- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Стойност
Само да вметна, че 'стойността' на даден човек не се определя по възрастта му. От момента, в който човек самосъзрее и започне да се възприема като личност, формира основната плоча на моралната си и етична къща /ако мога така да се изразя/ - от този момент нататък той придобива някаква 'стойност' като личност.Първоначално написано от mo6no
Тази стойност, която се формира при съзряване на личността е само "зародиша" на истинската ценност и стойност на един човек. Никой не може да нарече себе си пълноценен и стойностен без да е минал определен житейски път и да се е сблъскал с проблемите на живота. Когато човек осъзнае това, което е е минал и е оставил след себе си, чак тогава може да се определи дали е бил стойностен и е допринесъл с нещо на някого или на нещо... Не мисля, че сега някой от този форум може да се нарече стойностен.. не и в този смисъл, в който аз го тълкувам.Първоначално написано от machoka
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Здрасти, Шери, радвам се, че пак пишеш във форумаПървоначално написано от sherry
Не съм съгласна с това, което написа, затова...малко контра... Има много хора, които са над останалите, хората не са равни, това е утопията на кумонизма. Ако се замислиш, хората никога не са се раждали, не се и раждат еднакви. Някои са просто интелигенти, други са тъпи като ГЗъ ми в профил, дали това е природна даненост или в резултат на други обстоятелства...Не можеш да сравняваш хората, те са различни, и винаги ще са на класи, това е разбираемо, и на мен честно казано ми харесва така. И определено не всеки е достоен за уважение. И не всеки има право да живее, ама тва си е вече много лично мое мнениеОсвен това, не е верно, че всеки е значим и ценен, има толкова много прости, безполезни, зли и отвратителни хора, които просто паразитират, може би просто не си ги срещала...
А иначе до колко аз съм стоиностна, не аз трябва май да го казвам...
Give me your best shot motherfucker!