tova 4e ne sum mu pusnala...tfa e na kratko...
felacio za si4ki
a ti devstvena li si?![]()
[color=black][b] ☼٭ M
da na 15 po4ti sum ..
felacio za si4ki
тъп въпрос...нема никъф смисълПървоначално написано от Legally_Blonde
дори и да му е била пуснала човека пак е щял да я заебе след тва
просто явно пича е от типа еби-заеби
Аdmin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.
Първоначално написано от SlasHDaFiveNine
a da kaja kakto ti me potseti dokato v na4aloto hodehme bil kazal 4e sme zaedno samo zada me ebe i da me zareje pitah go i toi kaza 4e go e kazal no ne bilo ve4e taka !!
felacio za si4ki
Този човек е искал само секс от теб и като не си му пуснала те е зарязал.Влюбила си се в неподходящият човек.Трябва да проумееш наистина,че той е гаден и не заслужава любовта ти.Да се надяваме,че с времето любовта ти ще отмине.
хахаха мноо ясно,че ще го забравиш.. да се бориш за него,след като те е зарязал,щото не си му пусналаахах е тогава те признавам за дебил номер 1
тоя човек само иска да те изчука бе,не разбираш ли?? не бъди наивна..
Kakvo 6e se nadqvame nqma ni6to ve4no tq nqma da go obi4a o6te dylgo.I az bqh taka ,obi4ah edin pederas 4 godini bez da go zaslujava ,no sega go nenavijdam sled kato razbrah ,4e sym plakala naprazno celi 4 godini!!!Първоначално написано от koalka
![]()
pitash kak da go zabravish....tova nikoi ne moje da ti kaje,zashtoto taka i ne se nameri lek za liubovta....prosto se zabavlqvai,a to shte ti mine ot samo sebe si,zashtoto ne si zaslujava da stradash za podoben chovek