- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- \_____ ONLY HOUSE MUSIC _____/
BUAAAAAAA I HATE HAUSE MUSIC!!!
PS zabelqzala sam 4e si4ki biv6i 4algari po4vat da slu6at tva... a mejdu drugoto HAUSE MUSIC ne e muzika a moda !!!!!!!!!!!!!!!!!!
еее не така де моляте не ме обиждай аз не съм чалгарка и никога не съм билаПървоначално написано от Mimka_sweet
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
хахахахахаха чалга никога не съм слушъл.. и се научи да пишеш поне.. пише се HOUSEИ ако не сте видели THIS IS ONLY FOR HOUSE MUSIC MANIACS!!! .. ако може повече комплекси да няма..
![]()
sjsjjjjjjjjj 4e obidih 4algarite![]()
Е кажи кои са тези maniacs, дай линк, нещо снимки да видим?Първоначално написано от Boni-bon
да ви го набием на хауса шибани метъли.![]()
![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
зависи!има различни видове чалга-съответно и различни видове чалгари!Всеки е бил чалгар в един период от живота си!Най-малкото което е, че хаусът е музиак, както казаха по-горе, модерна в момента и се слуша от фешънчета, чалгарчета и...от вас-хаус-ърите или там както се определяте!Първоначално написано от cvetityy
И един въпрос:Абе кво толкова ви харесва в таз музика?Лично аз не мога да я усетя на текст и на мелодия...не знам!Не ме докосва таз музика!Та ми е интересно какви емоции поражда у вас, че така да си я харесвате?![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
ами не мога а говоря за другите но мен лично ме кефи самият ритъм самата мелодийка някво като слушам хаусче и ми стаа супер яко настроението ми се качва и ми е гот поне при мен е така а относно чалгата не съм слушала много само определени песни и то ако съм в някое заведение или нещо такова но по принцип си падам по басовите парчетаПървоначално написано от brain_stew
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Ave ei q si4ki koito ne haresvate house si ebete maikata!Tolkova ste tupi zaboga!House music e bude6teto ve bunaci![]()
за нас почитателите на тази музика може и да е бъдеще но всеки със стила сиПървоначално написано от MissG
Пръднята ми има сигурно по-голям шанс да пробие,отколкото хауса.Първоначално написано от MissG
![]()
![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Тва беше много тъпо изказване от човек, който явно не може да чете!Лично аз не съм казала че не харесвам хаус музиката, просто казах че не я разбирам!Разлика намираш ли?Всеки със своя си стил!Не можеш да ми казваш какво да правя и какво не, както и а зне го правя!Просто зададох въпрос и ми беше отговорено по доста приятен начин!Всеки със своята си емоция и със своята си музика!И не съм съгласна че тоя стил е бъдещето!Има толкова много видове музика, че не се знае!Ти кво, като ясновидец ли се явяваш?И пак ти казвам-няма да ми казваш какво да правя!Първоначално написано от MissG
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Първоначално написано от MissG
=D> =D> =D> =D> =D>
яко dj balthazar !!
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
О това, което слушам в момента си правя сметка, че хаусът е постояно повтарящ се ритъм без мелодия. Направили нещо и го повтарят 1000 пъти като правят съвсем леки промени честа промивка на мозъка. Има много по-яка електрона музика Kraftwerk например. Всъщност аз не знам как ги водят Kraftwerk и те са промивка на мозъка, но музиката им (за разлика от това, което слушам в моента тяхното найстина е музика) е доста интересна, тематична, добре направена и приятна за слушане.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Първоначално написано от IdiOtKa
\/ \
/ \
/ Най-лудияяяяя
![]()
Първоначално написано от Mimka_sweet
От близо 4 години слушам електронна музика, никога не съм слушал чалга. По твойте думи, аз не трябва да съществувам. Мода, баш не е , но начин на живот, по може да го приемеш.
явно си стоял у вас последните години или на някоя пейка в градинката до вас, защото наистина електронната музика прогресира изключително бързо и навсякаде. Това, че не си го забелязъл си е твой личен пропуск. Уважавам, чуждото мнение, така че те оставям с пръднята си да прогресирате. УспехПървоначално написано от magesnik
![]()
Лично аз house-а не го слушам, аз го чувствам.![]()
снимки някой искаше - ето като за начало. при по-голямо желание и видео мога да дам.
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от LunaTriCk
пръднята уил рул дъ уорлд ,скоро атакуваме.
сега да добавя един послепис.
тва с пръднята беше във връзка с оня пост на MissG,която реши че може току така да обижда наляво и надясно,нямам нищо против ел.музиката,даже съм се вкарвал в брутални циклипо разни купони.
![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Който иска снимки от партита - www.partystars.bg![]()
Хайде сега всеки да каже на кой DJ е ходил и как си е прекарал ? \/
Ами едно от последните най яки партита на които съм ходил беше на Rick Pier O'Nei (RPO) , Balthazar , Versus, Smooke и беше мега якото))))))) \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ а вие ?
![]()
аз също обожавам хаус музиката и вече почти само това слушам![]()
просто тези, които казват, че е постоянно повтарящ се ритъм без мелодия, не могат да я разберат.. не могат да открият разликата.. просто явно слухът им не може да я усети![]()
защото точно хаусът е толкова мелодичeн и изразява толкова мн емоции и чувства, настроения... но ако не успееш да ги различиш, ако нямаш усет....
по начало изобщо не слушах хаус, в последствие започнаха да ми харесват някои песни, тези които бяха най комерсиални и звучаха в почти всяко кафе
след това започнах повече да се зарибявам, един вид разширявах кръгозора си и в крайна сметка след 2 изминали години хаусът "превъзпита" слуха ми, научи го да улавя и най-лекия тембър, всяко едно малко трептене![]()
иска се време да свикнеш, да вникнеш в него, да се привържеш, да го почувстваш
просто тази музика не е за всеки, но.. I love it!![]()
![]()
\
/ и наистина това е музиката на бъдещето - има нещо космично в нея
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
именно \Първоначално написано от valantain_love
/
ахахахха а кои са тези хаус манияци бе?
Важното е фън да праиме,щото тая тема шъ умре![]()
с такива велики фенове като тия тука
тцтц![]()