- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- \_____ ONLY HOUSE MUSIC _____/
Яко Drum N Bass
Първоначално написано от Tristania
![]()
Astral Projection = TRANCE , ne house
tva e super gruba greshka i obida kum fenovete na astral i trance-a kato cqlo![]()
Айде да не започваме с кое, кое обиждало. Според мен пък Хаусът е обида за музиката.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Добре, сори, грешката е моя. Значи не харесвам хаус, а транс.Първоначално написано от OtherDimension
Сори, че писах в темата, просто не съм съвсем наясно с тези стилове. И кво му е обидното, мамка му, хич не ме интересува кой обиждам, слушам квото искам и тва е.
Hard...
I'm harder than the life I've lived
Strong...
I'm stronger than the pain you give
It's lost...
So lost
The world you're in
bravo , pohvalno
draznq se na hora , za koito ako poglednat v nqkoi stil gi pravi "po-malko fenove" i sa kato kone s kapaci ...
Ако те питам "защо" ще можеш ли да ми отговориш...щот' "не ми харесва" не е доказателствоПървоначално написано от Mo6nо
![]()
а, иначе влизаш в www.tribalmixes.com и си избери каквото ти хване окото. Лошо там няма.![]()
Ееее то имало тук мой хора бе... с изключение на някой де.. винаги има комплексари. A2-A Bpm Ft. Monique - Sweet Feeling (Ultra B.b. Mix)-Emp.mp3 --> Поздрав от мен\
/ \
/ \
/
Тука повечето сладури,които се правят на хаус фенове не знаят изобщо какво е товаСупер тема ще стане като тази на Токио Хотела
![]()
Успех от мен!
Повече работа нямам тука![]()
alo grimiraniq
aide da ne praish takiva komentari
ti nqmash absolutno nikakva rabota tuka
rovi si se iz metulskite temi i ne prikazvai naizust
pisna mi ot vas .......... ne stiga che v mizernite si temichki ne govorite za vashata muzika , a pluete tazi na drugite, mi sega vashata smeshna zloba stigna do tuk i da pishete v drugite temi
slushaite si grimiranite kuklichki i si traikaite...
Би ли ми обяснил "ваша" и "наша" музика какво означават?Първоначално написано от OtherDimension
ami v tozi forum muzikata se razdelq na 2 tipa
metul (qkaaaa!) i ostanala (rap , hosuse , chalga , .... FASHION)![]()
vsichki drugi osven tezi koito slushat metul razbira se sa chalgadjii , muzikalni invalidi ili fashion-i
za kvo ?
zashto ne pozvolite i drugite da imat svoe sobstveno mnenie i vkus ?
zakvo ne si zamulchite i ne si spestite rugatnite , vmesto da bulvate rugatni ?
Музиката се дели на два вида: Техно и Наше.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
А бе всеки да слуша каквото си иска и това е!
Всеки има право да избира каква музика да слуша!
Това че някой не харесва даден стил музика,не означава че не трябва да харесва и хората които я слушат....Омразна ми от това тъпо разделение!!!!!!!!
Някой няма ли да ми обясни, защо house-а не е музика ?![]()
Дай линк към конкретно парче и ще ти кажа мнението си. Обърках се с оня сай. Май иска регистрация, а аз за едно парче не смянам да се регистрирам.
80.95.22.55
84.43.153.36
Нямали нещо нормално, защото няма да тегля по 250 мегабайта всеки.
80.95.22.55
84.43.153.36
Ми само със едно парче не можеш да добиеш представа свали 1 сет не е чак толкова голямАз имам 160 гб и 100 са само хаус
))) а ти за 250 мг се стискаш
\
/ \
/ \
/
Аз просто исках да чуя една-две песни. Незнам какво значи сет, но това е все едно да искаш да чуеш някоя метъл песен и аз да ти дам дисдкографият на Амон Амарт в един файл.
80.95.22.55
84.43.153.36
Това е микс... DJ е смесил много пърчета в 1 сет нз как да ти го обясня по-простоНо щом толкожа настояваш ето ти едно парче
http://house.prashki.org/house_rmx/i...k+Remix%29.mp3
Беше във топ 10 на DANCE CLUB MANIA за месец август![]()
браво това се казва добра музика =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Boni-bon
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Еххх ами, че това е подарък за всички хаусърки \/ \
/ \
/
ооо балгодаря поздравПървоначално написано от Boni-bon
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
\/ \
/ \
/ \
/ \
/