- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Vypros4e...kym momi4etata
zdr na vsi4ki , vyprosa mi e kym momi4etata: primerno ot skalata ot 1 do 10 kolko vi haresva kogato si vkarvate pryst4eta...
pitam shot moita priqtelka izdivqva kat i vkaram 2 prysta , i prosto mi e liubopitno da ne bi neshto da simulira...
амиии .. хахаха ... 15и аз издивявам ... е зависи как точно го прави момчето, ако е грубо не ми харесва много ясно.
нещо не съм им фенка и аз ...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
и мен не ме кефи с пръст4ета![]()
ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!
ами може би 4 ......
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Много си зависи от начина, по който го прави. Ако знае как да ти достави удоволствие оцнката може и да е над 10. Лично аз много често съм стигала до оргазъм. Но като цяло мога да дам оценка 6-
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Напълно съм съгласна с това мнение.Да доставиш удоволствие на момичето с "пръсти" само...не е като да ядеш ябълка.Не всеки го може.Това дали ще ти хареса или не зависи от момчето и начина по който го прави.Може и оценка 20 да е ...може и под нулата.Ако той знае как да го направи ... може да те "подлуди" от удоволствие.Ако неможе...просто няма да ти хареса кой знае колко.Първоначално написано от Aleandra
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
o 55 e moqta ocenka nai gotino e kogto nqkoi napravi tova pedi da e zapo4nala sa6testvenata 4ast t.e sexa
Mi ne mi e osobeno lubimo. S ezi4o napravo se poburkvam ama s prusti osobeno puk ako i mom4eto ne e vnimatelno boli![]()
Мда, и аз съм така. Въпреки че си зависи и от настроението ми - дали съм настроена за език, пръст или нещо друго.Първоначално написано от SINDEL
Знам,че е само за момичета ,но моята приятелка много се кефи на пръшчета ,но обикновенно предпочита езиче и "Мъжки полов орган" \/
ami napravo ne 10 a 20Първоначално написано от asdasddas
umiram ot udovolstvie
![]()
ta taka bqx nadurvila moq,4e sega ima rezultatbremennasum.a sum na16.
![]()
ne e mnogo za vpe4atlenie,za6toto oznavam xora deto na po 12 sa rodili.![]()
Ма верно ли си бременна?! На 16? И кво сега? Кво 6е прави6...[/quote]
моя приятел ми вкарва по 4 най-много,но изпитвам лека болка,така че най-добре ми е с 3 пръста![]()
mi moqta ocenka e 7'![]()
Ako nqkoga nameri6 4ovek,koito s par4e led da napi6e vurxy slunceto "Obi4am te" zna4i si nameril 4ovek,koito te obi4a pove4e ot men
na men li4no mi haresva s dva prusta no i pove4e da vkara pak e gotino!
black cat or white cat,that is the question!!!