Цитирай Първоначално написано от Mo6nо
Цитирай Първоначално написано от Eleonora
Аз съм най-стойностният човек тук. Всички други са боклуци.
СамОчувСтвие без пОкрИтие
АбЕ НеЗнАм дАлИ моЕтО СамОчувСтвие е БеЗ ПокрИтИе, нО ОпрЕдЕлЕно сЪм пО-сТойнОсТеН оТ тЕб.
А сега сериозно - Почти всеки се определя като стойностен човек, но повечето не са такива. Самият аз...незнам може би да. Твърде сме млади, за да се определяме като такива. Още не сме направили нищо в живота си, за да има с какво да се оценим като такива. Много зависи какво се разбира под стойностен човек - едни ще разберат това какво е направил човек в живота си, какво е оставил на света. Но това е само външната страна на нещата. Това което се вижда отвън и за други същият този човек няма да е стойностен, тъй като го познават отвътре. Знаят как се държи със семейството си например. Кажете ми например като какъв бихте определили примерно човек направил много за околният свят, направил е нещо уникално и хората го определят както велик, но със семейството си се държи безобразно и бие жена си, и децата си. Като какъв бихте го определили? като стойностен или като боклук? Аз все още не знам като какъв бих го определил...
Аз не бих го определила като стойностен човек Защото и кво като е напраил нещо за света, а е отблъснал най-близките си хора...