.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28

Тема: Стойност

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от mo6no
    А сега сериозно - Почти всеки се определя като стойностен човек, но повечето не са такива. Самият аз...незнам може би да. Твърде сме млади, за да се определяме като такива.
    Само да вметна, че 'стойността' на даден човек не се определя по възрастта му. От момента, в който човек самосъзрее и започне да се възприема като личност, формира основната плоча на моралната си и етична къща /ако мога така да се изразя/ - от този момент нататък той придобива някаква 'стойност' като личност.

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от mo6no
    А сега сериозно - Почти всеки се определя като стойностен човек, но повечето не са такива. Самият аз...незнам може би да. Твърде сме млади, за да се определяме като такива.
    Само да вметна, че 'стойността' на даден човек не се определя по възрастта му. От момента, в който човек самосъзрее и започне да се възприема като личност, формира основната плоча на моралната си и етична къща /ако мога така да се изразя/ - от този момент нататък той придобива някаква 'стойност' като личност.
    Тази стойност, която се формира при съзряване на личността е само "зародиша" на истинската ценност и стойност на един човек. Никой не може да нарече себе си пълноценен и стойностен без да е минал определен житейски път и да се е сблъскал с проблемите на живота. Когато човек осъзнае това, което е е минал и е оставил след себе си, чак тогава може да се определи дали е бил стойностен и е допринесъл с нещо на някого или на нещо... Не мисля, че сега някой от този форум може да се нарече стойностен.. не и в този смисъл, в който аз го тълкувам.

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    Човешкият живот няма цена.Човекът е същество,което има право да се развива,да диша,да живее добре.Всеки един е достоен за уважение,няма хора,които са над другите!
    Всеки има нещо хубаво и нещо лошо в себе си,всеки има недостатъци,но това не умаловажава факта,че има и качества!Затова мога да кажа,че всеки човек е значим и ценен.
    Здрасти, Шери, радвам се, че пак пишеш във форума
    Не съм съгласна с това, което написа, затова...малко контра... Има много хора, които са над останалите, хората не са равни, това е утопията на кумонизма. Ако се замислиш, хората никога не са се раждали, не се и раждат еднакви. Някои са просто интелигенти, други са тъпи като ГЗъ ми в профил, дали това е природна даненост или в резултат на други обстоятелства...Не можеш да сравняваш хората, те са различни, и винаги ще са на класи, това е разбираемо, и на мен честно казано ми харесва така. И определено не всеки е достоен за уважение. И не всеки има право да живее, ама тва си е вече много лично мое мнение Освен това, не е верно, че всеки е значим и ценен, има толкова много прости, безполезни, зли и отвратителни хора, които просто паразитират, може би просто не си ги срещала...
    А иначе до колко аз съм стоиностна, не аз трябва май да го казвам...

Give me your best shot motherfucker!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си