- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- \_____ ONLY HOUSE MUSIC _____/
Ами аз тук гледам само метъли и скейтъри в тоя форум?? Кво става тука![]()
![]()
? Има ли хаусъри
да споделим някое парче, някое парти
\
/ \
/ \
/
THIS IS ONLY FOR HOUSE MUSIC MANIACS!!!
ето ме тук съм аз съм си голяма хаус манячка
Viva House Mixed byDJ Dior \/ \
/ \
/ \
/
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
az syshtosamo se porazrovi malko iz temite ima dosta za house muzikata,ako tyrsish nqkoe parche.Inache samo ako sybirash fenove-edna ot tqh sym
![]()
...TaKe mE In YouR ArmS...
Ааа и рапъри има чат-пат"Хаусър" малко отказвам да се нарека, щот ми звучи смешно, но да, хаус-а ми е любим стил. \
/ Трайбъл Хаус-а най-вече, де.
Da qvno foruma ne e zavladqn ot proslovutata HOUSE modaTova da slushash nqkakva muzika ne mislq che trqbva da te pravi metyl, pynkar, chalgadjiq, houser ili kakvoto i da bilo ...Lichno az se kefq na house daje naposledak hodq i po partyta, no nito sym si filirala kosata ili sym si nadupchila liceto,daje i ne se drusam! Prosto mi haresva muzikata a ne typata komersilna moda!
да наистина подкрепям това мнение =D> =D> =D>Първоначално написано от Atika
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Color, bold, size тагове. Жалък си. Я питайте някой на улицата, от тези с розовите фанелки и Витошка стайл, какво слуша? Отговора е ясен - чалга и хаус...Първоначално написано от Boni-bon
![]()
тва че в момета тази музика е модерна и така наречените фешънчета я слушат не означава че музиката е гадна аз лично я слушам заради самата музика а не заради тъпата шибана мода
Пишете ме и мене в списъка на house маняците.... за къде без мен![]()
JESUS CHRIST?!?!?!Първоначално написано от BAD_GIRL{P}
Typo e da se opredelqme po tova koi kakvo slusha .. i az super mnogo se draznq primerno na nqkoi nejni momicheta koito se pokrivat s cheren grim i cherni drehi , napravo se otvrashtavam ponqkoga che se samozagrozqvat, no tova ne gi pravi v ochite mi neshto po malko ot tova koeto sa drugite , prosto lichen izbor ...
E i az slushkam hous-che ama tfa ne me pravi hous maniqchka nali...Vqrno e tupo da se opredelqsh kakuv si ot tfa kakva muzika slushash..
Неподходящ размер на снимка в подпис!
tapanar .. stiga si plul be neshtastnik !!Първоначално написано от Psycho Realm
sedi si v tvoite temi i si pishi tam...
az slusham house , ne zashtoto e moderno , a zashtoto me kefi
problem ima li neshto ?
i ne zashtoto stana moderno pokrai "La Piovra" ....
prosto zashtoto house-a me kefi !!
Хаусът за мен не е музика.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
тАпанар ще казваш на баща ти, Волене. Да, има проблем, супер жалък си в опитите си да ме нахраниш.Първоначално написано от OtherDimension
а бтв, най-гадния хаус е този лигавия, който 24/7 се слуша по разни кафета с лъскави розови диванчета & shit.
kude prochete che temata e za tozi house..?
priznai si che prosto mrazish taq muzika i vlizash v tazi tema za da si anti na vseki ?
Първоначално написано от Psycho Realm
Какво толкова...кефи ме тая музика.... и си я слушам...
Признавам си. Hooray!Първоначално написано от OtherDimension
Ем, не е за всеки.Първоначално написано от Mo6nо
![]()
П.П. на бас съм сигурен, че не си слушал истински хаус, а съдиш по това, което гледаш по City Tv.![]()
Ами и аз предполагам, че не съм слушал истиснски. Дай линк към някоя песен.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Че то по City пускат ли хаус???![]()
![]()
![]()
puskat nqkva jalka forma , tochno tova , koeto slushash ti spored men sudeiki po tvoq nickПървоначално написано от BAD_GIRL{P}
![]()
А бе ти тъп ли си или да....как по ника ми можеш да разбереш какво слушам....??Много си зле...чудиш се с кой да се заяждаш само...Първоначално написано от OtherDimension
Въпреки, че се определям като метълка, смея да призная че напоследък започнах от време на време да слушам хаус. Просто свалих няколко неща на Astral Projection и ми харесаха - влизат под кожата. Случва се, когато си се ориентирал към един стил музика, да ти харесат някои песни от друг.
Hard...
I'm harder than the life I've lived
Strong...
I'm stronger than the pain you give
It's lost...
So lost
The world you're in