- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- PLS!HELP!PLS!SOS
Znachi dosta me e sram da kaja,no si mislq che vie mojete da mi pomognete.Znachi problema mi e slednia:
Znachi vchera mi doide i uj vsichko si beshe normalno dokato namerih liuspa ot domat na prevruzkata si.Molq vi ne mi se podigravaite ne e smeshno.Ta da vi pitam dali nqkoi ot vas znae kak po dqvolite se e poqvila tam.Sram me e da otida na lekar a iskreno se pritesnqvam.Ne sym pravila sex a na prednia den bqh qla domati sys sirene.Blagodarq vi predvaritelno.
aaahahaahah maleee![]()
![]()
ti normalna li si be ... domat
tctct tova e 4ast ot menstruaciqta ti (ako neznae6 po vreme na neq ne se otdelq SAMO kruv, a i razli4ni 4astici ) dobre 4e ne si pravila sex ... ta ti neznae6 i nai-elementarnite ne6ta
![]()
Интересно... как ли се е появила тази люспа от домат там?![]()
Май си прекалила със салатата и ракията предната вечер.
Хахахах абе вие хора ше ме разбиете![]()
Много точно казаноaaahahaahah maleee ti normalna li si be ... domat tctct tova e 4ast ot menstruaciqta ti (ako neznae6 po vreme na neq ne se otdelq SAMO kruv, a i razli4ni 4astici ) dobre 4e ne si pravila sex ... ta ti neznae6 i nai-elementarnite ne6ta![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
ама ти сериозно ли ?!
ХАХАААААА
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
DA BE VERNO LI BE?!! KAI 4ESTNO
Pla4eh 4e nqmam obuvki dokato ne vidqh 4ovek koito nqma6e kraka!!!!
Napravo mi se dogadi kato prochetoh......![]()
![]()
Tova sigurno e nqkoi maitap
![]()
тва е супер мизерно
![]()
Ъъъъ, иска ми се да вярвам, че е било съсирек!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
ha! ti mila li si si zadnika?!
eбахти гнусното и аз съм на същото мнение.добре че не е намерила люспа от чушка че те са по дълги.интереснимие още какво може да им измисли болният мозъкПървоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
Opitah go.Naistina e sasirek,ne e liuspa ot domat.
Az puk si misleh 4e si israla domatПървоначално написано от Malka_Sladka_f
razo4arova me mnogo
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
i az mislq che neshto ne si naqsno s neshtata
ХАХХЬХАХЬАХЬАХЬХАХДХДХААХ
Оле боже .... ще откача , много яки мнения сте написали , умирам от смях!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dali e vuzmojno menzisa mi da e zasuhnal i da e stanal na liuspa.I za tva da si mi prilicha na liuspa ot domat.
Сигурна ли си, че не е било обелка от салам ?Първоначално написано от Malka_Sladka_f
![]()
И какво стана със сиренето дето си яла предната вечер ? От него нямаше ли ?![]()
taka moito momiche i da znaish dr put kato qdesh domati da kazvash na miaka ti da gi beli i da ima maha semkite che moje da namerish nqkoq semka ot domat na slivata si i pak da pitash shto.. :P![]()
Люспи от домати,сиренета,ракии,чушк ...хахахххххххххххххххххах ах
![]()
![]()
![]()
а коментарите са убийствени,мойто момиче като си акала и в последствие някоя люспа е зациклила в края на дупето ти.В последствие е почнала да излиза и е изпадала на превръзката ти.
Ама честно да си кажа,така и не разбрах люспа ли е било или ?
Вие се смеете,ама един път изпаднах в шок [-o<в тоалетната като си видях лайното.Беше черно като АМА много черно на цвят и направо си помислих,че съм хванала някоя болест
.След оплакване на майка ми,тя ме пита какво съм яла,а то се било боядисало от маслините... \
/
ULTRA
AXAXAXAXA AXAXAXAXAXAXа коментарите са убийствени,мойто момиче като си акала и в последствие някоя люспа е зациклила в края на дупето ти.В последствие е почнала да излиза и е изпадала на превръзката ти.
ZLEEEEEEEEEEEEEEEEEe
Hahahaha fanii malee mnogo prostiq.Kak moje da ima takiva prosti hora kat tva momi4e ne mi e qsno.Първоначално написано от Анонимко