.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Христина
    Guest

Влюбена съм в двама едновременно

На 18 години съм, имам сериозен приятел, с когото съм заедно малко повече от 3 години. До момента не съм била с друг. Обичах го и все още съм безумно влюбена в него. От тази есен съм приета за студентка и се преместих на квартира в София. Тук имах няколко покани от момчета, но все им отказвах с естествения аргумент, че си имам сериозен приятел и нямам желание да се занимавам с други момчета. Това беше така до съвсем скоро. И ето, че в някакъв момент неусетно за мен, с едно момче, мой колега, започнахме така в почивките между лекциите да пием кафе и почти всеки ден си правим компания. Някак си започнах да го харесвам, а усещам, че и той никак не е безразличен към мен. В процеса на контактите ми се провокираха и определени чувства, усещам се как все повече и по-често от допустимото си мисля за него, а когато не сме заедно някак ми липсва. С настоящия ми приятел се чуваме всеки ден по телелефона, пишем си и мейл-и, но това не помага да откъсна мислите си от другия... Усещам, че ако ме целуне, не бих се дръпнала и това ме плаши. Не искам да изневерявам на приятеля си, защото го обичам, въпреки че сме на доста километри сега разделени и все пак, това момче ми е в главата. Обмислям и вариант, да бъда с двамата, като не им казавам един за друг, колкото и неморално да е това. Някак си, объркана съм, но определено изпитвам чувства и към двамата. Страх ме е ако се отакажа от единия, да не направя грешка и сетне да се чудя, какво ли щеше да бъде ако бях с него, а не с него. Не знам наистина какво да направя. Какво да избера. Кое би било най-доброто за мен? Бих искала сериозни отговори чисто пракитечески, какво може да ме посъветвате да направя в тази ситуация? Решението естествено ще е мое, но ми се иска да погледна нещата и от страни, защото така ми е много трудно.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Luboven triygylnik a Ami spored mene ti trqbva da sednesh i da izberesh.. Znam che e trudno.. No sedni i obmisli neshtata.. Vij vsichko koeto haresvash v ediniq i v drugia.. i izberi.. a varianta da bydesh i s dvamata ne go odobrqvam nikak daje.. Prosto nikoi ne zaslujava da byde lygan..

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен това второто момче просто го харесваш.Моя съвет е да не си разваляш връзката само заради моментно увлечение(дано да е).Вие сте заедно то 3 години и не си струва да разваляш такава връзка само заради него.

Мега фен Аватара на iiirish
    аз догодина се надявам също да ида да уча и много се притеснявам, че така е възможно да се отдалечим. страхувам се, че ще намеря в друг това, което той ми е давал и то само заради проклетото растояние.

аз не мога да ти дам съвет, защото ако изпадна в подобна ситуация най-вероятно ще се чудя какво да правя също като теб, но просто исках да разбереш, че не си ти единствената, която е поставена пред подобна дилема.

в крайна сметка не прибързвай с решението си. изчакай да мине малко време, опознай състудента си и тогава реши кой от тях те заслужава повече

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Никога не съм можела да разбера как е възможно да се влюбиш в двама... Според мен ти си просто увлечена по това момче и пореже силно усещаш липсата на приятеля си, си пренасочила желанията и вълненията си към новия колега... Моят съвет е да не правиш грешката да да оставяш сегашния си приятел или пък да бъдеш и с двамата! Дръж се малко по-дистанцирано. Успех мила!
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Супер фен
    Не се поддавай на изкушението.Не прави грешки,за които после ще съжаляваш горчиво цял живот.Остани си вярна на приятеля ти.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kAdrOkoSkA
    Никога не съм можела да разбера как е възможно да се влюбиш в двама... Според мен ти си просто увлечена по това момче и пореже силно усещаш липсата на приятеля си, си пренасочила желанията и вълненията си към новия колега... Моят съвет е да не правиш грешката да да оставяш сегашния си приятел или пък да бъдеш и с двамата! Дръж се малко по-дистанцирано. Успех мила!

Град
    sliven
    за момента само изчакай за да видиш как ще се развият нешата и с двмата но в никакъв случай не проточваи прекалено връзката си с тях-трябва да разбереш кой те кара да се чувстваш по добре и кой ти допада повече тогава избирай-друг начин няма(всъщност има но той не би бил правилен спрямо тях двамата)
    In The End It Doesn't Even Matter...

Фен
    Град
    У Нас!
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Luboven triygylnik a Ami spored mene ti trqbva da sednesh i da izberesh.. Znam che e trudno.. No sedni i obmisli neshtata.. Vij vsichko koeto haresvash v ediniq i v drugia.. i izberi.. a varianta da bydesh i s dvamata ne go odobrqvam nikak daje.. Prosto nikoi ne zaslujava da byde lygan..
    Кво значи избере бе мойто момиче,тя каза,че е с приятеля си от 3 години,за какъв избор говориш изобщо,тя тоя избое го е направила отдавна.Но според мен винаги има такива периоди да харесваш някой друг,но какво от това,сети се за приятеля си,за 3-те години,които сте заедно,ей така с лека ръка ли ще го зарежеш,аз не бих причинил такова нещо на никой

Повече от фен
    Абе то хората се развеждат след години БРАК пък една връзка...Но наистина едва ли избора ти ще е правилен.Остани си с приятелят ти,но ако не му изневеряваш-той не го е заслужил.А и как може-3 години сте заедно и ти да му изневеряваш Не че искам да намекна нещо,но ако съм на негово място и разбера,че след три години връзка момичето ми изневерява първо ще го очистя оня и после ще я ударя само веднъж,но след това едва ли ще знае къде се намира Толкова време сте заедно,помисли за всички чувства,вложени в тази връзка,живота му ще се срути!Поне ако си толкова твърдо убедена в ЛЮБОВТА си към другия скъсай с гаджето си.Правиш му услуга,повярвай ми!По-добре е отколкото да го лъжеш!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    да ти кажа, ако решиш да си и с двамата едновременно, ще направиш грешка, не за друго ами защото рано или късно истината ще излезе на яве... винаги става така

за разлика от другите, моят съвет е да се пробваш с този твоя колега новия..
    точно поради причината, че вече 3 години си с един и същи човек, ти имаш нужда от разнообразие, от друга тръпка, от нещо различно
    време да започнеш нещо ново според мен

а и фактът, че имаш влечения към друг човек сам по себе си говори, че връзката с приятеля ти не е вече такава, каквато е била преди
    така или иначе вече нещо в нея не е наред и щом подобно нещо се случва веднъж, дори и да го преудолееш и да останеш с човека, с когото си сега, няма гаранция, че няма да се случи отново

успех каквото и да решиш да правиш
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    prosto spri s avantiurite s novoto momche....bezumno glupavo e da razvalqsh neshto,traelo godini zaradi momentno uvlechenie.....a i az sum na mnenie che v dvama ne moje da si vliubena!

Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от BeBencEto
    prosto spri s avantiurite s novoto momche....bezumno glupavo e da razvalqsh neshto,traelo godini zaradi momentno uvlechenie.....a i az sum na mnenie che v dvama ne moje da si vliubena!
    и откъде сте толкова сигурни, че е моментно увлечение... ми представете си да има шанс да се получи нещо мн хубаво между тях
    и кво тогава - да си седи при приятеля си, дето първо е далече и, второ, й е поомръзнал... все пак тва са 3 години, рано или късно трябва да приключи, може би сега му е времето

Фен
    Град
    У Нас!
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    и откъде сте толкова сигурни, че е моментно увлечение... ми представете си да има шанс да се получи нещо мн хубаво между тях
    и кво тогава - да си седи при приятеля си, дето първо е далече и, второ, й е поомръзнал... все пак тва са 3 години, рано или късно трябва да приключи, може би сега му е времето
    Абе мн сте ми смешни такива малки недоразвити олигофренчета Личи си отдалече,че няма човек,който да ви обича.Кво значи тва рано или късно трябва да приключи,всеки нещастен пубер повтаря тая простотия,ми осъзнайте се малко.Като обичаш някой искаш да си с него вечно,а това какво пречи,твоите родители примерно и за тях ли се отнася,че рано или късно трябва да приключат,стига с теа простотий,отвращавате ме

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Мисля, че трябва да приемеш новите предизвикателства. Настоящият ти приятел си остава там, в провинцията, в твоето минало. Сега си в друга среда и тепърва ще имаш многобройни контакти, повече възможности. Ти си млада и трябва да се развиваш. Да ли ще отговориш на това момче или на друго, според мен е неизбежно в един момент да изоставиш старата връзка и да приемеш нещо ново, различно и несигурно, но и достатъчно предизвикателно за теб. Човек не може да спре на едно място, процесът на развитие на всяка една личност изисква определени, неизбежни промени. Тъй че давай смело!
    А наистина нищо не ти пречи на първо време в конкретния случай да съчетаваш и двамата. Те са в различни градове, няма как да знаят един за друг. Така сегашния ти приятел остава в резерва, ако нещо с този не потръгне, винаги можеш да се върнеш при първия. Но това естествено е временен вариант.
    Моят съвет е просто да не се спираш и да опиташ, никога не знаеш какво може да спечелиш или изгубиш, но страхуваш ли се, няма как да го разбереш. За това бъди смела и послушай сърцето си!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    А наистина нищо не ти пречи на първо време в конкретния случай да съчетаваш и двамата. Те са в различни градове, няма как да знаят един за друг. Така сегашния ти приятел остава в резерва, ако нещо с този не потръгне, винаги можеш да се върнеш при първия. Но това естествено е временен вариант.
    А с тебе ако постъпят така гот ли ще ти е?Браво,ебати съвета

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от zoben_pitbul
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    А с тебе ако постъпят така гот ли ще ти е?Браво,ебати съвета
    Eстествено, че няма да ми е гот В случая гледам нещата от нейната гледна точка, защото тя търси съвет. Ако приятеля и потърси, ще му дам съответния и на него, в една такава ситуация.

Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от doky
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Абе мн сте ми смешни такива малки недоразвити олигофренчета Личи си отдалече,че няма човек,който да ви обича.Кво значи тва рано или късно трябва да приключи,всеки нещастен пубер повтаря тая простотия,ми осъзнайте се малко.Като обичаш някой искаш да си с него вечно,а това какво пречи,твоите родители примерно и за тях ли се отнася,че рано или късно трябва да приключат,стига с теа простотий,отвращавате ме
    e тя си е харесала друг, толкова истинско ли е това м/у тях според теб? ако наистина можеше да са заедно "завинаги" и ако тя наистина го искаше, нямаше да може и да погледне друг човек

Фен
    Град
    в сърцето на....
    mm tova e kofti!Mai trqbva da sedne6 i dobre da pomislih varhu ne6tata,toest i za dvamata...kato za ka4estvata,4uvstvata!A pak moje i lipsata na tvoqt dalgogodi6en priqtel da te nakara da napravi6 ne6to impulsivno...da pravi6 ne6tata,koito ti lipsvat,koito si pravila s ediniq i t.n.!nai-dobre sedni i pomisli dobre!

Аз мисля,че неможе да си влюбена и в двамата
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    И кфо ? 3 години за нищо ? А сиктир бе !
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Guest
    май ще е най-добре да се съчетаят и двамата, поне така си мисля

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Мисля като doky.
    Мило момиче , била съм в твоята ситуация .. (макар и при по различни обстоятелства) . Внушавала съм си , че обичам двама. И двамата ми липсваха .. не се дърпах , когато другото момче ме прегръщаше , държеше ми ръката (защото той не беше такъв , че да ме целуне , знаейки , че имам приятел) И наистина сърцето ми трепваше , когато видех и бях до другото момче. Той толкова силно ме привличаше , не можеш да му устоя.. Исках да съм до него .. но .. както казах горе - "той ме привличаше" .. търсех нещо различно , защото приятелят ми не ми го даваше. Но тогава , разбира се , не осъзнах това. И оставих приятеля си , за да бъда с друг - и знаеш ли колко издържах - 2 седмици , през които се дърпах и дори не посмях да го целуна по устните .( само 2 пъти по вратлето) , защото сърцето ми се "късаше" за момчето , което бях оставила , внушавайки си , че мога без него , че всички др. са като него . Нямаш си и на представа какъв кошмар преживях .. така че , избирай внимателно. Не лъжи - нито себе си , нито тях

Успех

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Да наистина 3години са доста дълго време сериозно се замисли дали искаш да го зарежеш,заради един каприз или по скоро увлечение.
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Повече от фен
    Град
    Луната
    Моят съвет е наистина седни и обмисли добре нещата.Помисли с кой искаш да бъдеш защото три години не са никак малко време.Когато прецениш,че си готова с избора оведоми сегашния си приятел да знае.Ако си решила да опиташ с момчето което харесваш в момента кажи на приятеля си обясни му всичко.Смятам,че варианта не е да излъжеш приятеля си и да ходиш и с двамата.Ако бях на мястото на приятеля ти и ми обясниш нещата както трябва колкото и да те обичам бих те пуснал да опиташ с колегата ти ако наистина го искаш.Това бих го приел но да ме излъжеш и да ходиш и с двамата и да разбера за това впоследствие не бих го простил.Едно от нещата който най-много мразя е лъжата.Кажи му истината и в никакъв случай не го лъжи.Добре обмисли с кой искаш да бъдеш.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си