.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    asdasddas
    Guest

Vypros4e...kym momi4etata

zdr na vsi4ki , vyprosa mi e kym momi4etata: primerno ot skalata ot 1 do 10 kolko vi haresva kogato si vkarvate pryst4eta...
    pitam shot moita priqtelka izdivqva kat i vkaram 2 prysta , i prosto mi e liubopitno da ne bi neshto da simulira...

амиии .. хахаха ... 15 и аз издивявам ... е зависи как точно го прави момчето, ако е грубо не ми харесва много ясно.

Не ме кефят пръстите.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    нещо не съм им фенка и аз ...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    Stz
    Мен мноу ме кефи,ама само ако приятеля ми го прави!Не знам как ама винаги улучват тая точка там и ... яко е!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    на мен лично не ми е приятно особено-предпочитан други части да завира там-езиче,..........,ама пръсти не ме кефи-тие да са на клитора ми-така е приятно!

и мен не ме кефи с пръст4ета

ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами може би 4 ......

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Re: Vypros4e...kym momi4etata

Цитирай Първоначално написано от asdasddas
    zdr na vsi4ki , vyprosa mi e kym momi4etata: primerno ot skalata ot 1 do 10 kolko vi haresva kogato si vkarvate pryst4eta...
    pitam shot moita priqtelka izdivqva kat i vkaram 2 prysta , i prosto mi e liubopitno da ne bi neshto da simulira...
    po skalata ot 1-10 ama 1-10-prusta ili po princip.ako e po princip-3-9, zavisi

Много си зависи от начина, по който го прави. Ако знае как да ти достави удоволствие оцнката може и да е над 10. Лично аз много често съм стигала до оргазъм. Но като цяло мога да дам оценка 6-
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Много си зависи от начина, по който го прави. Ако знае как да ти достави удоволствие оцнката може и да е над 10. Лично аз много често съм стигала до оргазъм. Но като цяло мога да дам оценка 6-
    Напълно съм съгласна с това мнение.Да доставиш удоволствие на момичето с "пръсти" само...не е като да ядеш ябълка.Не всеки го може.Това дали ще ти хареса или не зависи от момчето и начина по който го прави.Може и оценка 20 да е ...може и под нулата.Ако той знае как да го направи ... може да те "подлуди" от удоволствие.Ако неможе...просто няма да ти хареса кой знае колко.
    Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more

Bryan & Celine - Everything I Do

miroslva
    Guest
    o 55 e moqta ocenka nai gotino e kogto nqkoi napravi tova pedi da e zapo4nala sa6testvenata 4ast t.e sexa

Мега фен
    Град
    SF
    Mi ne mi e osobeno lubimo. S ezi4o napravo se poburkvam ama s prusti osobeno puk ako i mom4eto ne e vnimatelno boli

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Mi ne mi e osobeno lubimo. S ezi4o napravo se poburkvam ama s prusti osobeno puk ako i mom4eto ne e vnimatelno boli
    Мда, и аз съм така. Въпреки че си зависи и от настроението ми - дали съм настроена за език, пръст или нещо друго.

Знам,че е само за момичета ,но моята приятелка много се кефи на пръшчета ,но обикновенно предпочита езиче и "Мъжки полов орган" \/

Re: Vypros4e...kym momi4etata

Цитирай Първоначално написано от asdasddas
    ami napravo ne 10 a 20 umiram ot udovolstvie

ta taka bqx nadurvila moq,4e sega ima rezultat bremennasum.a sum na16.

ne e mnogo za vpe4atlenie,za6toto oznavam xora deto na po 12 sa rodili.

Мега фен
    Град
    SF
    Ма верно ли си бременна?! На 16? И кво сега? Кво 6е прави6... [/quote]

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Ма верно ли си бременна?! На 16? И кво сега? Кво 6е прави6...
    ti pyk kak 6te se vyrje6

моя приятел ми вкарва по 4 най-много,но изпитвам лека болка,така че най-добре ми е с 3 пръста

Град
    na nai_qkoto mqsto...
    mi moqta ocenka e 7'
    Ako nqkoga nameri6 4ovek,koito s par4e led da napi6e vurxy slunceto "Obi4am te" zna4i si nameril 4ovek,koito te obi4a pove4e ot men

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от miroslva
    o 55 e moqta ocenka nai gotino e kogto nqkoi napravi tova pedi da e zapo4nala sa6testvenata 4ast t.e sexa

na men li4no mi haresva s dva prusta no i pove4e da vkara pak e gotino!
    black cat or white cat,that is the question!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си