здравейте на вси4ки,аз съм нова във форума
Имам един проблем...
миналата година у4ех Английски в една група с едни мом4ета...към средата на у4ебната година запо4нах да харесвам единия ,но ме беше срам да му го кажа а и тогава не знаех какво да правя. Към средата на лятната ваканция разбрах 4е една моя фр харесва неговия фр с който у4еше с този който аз харесвам. Та по едно време не се стърпяхме и написахме на една пейка в сър4ица именета на тези двама юнаци ,изведнъж те се появиха и ние избягахме/което беше много тъпо щото така разбраха 4е ние сме написали тва/ същия ден те дойдоха при нас за да ни питат дали е вярно а ние пак избягахме /още една тъпа постъпка/! И от тогава са ни казвали няколко пъти 4е не ни харесвт ама виждам в о4ите му 4е харесва една от нас!
Наскоро запо4наха да идват при нас и да се заяждат. Тва беше от типа:
Той: ае станете от пейката /си4ки други бяха свободни/
АЗ:няма , сядайте си другаде
Той: ае де Жени 6е ти прата моя снимка...ае за тебе ще се снимам гол и ще ти я прата по мейла снимката
И такива идиотщини!!!
Сега нз дали ме харесва или не. Нз какво да гледам ...как да разбера?
а нз дали е много умно да отида при него и да говориме защото ве4е са ни казали 4е не ни харесват
Имам 4уството 4е си мисли 4е му се предлагам а не 4е го харесвам и искам да сме приятели
Някой да даде съвет преди съвсем да съм му загубила дирите защото тази година той се премести в друго у4илище и го виждам много рядко
ДАЙТЕ СЪВЕТ плссссссс