- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали повечето жени са ку*ви или аз не съм наред... ?
Много ми е интересно, защо по дяволите не мога да намеря някое свястно момиче? Последните ми ... хм.. 3 "връзки" (връзки е ДОСТА пресилена думичка) бяха някаква илюзия. Бях с едно момиче, с която се разделихме по нейна вина.. беше прекалено горда и не можеше да ми прости, че се дразнех от постоянното и говорене за бившия й.. Така.. след това се запознах с едно момиче от друг град и наистина много се харесахме ( брейй някой да ме хареса и мене) и след известно време когато си писахме, тя ми написа в чата "съжалявам много... много те обичам и си намерих друг само и само да не мисля за теб и да се опитам да те забравя.." Аз се чудех да се смея ли да плача ли... май стана 1-вото, но както и да е.. 3-тото беше най-"безобидно".. Просто харесах едно момиче много ( тя си знае даже е от форума
), но явно не я заслужавам....
Не мога да разбера защо става така.. сигурно причината е в мен.. Не знам и аз защо я написах тая тема, просто докато четох темите тук и се сетих какво е моето положение.. Дано някой ден намеря истинската любов( ако въобще има такова нещо)...Благодаря на тези, които са ми прочели целия този роман..![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...