.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Объркана
    Guest

Има ли смисъл?

Бях ви запознала с моята история...че момчето с което съм беше казало че не говоря,и че много мълча,и ви исках съвети за какво да говоря с него.Та такам.Тея 2 дни не сме си писали,и днес една приятелка говори с него и той е казал че явно не сме един за друг след като не говоря.И най-вероятно той няма да направи нищо за да се сдобрим...Аз наистина искам да се поправя и да бъдем заедно поне още 1 ден в който да бъда разговорлива и да бъда такава каквато наистина съм.И не знам какво да направя.Има ли смисъл да се опитам поне още 20 минути да съм с него и да се опитам да се поправя?Или направо да го скъсам,защото ако не променя нещо ще ме скъса той!Не знам,какво да правя ?

Мега фен Аватара на koalka
    Сещам се за темата ти.И там ти казах,че това е много тъпо,което той е казал.Разбирам,че това момче е един страхливец,който не може да каже нищо в очите.Моя съвет е да не се занимаваш с него...щом така смята значи простонете заслужава.Не те харесва и това е.Това за говоренето просто му е причина.Не мислиш ли,че ако те харесваше щеше да се разделите само заради това?

Spored men opitai,za da ne s1jalqvash posle i da se chudish kakvo bi bilo stanalo ako ne govorish s nego.A i nishto nqma da zagubish,samo moje da spechelish ot tva
    Нашите прикривани тайни
    Най-накрая се разкриват
    И засияват като слънчева светлина

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от DeSerT``R0Se
    Spored men opitai,za da ne s1jalqvash posle i da se chudish kakvo bi bilo stanalo ako ne govorish s nego.A i nishto nqma da zagubish,samo moje da spechelish ot tva
    Какво да говорят?Та той не смее да каже истината в очите и.В смисъл,че според негоне са един за друг.

Guest
    Ако говоря с него мисля да му кажа:
    "Виж,знам какъв е проблема.От теб искам да знам дали има смисъл да се оптвам да се поправя или не,щото ако не ме харесваш няма смисъл да продължаваме..."

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Е ти за да си с някой първо трябва да знаеш какъф е човека до теб и да го опознаеш, а в твоя случай май не е така ...
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Фен
    Град
    out of the reality
    Има смисъл
    Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...

Почни да говориш повече. Ако пак не му изнася нещо, просто повярвай във факта, че не те харесва и че само си измисля тъпи причини, за да се разделите.

Hard...
    I'm harder than the life I've lived
    Strong...
    I'm stronger than the pain you give
    It's lost...
    So lost
    The world you're in

Guest
    Знам че в това е причината.Но той просто не ми дава възможност да се поправя,което ми говори само едно-той не иска да ми я дава тая възможност..

Мега фен Аватара на iiirish
    по думите ти съдя, че той окончателно е решил да скъса с теб. тогава защо изобщо се опитваш да го задържиш било то и по най-глупавия начин - като се опитваш да се доказваш пред човек, който не го заслужава! бъди естествена и изобщо такава каквато си, а на него му тегли една бърза и приключи с тази история!

какво се случи
    Guest
    Амиииии
    Днес се видяхме и му казах..
    "Знам къв е проблема...а ти знаеш че мога да го променя ,мога да говоря всевъзможни глупости и да става разговор..Но ако си решил че повече не искаш да сме заедно,няма смисъл.."
    и той каза:
    "Ако искаш да опитаме пак,да излезем утре или други ден"

Ами хубаво е, че сте решили да си дадете още един шанс. Надявам се този път да не те разочарова и всичко да е наред. Успех!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си