.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Олгита
    Guest

Странна миризма

Незнам дали само при него е така и дали е нормално затова се обръщам към вас -досега никога не съм имала по интимни отношения с някое момче-но нали винаги си има първи път.. та моят приятел нали както си го извади ,така де .. се разнесе някаква много гадна миризма (е,верно че имаше косми )-ала нали уж всеки ден се къпе..нз -но чак ми се надигна -та незнам това нормално ли е ,при всички момчета ли е така или ..а и на какво може би се дължи-казах му да се изчисти -ала това дали ще помогне нз ..дайте съвети

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    не, определено не е нормално... хванала си си някакъв нечистоплътник... или може пък да има някаква инфекция и оттам да идва миризмата...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    Stz
    Предлагам ти или да го накараш да се обръсне или да се изкъпе и да си гоп арфюмира!Защото не при всички момчета е така!Нещо е в него,защото и аз съм го правила с небръснат ама не е миришел гадно!А пък ако не искаш да му го кажеш директно му кажи да се изкъпете заедно ии нещо такова!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Най-добре да иде на генеколог.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от briana
    na urolog v slu4aq.

Защо. П******А ли да му прегледа??? Момчето може и да се къпе често, но да има гъбички. Те също издават неприятно-гаден мириз. Ако е така:
    Той да бега на уролог/дерматолог, а ако сте го правили без кондом-ти бегай на гинеколог.

asdasddas
    Guest
    kak izglejdat gubi4kite?

Олгита
    Guest
    Абе вие хубаво се ебавате,ама на вас да не ви се случи-благодаря на тези,които наистина откликнаха на молбата ми .. ала проблем е как да му кажа-като си свалиш гащите има мн неприятна миризма..просто така ще се обиди много яко

Голям фен
    В много деликатна ситуация си наистина Но каквото и да кажем, човека фактически или е нечистоплътен, или има заболяване, което не забелязва и не счита за нужно да лекува.То с такова нещо не се свиква.Ако сега му кажеш направо, каква е гаранцията, че няма да има други подобни случаи в бъдеще?
    МОЯТ СЪВЕТ Е ДА ПОМИСЛИШ ДАЛИ ТОЗИ ЧОВЕК ИЗОБЩО Е ЗА ТЕБ.

еми просто му кажи да спазва по стриктна лична хигиена,това,че се къпел уж всеки ден не значи че обръща специално внимание от хигиенна гледна точка на атрибута си така че кажи му да се поддържа и че въпросната миризма те отвръщава,а ако наистина не е от хигиената веднага а посети уролог.
    Любовта е като вятъра - неможеш да я видиш,но можеш да я усетиш

Guest
    Offff i na men mi se slu4i tova s mirizmata......otvratitelno e! .Problema e 4e izlizah s mom4eto dosta vreme predi da usetq tova i mi be6e mnogo priqtno.Sega oba4e ne znam kak da postapq.I nikak ne e lesno da mu kaje6 za mirizmata ili pak da mu namekne6 po kakavto i da bilo na4in.

Цитирай Първоначално написано от OPEL
    Защо. П******А ли да му прегледа??? Момчето може и да се къпе често, но да има гъбички. Те също издават неприятно-гаден мириз. Ако е така:
    Той да бега на уролог/дерматолог, а ако сте го правили без кондом-ти бегай на гинеколог.
    Dam,dam.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си