- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- За срещуположния пол в държавата вкоято сте
Аз съм в Германия, но по хубави от българите няма и няма и да има! Ние сме най/добрите и един поздрав от мен Слави Трифонов и Ку Ку бенд И да паднем и да бием!
сине майчин сине тайната помниии ний сме по красиви и сме по добри
И аз съм в Германиа момчетата са по красиви, но по - красиви момичета от българките няма![]()
![]()
Everything it`s possible !
тука има хора от всички нации на земята... все нещо се намира
Ти си мъж бе, гледай женитеПървоначално написано от Amazingskill
От българите - жени и мъже, по-красиви няма!
рускините не ми дпадат поради простата при4ина 4е са като даски (плоски са) но ве4е сам в украина и там са съштото положение + тва са леки , такаче за мене си остават на хубави българките![]()
Съгласна съм, германците са много красиви. Аз ходя сравнително често в Германия и съм на мнение, че германците са най-хубавите. пък жените им са смотани. Италианците също са красиви, но пък ниски .. А французите - ами стават. Има всякакви. И хубави, и не чак толкова.Първоначално написано от Amazingskill
А за момичетата, наистина най-красиви са българките !
Имала съм взаимоотношения(трудно бих го нарекла връзка) с един Хамериканец![]()
Симпатяга беше-рус,синеок,романтичен.Нооо много различни сме двете нации и като темперамент и като начин на мислене.Приятни спомени имам от него-предимно сексуални![]()
Аз съм в Испания..А тук момчетата са много по-готини от тези в България,но много по-кухи от тях.А момичетата са толкова грозни,блях..Българките сме 100 пъти по красиви,но тука има само кухи българки които се поиспанчиха и започнаха да ходят некво развлечено и,блях..
Аз бих искала да си имам гадже Италиянец или Руснак. Незнам защо, ноо .. някак ми харесват.
Темата е за Българите в чужбина, а не за сексуалните ви мечти![]()
Ще го кажа в стил реклама: get Russian, get Smirnoff!
Мм италианците са мн хубави,само,че нещо в характера им куца.Едни са твърде самовлюбени,други ревниви,трети "под чехъл" и т.н Иначе са душички![]()
I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!
и аз съм в германия,наистина има готини германчета ,за руснаците...ходих с руснак за кратко...супер ревниви хора са,и не само,не ми допадат,какво мислите за бразилците?![]()
![]()
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
Гадни, мазни, грозни гейчета.
Ако се намери някой секс... със сигурност не е французин.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Хммм ... да и аз живея в Канада, и наистина тук саа ..... НО КООММЕННТТ и не само момичетатаПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Но аз си харесвам едно момче от Чили .... голям сладур.
![]()
няма ли някой мъж от кореа/япония/китай да даде мнение за жените там.. те са ми фаворитки.![]()
![]()
ооо българи ооо най красиви сме. Живея в Германия и момчетаи момичета са толкова грозни направо ууу, добре, че са чужденците. А дории и да се срещне някой по дето мяса на нещо, като го чуеш как си духа носа и кви му са обноските просто ти пада в очите на момента. И още веднъж и момчета и момичета по красиви от нас няма!!!:P
![]()
![]()
Az sega sum v Ispaniq i ima mnogo hubavi mom4eta makar 4e dosega vse o6te ne sum imala gadje ispanec![]()
Не чувам нищо за прословутите бледолики островитянkи.
Първоначално написано от sa6opi4a
Ами аз живея от 2 месеца в Португалия и не мога да кажа нищо, но по това което виждам всички момчета имат еднакви прическиНа тези прически им казвам паници. Много смешно.
Не мога да правя някакви генерални изводи, всяка страна си има и красиви, и грозни хора.
Има доста красиви британки - руси, синеоки като скандинавки, но имам чувството, че когато станат на 25+ надебеляват и погрозняват значително.![]()
Ето и моите наблюдения:
Щатите - мъжете стават определено/жените са много зле, но рядко има и диаманти
Италия - мъжете са ок, но малко ниски/жените са много зле
Англия - мъжете са ужас и не само заради акцента/жените не са
толкова хубави, но се грижат за себе си
Испания - мъжете стават/жените са ужас и си се кефят
Румъния - мъжете долу-горе / жените са страхотни
Германия - ако няма чужденец в рода са тотален ужас
Израел - познавам страхотни момичета
Унгария - едни от най-красивите жени, както и българките :P
Холандия - 1 на 1000 става
БГ - едни от най-привлекателните личности, които познавам са българи.
П.С. Посочените мнения са за индивиди над 22 :P
i az sam na tva mnenie !! a poprincip sam izlizala s qmaec i 4eren portugalec.. i mulat.. i edin napolovin bulgarin napolovin dominican...Първоначално написано от dhjb
bg-ta me kefqt po harakter i kato za fr oba4e za vruzkii pove4e mulati i 4ernii... moga da vi kaja 4e sa s mnogo qk harakter stiga da gi opoznae6 !! az jiveq v London ot ve4e 5 godinii ii su6to za kompaniq 4ernite mnogo stavat... znaqt kak da sa zabavlqvat.. malko po gangsterski na4in ama nqq kak.. to im e v kruvta ! i sa mn ludi... men tva me kefi.. mraza nqkvi sku4ki hora.. oba4e sku4en 4eren ne mojesh da nameri6 da vi kaja !!!!! si4ki sa mn pe4eni.. !!
WAHGWARN RUDE GYAL?!?