.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: wanna sex

wanna sex

iskam da legna s moq i toi go iska no poznava brat mi i tva go spira kak da promena ne6tata...po kafeta i peiki mn se natiskame i pipame ama kak da stigna do tqh.... (ne si hosim na gosti)
    MeeTinG YoU Was FaTe, BeCoMinG YoU As A FriEnd WaS ChoIcE, BuT FaLLinG In LoVe With YoU WaS CoMpLeTeLy OuT Of My ConTroL!!!

... mi 6tom i 2mata go iskate kvo vi pre4i, mnogo vajno 4e e priqtel na brat ti.
    v slu4aq 6te e malko kofti da govori6 s nego po toq vupros 6tot 6e izlezne 4e iska6 sex i ne mi se vijda redno da govori6 s nego po toq vupros, za6to ne go iznenada6 nqkoq subota ili nedelq kogato ne e na rabota ili daskalo i ne otide6 v tqh? natatuka predpolagam 6te se spravi6, samo trqbva da go razpoloji6 i e gotov, mom4e ne mi se vqrva da otkaje... uspeh

Мега фен Аватара на koalka
    И какво като познава брат ти?Това не трябва да ви притеснява.Предполагам няма да го набие.

emi mom4etata ne otkazvat kakto ti kazaha i predi men prosto otidi v tqh ..

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    ili pak se sreshtnete i otidete do tqh i po4nete da se natiskate pred vhoda i toi shte neshte shte te vkara vutre i shte si svur6ite rabotata

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Повече от фен
    brat ti mn golqm i strashen li e?

Фен
    Град
    В Дълбините На Мрака
    Цитирай Първоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™
    ili pak se sreshtnete i otidete do tqh i po4nete da se natiskate pred vhoda i toi shte neshte shte te vkara vutre i shte si svur6ite rabotata
    освен ако не от тея бавно затоплящите

Супер фен
    Град
    HeLL ..

Re: wanna sex

Цитирай Първоначално написано от papapa
    iskam da legna s moq i toi go iska no poznava brat mi i tva go spira kak da promena ne6tata...po kafeta i peiki mn se natiskame i pipame ama kak da stigna do tqh.... (ne si hosim na gosti)
    хахаххаха шшшш еиии аз те познавам ..... ами
    ама тои иска ли го е ?! не базикам се ....папапапапа ......

аз моито мнение няма да си го казвам ...и се обаждаи да хоим на кафе еиииииии !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Отидете на хотел.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си