- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ah tova mrankane
Ave hora ne vi li pisna va6te da vi mrankatda si podrejdate staqta?Men ve4e maaaaaaaani4ko me drazni.....E vqrno ne sam nai-golqmata 4istofainica ama.....
___to Be Continued___
kvo mi govorish tva e nai shibanata rabota... te samo mi murmorqt i az imkazvam are stiga we nali az si jiveq v staqta ne vie...
Na men puk ne mi mrunkat, ama az sum si mnogo podredena taka ili ina4e \/
Най-доброто упражнение за сърцето е това да се наведеш и да повдигнеш някой!
Ne! Na mene ne mi mrynkat nikoga![]()
ами честно казано не ме притеснява това, че ме карат да си оправям стаята, защото има доста по-важни за мен неща, за които непрестанно мърморят и това ме вбесява особено напоследък![]()
Еми все по-рядко ми мрънка пък и не ми е нервно като започне да мрънка понеже през това време оправя самата стая.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Мрънкат и още какама аз не ги слушам
обикновено им правя напук
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Aз още не съм и мен тва ме чака уви![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
a be vie ne razbrahte li che te mrunkat ne 6toto gi drazni, a 6toto prosto izopitvat jelanie da go pr5avqt... ili 6te mrunkat za6toto e razhvurlqno ili za6toto e podredeno...pribirat se qdosani ot rabota i trqq na nqkogo da si go izkarat..vlizat v staqta vi i vijdat che ne6to ne e na red..i ot munaha pravqt 3ta svetovna voina....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да така си е но вече ми писна а и аз много не им обръщам внимание вече макар че ще си подредя стаята защото просто не ме кефуи така разхвърляна
da.. mrun mrun opravi si staqta... i efekt nqma![]()
Hahaha ми мрънкат,свикнала съм..прая се че не ги чувам![]()
![]()
![]()
MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}
и на менПървоначално написано от Pimki
:P
estestveno 4e mi e pisnalo,cql jivot se karame za teq gluposty s maykami. oxxxxx neizdurjam ve4e.Първоначално написано от Rush_girl
![]()
Нашите не ми мрънкат.Ако в стаята е голяма бъркотия,те като влязат само правят някой дружелюбен коментар от рода на "Тука май живеят питекантропи" и това е.А когато стаята ми е разхвърляна,самата аз не се чувствам комфортно.
оо писва мн ясно![]()
аз както обичам да си разхвърлям дрехите из целия апартамент и баща ми както се дразни от тва...ай да не казвам как си джафкаме по цял ден![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
.: machoka :.
Какво ви мрънкане да си оправя стаята?На мен направо ми се заповядва!Подреждай и точка!Аз никога не го правя и накрая баба или мама подреждат....съветвам ви да кажете на родителите си ,ако сте изморени или др. ,че сега не можете и по-късно ще я подредите...(това по-късно значи когато ви е кеф!)![]()
Ако искаш да участваш в поп група-кликай смело тука:http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=57974
Ами на мен майка ми ми казва да си я подреждам.Е,не точно да я подреждам ама да кажем да събирам с прахосмукачка или да си оправя леглото,но аз понякога не го правя...
...
az ne puskam maika mi v staqta si ama tq pak mranka ama trqbva da sam luda da q slu6am![]()
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.