Цитирай Първоначално написано от Ziezi
Цитирай Първоначално написано от morenita
Hei az prekarah 1 godina v USA tam izlziah s edno negarche-amerikanec. Ne beshe otromantichniq tip muje. Nqmashe rozi i liubovni kartichki no otnoshenieto mu kum men vinagi e bilo mnogo korektno. Vurnah se predi poveche ot 2 meseca i oshte mi lispva. Sega jiveq v Ispaniq i smeq da tvardq che ispancite mise vijdat grozni, no predpolagam che sled vreme i tova shte se promeni. Obichaite se
АААААААААААААААААААААААА, егър?Господи къде си?Трябва да бъдеш убита!Заразата трябва да спре!Бати уродите,и аз тук виждах няква "българска" пача да се движи с негър,бах ужаса,как не ви е гнус бе?

Иначе НЕ,бих бил с друга само ако съм пиян и тя е рускиня,иначе НЕ!!!!!
Руснаците са много хубави хора!

Както и да е. Ходила съм с чернокож и се разбирахме чудесно. И все пак - несериозни тийн истории - беше по-скоро едно хармонично приятелство. Каквото и да си говорим, по-трудно е да се сближиш истински с човек от друга култура.

Иначе сега съм в Италия и италианските мъже не ми допадат - много са напористи, много разглезени, прекалено самоуверени, твърде упорити...направо досадни. И крайно неверни. Може би така ми се струва, защото в момента не проявявам никакъв интерес към общуване с мъже (една жена, която търси флирт и закачки, сигурно ще бъде във вихъра си тук). Имам приятел в България и не смятам, че някъде по света ще намеря човек, с който така да се сближа и толкова да обичам.