.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Повече от фен

с майка ми постоянно се караме ;(

Абслолютно всеки ден минимум по 3 пъти! Аз съм на 12, а тя е на 40. Преди време ми беше казала, че когато аз вляза в пубертета тя ще влезе в няква пак такава възраст. Незнам как се наричаше. Абе след 40-те жените сякаш пак влизат в пубертета, нещо такова. Днеска например ходихме по магазините. Като се върнахме реших да се направя на добричка и да започна да уча. Като влезе в стаята ми тя веднага започна да ми мърмори, че не съм се преоблякла, че не съм прибрала прахосмукачката от стаята и т.н. Кажете ми, това човек ли е? Двете напоследък въобще не можем да се разберем! Какво да правя?

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Оф аз съм така с баща ми
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Guest
    сигурно говориш за критическата вузраст,но според мен тя почва на около 50 години.иначе си е нормално да се заяжда за глупости като е нервна.да не мислиш,че е единствената,която го прави.почти няма нормални родители. и аз съм като теб,спокойно.

Повече от фен
    оф...аз засега се сдържам, но имам чуството, че накрая няма да мога да я изтърпя и ще кажа неща, които не е трябвало да кажа. Много ми е гадно. Знам, че никое дете не се разбира ИДЕАЛНО с родителите си, но аз съм най-зле от всички взети заедно.

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

След 3-4год. ще почнете да се разбирате по-добре и да не се карате толкова. От опит ти казвам - и мойта майка беше нетърпима, сега не мога да се оплача. Вика от време на време, но не ми прави впечатление, а и разбирам, че понякога е права.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    След 3-4год. ще почнете да се разбирате по-добре и да не се карате толкова. От опит ти казвам - и мойта майка беше нетърпима, сега не мога да се оплача. Вика от време на време, но не ми прави впечатление, а и разбирам, че понякога е права.
    3-4 ГОДИНИ?!? Ти чуваш ли се? По никакъв начин няма да мога да я изтърпя дотогава. Аууу ужас

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Hah.. Spokoino i az bqh taka s maika mi a i vse oshte sym ama veche ne se karame postoqnno... S vremeto shte zapochvash da se postavqsh na neino mqsto i shte pochnete da se razbirate...

fifi_friend
    Guest
    COPY това (което си написала) в мислите си и накрая PASTE в личен разговор с нея. Друг начин няма.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    айде стига лиготии и фасони.
    не си в позиция да недоволстваш.
    търпиш до 18 и тогава, ако искаш бягай в гората с Митко !

И аз с мойта майка бях така,напълно те разбирам.C майка ми през 5 мин се караhме за щяло и не щяло,винаги намира за кво да мрънка,имаше и периоди когато беше нетърпимо ,сега взе да става малко по-добре,защото и двете почнахме да отстъпваме.Опитай се да поговориш с нея аз така направих поговорихме няколко пъти и нещата почти се оправиха и ест и ся като се върне нервна от работа пак мрънкоти ама гледам да не и обръщам мн внимание и се правя че не чувам.Бтв и аз съм на 12.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    айде стига лиготии и фасони.
    не си в позиция да недоволстваш.
    търпиш до 18 и тогава, ако искаш бягай в гората с Митко !
    Хах...МНОГО ме успокои

Guest
    Цитирай Първоначално написано от crazy_sexy_cool`f
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    3-4 ГОДИНИ?!? Ти чуваш ли се? По никакъв начин няма да мога да я изтърпя дотогава. Аууу ужас
    I`m feeling just the same way

Повече от фен
    Град
    sofia
    i az sym na 12 i postoqnno se karam s maika mi,qvno 6toto vlizame v puberteta,karame se za nai malkite ne6ta,vsi4ko ot neinata usta e gadno

e spox i az se karam s moqta....

Голям фен
    опитай се да не и отговаряш много...нз нз аз с мойта по принцип не секарам много ...с две думи разбираме се...

Фен Аватара на SaSeTo
    Град
    Broken HearTs sTreeT - SomewHere In THe Dark siDe
    Наистина е много гадно да се караш с майка си,но съм съгласна със {Sweety_f} - пробвай се да не и отговаряш много.Аз не се карам често с мойта майка (и слава богу),но като реши,че ще се караме става третата световна
    True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT

suglasqva6 se s neq i tolkova :{ as seki den se karam s moita ama tva ne mi pre4i ve4e sviknah ... tui 4e i ti 6te svikne6
    МиЛо сТига сПа, вРеме е Да тЕ еБа.Не иЗдърЖаМ раЗбеРи, ще те чУукаМ дО зоРи.Искам да Ти вЛиза, бавНо да иЗлиза.А пЪък аКо нЕ ти сЕ еБе - Да Го дУухаШ бе!

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    всеки се кара с неговата майка ... неизбежен етап от съзряването... така е дааам
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си