.

Виж резултатите на анкетата: кой се представи най-добре?

Гласували
23. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Литекс

4 17,39%
  • Локомотив

14 60,87%
  • ЦСКА

5 21,74%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

УЕФА за българските отбори

според вас кой се представи най-добре в турнира за купата на УЕФА - Литекс, Локомотив и ЦСКА?

моето мнение е, че най-доби бяха Локомотив. не допуснаха загуба в турнира, мачкаха в предичните кръгове, а накрая играха като равен с равен с носителя на трофея от 2003 или 2004, не съм сигурен. и в двата мача имаха шансове, а смея да кажа, че отпадат единствено заради съдията в първия мач.
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

[CSKA]Lurch
    Guest
    Локомотив София, както и ЦСКА... Съдииските тесли от първите 2 мача на отборите попречиха да вкараме 2 отбора в групите на УЕФА... но въпреки това Локо не загуби от "гранда"?!?! Фейенорд като гост, а ЦСКА бе на крачка от "чудо" срещу Бешикташ... Малшанс!!! Късметът в последно време гони само един отбор...

Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    Lurch]Локомотив София, както и ЦСКА... Съдииските тесли от първите 2 мача на отборите попречиха да вкараме 2 отбора в групите на УЕФА... но въпреки това Локо не загуби от "гранда"?!?! Фейенорд като гост, а ЦСКА бе на крачка от "чудо" срещу Бешикташ... Малшанс!!! Късметът в последно време гони само един отбор...
    аз говоря за цялостното представяне в турнира, не само за последния кръг. и след резила срещу Кула си мисля, че ЦСКА беше най-слаб от всички. не е защото съм Левскар. моята подкрепа към Левски не означава да мразя ЦСКА. аз съм за всички БГ отбори в Европа. много се радвах на двата гола срещу резаците. но все пак ЦСКА не бяха себе си тая година в турнира. същото се отнася и за Литекс. единствено Локо се представи на ниво. и то на какво ниво!
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

[CSKA]Lurch
    Guest
    А онова 0:1 Срещу Публикум миналата година много бързо го забравихте... Това не е резил, нали? Естествено е, щом се случва на "отобора на народа"... Колкото до Кула... 1 удар за 210 минути игра - гол... и от тези 210 минути 180 са лежане по терена... До болка познато...

Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    Lurch]А онова 0:1 Срещу Публикум миналата година много бързо го забравихте... Това не е резил, нали? Естествено е, щом се случва на "отобора на народа"... Колкото до Кула... 1 удар за 210 минути игра - гол... и от тези 210 минути 180 са лежане по терена... До болка познато...
    резил си беше, ама беше измит с 3:0, с отстраняване на Оксер, с излизане от групите, сгазване на сензацията в ШЛ онази година Артмедия, италианския Удинезе, бяхме по-силни и от Шалке, но бяхме спрени от английския амбреаж Райли. но това не е тема нито за Левски, нито за миналата година. да не заговоря за Номер 5 и така нататък. резилите са си резили, но сега говорим за успехи. а тази година ги пожъна Локомотив, макар да отпадна от Фейенорд, който си е гранд наистина.

малкият принц

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Локомотив София, много ме е яд, че не продължиха.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    ЦСКА!!!!!!!!!
    И Локото се представиха много добре,но това което направиха ЦСКА Е ВЕЛИКО!!!!

Повече от фен Аватара на niki000
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от maldini
    ЦСКА!!!!!!!!!
    4e kvo sa napravili

Град
    2 метра под земята
    Цитирай Първоначално написано от niki000
    ЦСКА!!!!!!!!!
    4e kvo sa napravili
    Че ти не гледа ли мача?
    Или беше зает да пиеш за гола на левски срещу челски

Повече от фен Аватара на niki000
    Град
    София
    Bravo za postijenoeto ama minalada godina kogato Levski mina grupite oburna udineze pak mebe6e ni6to osobeno nali

Локо София
    И само Левски оле и само Левски обичаме те!!

http://prize.bg/vodolea

Голям фен
    Град
    София
    mnoo qsno che LOKOTO

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    ЦСКА!!!!!!!!!
    особенно с Хайдук Кула !!! Направо беше .....магическо

Локомотив 76% [ 10 ]

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    Lokoto 100%, a ne vijdam s kvo moje da se gordeete fenovete na CSKA, s klizma izkaran mach s Hajduk li

Град
    2 метра под земята
    Цитирай Първоначално написано от PR0
    Lokoto 100%, a ne vijdam s kvo moje da se gordeete fenovete na CSKA, s klizma izkaran mach s Hajduk li
    Ама поне се класираме
    ех ех Беверен...

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    цска

Супер фен
    След като няма отбор в групите значи няма добре представил се Защото благодарение на това и на факта,че Левски са в адски трудна гупа и губято точки падаме едно място надолу...и май май мечтата за 2 отбора в ШЛ си остава мираж Така че за мене нито един от трите отбора не се е представил на ниво
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Град
    2 метра под земята
    Цитирай Първоначално написано от strange__
    След като няма отбор в групите значи няма добре представил се Защото благодарение на това и на факта,че Левски са в адски трудна гупа и губято точки падаме едно място надолу...и май май мечтата за 2 отбора в ШЛ си остава мираж Така че за мене нито един от трите отбора не се е представил на ниво
    щото си тъпа кранта затфа
    Всички отбори се представиха добре
    Литекс нямаха късмет
    ЦСКА И Локото бяха ощетени от съдията
    но ти си ходи в Турция и Израел и се радвай на успехите на бешикташ

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от strange__
    щото си тъпа кранта затфа
    Всички отбори се представиха добре
    Литекс нямаха късмет
    ЦСКА И Локото бяха ощетени от съдията
    но ти си ходи в Турция и Израел и се радвай на успехите на бешикташ
    Ти си последния човек,който ще ми каже каква съм А за Бешикташ...повярвай с цялата си душа исках да ги отстраним (изпитвам омраза към турците..),но реално погледнато ЦСКА нямат играчи,с които да играят и това,което направиха в четвъртък беше благодарение на 6 футболиста,които дадоха не 100,а 200% процента от себе си.Но ръководството е пумия отбора няма как да се представи по-добре...
    Литекс и Локото наистина нямаха късмет....
    Но когато Уефа събират точките не питат кой е имал късмет и кой не,не се интересуват от проблемите на клуба,те си гледат колко победи има дадения отбор,колко равенства и колко загуби...от тази гледна точка тази година можехме много повече,защото съперниците и на трите ни отбора бяха преодолими....така че изобщо не ми казвай колко тъпа съм,защото съм на това мнение Другото са приказки,с които си чешем езиците...
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Еми Локото
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Фен Аватара на adi_crazy
    Град
    само ЛЕВСКИ обичаме те
    определено Локото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си