.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: daite ideq

gostenka
    Guest

daite ideq

zdraveite!postavena sam v mnogo slojna situaciq ot koqto zavisqt mnogo ne6ta i trqbva da se izmakna ot neq.polujenieto e takova:na selo dqdo mi jivee v edna ka6ta i vakanciite az i baba mi xodim pri nego(baba mi jivee s nas)ponqkoga ska4am prez prozoreca i izlizam na van,no posledniq pat ne sam uspqla da zatvorq dobre prozoreca i se e otpe4atala stapka na divana.sled nqkolko dena prozoreca se e otvoril i e zapo4nalo da stava te4enie.dqdo mi oti6al da vidi kakvo stava i vidql prozoreca i stapkata na divana.sega trqbva da si izmislq nqkakvo upravdanie.vseki 6te si kaje e kakvo tolkova slojno ima..rabotata e tam 4e v tazi staq ne vliza nikoi i az kogato otida tam sam sama na celiq etaj...ako ne uspeq da se opravdaq dqdomi 6te se doseti i pove4e nqma da stapq tam...a gadjeto mi e ot tam...molq vi kajete mi nqkakvo opravdanie.izvineniq ot roda 4e me e vikala nqkakva priqtelka ne se priemat za6toto 6te6e da doide na drugiq prozorec v moqta staq.molq vi daite ideq...

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    а не може ли да кажеш,че просто си стъпила на това с обувки

Фен
    Град
    middle_of_nowhere
    ami ka4ila si se nadivana do opravi6 perdeto(ako nqmate..nz ne6to na prozoreca) s obyvki ..nz
    world of insanity supposes that good things would never come to an end!! =)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си