.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Тема: Ah tova mrankane

Фен
    Град
    Sun c!ty ;]

Ah tova mrankane

Ave hora ne vi li pisna va6te da vi mrankatda si podrejdate staqta?Men ve4e maaaaaaaani4ko me drazni..... E vqrno ne sam nai-golqmata 4istofainica ama.....
    ___to Be Continued___

Повече от фен
    kvo mi govorish tva e nai shibanata rabota... te samo mi murmorqt i az imkazvam are stiga we nali az si jiveq v staqta ne vie...

Фен
    Град
    sofiq
    Na men puk ne mi mrunkat, ama az sum si mnogo podredena taka ili ina4e \/
    Най-доброто упражнение за сърцето е това да се наведеш и да повдигнеш някой!

Фен
    Град
    Franciq
    Ne! Na mene ne mi mrynkat nikoga

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    аз съм в една стая със сестра ми и тя е по-малка и няква разхвърля и хич не и дреме,никога не чисти и колкото да подреждам се нещо не е като хората и ми мрънкат... ма кат имам време оправям...
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Мега фен Аватара на iiirish
    ами честно казано не ме притеснява това, че ме карат да си оправям стаята, защото има доста по-важни за мен неща, за които непрестанно мърморят и това ме вбесява особено напоследък

Еми все по-рядко ми мрънка пък и не ми е нервно като започне да мрънка понеже през това време оправя самата стая.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Мрънкат и още как ама аз не ги слушам обикновено им правя напук
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Не, защото са прави.
    Аз след малко ще си я подредя.

Aз още не съм и мен тва ме чака уви
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Голям фен
    a be vie ne razbrahte li che te mrunkat ne 6toto gi drazni, a 6toto prosto izopitvat jelanie da go pr5avqt... ili 6te mrunkat za6toto e razhvurlqno ili za6toto e podredeno...pribirat se qdosani ot rabota i trqq na nqkogo da si go izkarat..vlizat v staqta vi i vijdat che ne6to ne e na red..i ot munaha pravqt 3ta svetovna voina....

Да така си е но вече ми писна а и аз много не им обръщам внимание вече макар че ще си подредя стаята защото просто не ме кефуи така разхвърляна

da.. mrun mrun opravi si staqta... i efekt nqma

Фен
    Град
    Nqkade tam.... v syrceto na zaiuu!
    Hahaha ми мрънкат,свикнала съм..прая се че не ги чувам

MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]da.. mrun mrun opravi si staqta... i efekt nqma

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    Цитирай Първоначално написано от Pimki
    Ne! Na mene ne mi mrynkat nikoga
    и на мен :P

Повече от фен

Re: Ah tova mrankane

Цитирай Първоначално написано от Rush_girl
    Ave hora ne vi li pisna va6te da vi mrankatda si podrejdate staqta?Men ve4e maaaaaaaani4ko me drazni..... E vqrno ne sam nai-golqmata 4istofainica ama.....
    estestveno 4e mi e pisnalo,cql jivot se karame za teq gluposty s maykami. oxxxxx neizdurjam ve4e.

Супер фен Аватара на maybelline
    Нашите не ми мрънкат.Ако в стаята е голяма бъркотия,те като влязат само правят някой дружелюбен коментар от рода на "Тука май живеят питекантропи" и това е.А когато стаята ми е разхвърляна,самата аз не се чувствам комфортно.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    оо писва мн ясно
    аз както обичам да си разхвърлям дрехите из целия апартамент и баща ми както се дразни от тва...ай да не казвам как си джафкаме по цял ден
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Повече от фен
    ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

.: machoka :.

napravo se poburkvam

Какво ви мрънкане да си оправя стаята?На мен направо ми се заповядва!Подреждай и точка!Аз никога не го правя и накрая баба или мама подреждат....съветвам ви да кажете на родителите си ,ако сте изморени или др. ,че сега не можете и по-късно ще я подредите...(това по-късно значи когато ви е кеф!)
    Ако искаш да участваш в поп група-кликай смело тука:http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=57974

Мега фен Аватара на koalka
    Ами на мен майка ми ми казва да си я подреждам.Е,не точно да я подреждам ама да кажем да събирам с прахосмукачка или да си оправя леглото,но аз понякога не го правя...

Повече от фен
    ...

az ne puskam maika mi v staqta si ama tq pak mranka ama trqbva da sam luda da q slu6am
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си