- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kakvo da izbera priqtelstvo ili lubov..?
Mom4eto koeto obi4am .. priznah mu go toi su6to ima nqkakvi 4ustfa kum men .. no neznam dali si se samo kato sexuaen obekt .. mi kaza nqkakvi ne6ta 4e me iska 4e iska da e s men .. no toi nqma pove4e ot 2-3 dni i trqbva da zanime .. koeto me navejda na misulta 4e e samo za sex-a .. sledovatelno ne sum navita za tolkova i toi go vijda kaza mi 4e kato gadje ne traeli mn vrusnite mu s edna dulgo ne ponasqlai haraktera mu i na tam o6te kakvo kaza.Kaza mi 4e ako go iskam moga da go imam za 1-2-3-te dni deto ne e na daskalo i moje da e s men.. tova ne me ustroiva zamo za tolkova no kakfo da napravq ako nqkoi obi4a i nemoje da napravi ni6to po vuprosa .. Kaza ako iskam da sum s nego za vremeto koeto ima da opitame no su6to kaza 4e kato neiskam za tolkova malko nqmalo smisul da si preebavame priqtelstvoto.. kakfo da si mislq da si go paza kato priqtel ili da opitam makar 4e 6te sme priqteli uj ..?
Vliubena v usmihnati letni dni,eto me.Slunceto revnuva me i s lu4i ,gali me.Po-stastliva sum ot predi,znae6 li 4e pri4iata pak si tii..TO4NO TII v gore6ti no6ti to4no ti..