- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- с майка ми постоянно се караме ;(
Абслолютно всеки ден минимум по 3 пъти! Аз съм на 12, а тя е на 40. Преди време ми беше казала, че когато аз вляза в пубертета тя ще влезе в няква пак такава възраст. Незнам как се наричаше. Абе след 40-те жените сякаш пак влизат в пубертета, нещо такова. Днеска например ходихме по магазините. Като се върнахме реших да се направя на добричка и да започна да уча. Като влезе в стаята ми тя веднага започна да ми мърмори, че не съм се преоблякла, че не съм прибрала прахосмукачката от стаята и т.н. Кажете ми, това човек ли е? Двете напоследък въобще не можем да се разберем! Какво да правя?
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Оф аз съм така с баща ми![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
сигурно говориш за критическата вузраст,но според мен тя почва на около 50 години.иначе си е нормално да се заяжда за глупости като е нервна.да не мислиш,че е единствената,която го прави.почти няма нормални родители.и аз съм като теб,спокойно.
![]()
оф...аз засега се сдържам, но имам чуството, че накрая няма да мога да я изтърпя и ще кажа неща, които не е трябвало да кажа. Много ми е гадно. Знам, че никое дете не се разбира ИДЕАЛНО с родителите си, но аз съм най-зле от всички взети заедно.
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
3-4 ГОДИНИ?!? Ти чуваш ли се? По никакъв начин няма да мога да я изтърпя дотогава. Аууу ужасПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
COPY това (което си написала) в мислите си и накрая PASTE в личен разговор с нея. Друг начин няма.
айде стига лиготии и фасони.
не си в позиция да недоволстваш.
търпиш до 18 и тогава, ако искаш бягай в гората с Митко !![]()
И аз с мойта майка бях така,напълно те разбирам.C майка ми през 5 мин се караhме за щяло и не щяло,винаги намира за кво да мрънка,имаше и периоди когато беше нетърпимо ,сега взе да става малко по-добре,защото и двете почнахме да отстъпваме.Опитай се да поговориш с нея аз така направих поговорихме няколко пъти и нещата почти се оправиха и ест и ся като се върне нервна от работа пак мрънкоти ама гледам да не и обръщам мн внимание и се правя че не чувам.Бтв и аз съм на 12.
Хах...МНОГО ме успокоиПървоначално написано от Seizure of Power
I`m feeling just the same wayПървоначално написано от crazy_sexy_cool`f
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
опитай се да не и отговаряш много...нз нз аз с мойта по принцип не секарам много ...с две думи разбираме се...![]()
Наистина е много гадно да се караш с майка си,но съм съгласна със {Sweety_f} - пробвай се да не и отговаряш много.Аз не се карам често с мойта майка (и слава богу),но като реши,че ще се караме става третата световна
True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT
suglasqva6 se s neq i tolkova :{ as seki den se karam s moita ama tva ne mi pre4i ve4e sviknah ... tui 4e i ti 6te svikne6
МиЛо сТига сПа, вРеме е Да тЕ еБа.Не иЗдърЖаМ раЗбеРи, ще те чУукаМ дО зоРи.Искам да Ти вЛиза, бавНо да иЗлиза.А пЪък аКо нЕ ти сЕ еБе - Да Го дУухаШ бе!
всеки се кара с неговата майка ... неизбежен етап от съзряването...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
така е дааам
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!