.
Отговор в тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 187
    Супер фен
    BUAAAAAAA I HATE HAUSE MUSIC!!!
    PS zabelqzala sam 4e si4ki biv6i 4algari po4vat da slu6at tva... a mejdu drugoto HAUSE MUSIC ne e muzika a moda !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    PS zabelqzala sam 4e si4ki biv6i 4algari po4vat da slu6at tva... a mejdu drugoto HAUSE MUSIC ne e muzika a moda !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    еее не така де моляте не ме обиждай аз не съм чалгарка и никога не съм била
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Град
    On The Party
    хахахахахаха чалга никога не съм слушъл.. и се научи да пишеш поне.. пише се HOUSE И ако не сте видели THIS IS ONLY FOR HOUSE MUSIC MANIACS!!! .. ако може повече комплекси да няма..

Супер фен
    sjsjjjjjjjjj 4e obidih 4algarite

Фен
    Град
    Pico-Union District
    Цитирай Първоначално написано от Boni-bon
    И ако не сте видели THIS IS ONLY FOR HOUSE MUSIC MANIACS!!!
    Е кажи кои са тези maniacs, дай линк, нещо снимки да видим?

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    да ви го набием на хауса шибани метъли.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от cvetityy
    зависи!има различни видове чалга-съответно и различни видове чалгари!Всеки е бил чалгар в един период от живота си!Най-малкото което е, че хаусът е музиак, както казаха по-горе, модерна в момента и се слуша от фешънчета, чалгарчета и...от вас-хаус-ърите или там както се определяте!

И един въпрос:Абе кво толкова ви харесва в таз музика?Лично аз не мога да я усетя на текст и на мелодия...не знам!Не ме докосва таз музика!Та ми е интересно какви емоции поражда у вас, че така да си я харесвате?
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Град
    софянче съм си
    Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    Цитирай Първоначално написано от cvetityy
    зависи!има различни видове чалга-съответно и различни видове чалгари!Всеки е бил чалгар в един период от живота си!Най-малкото което е, че хаусът е музиак, както казаха по-горе, модерна в момента и се слуша от фешънчета, чалгарчета и...от вас-хаус-ърите или там както се определяте!

И един въпрос:Абе кво толкова ви харесва в таз музика?Лично аз не мога да я усетя на текст и на мелодия...не знам!Не ме докосва таз музика!Та ми е интересно какви емоции поражда у вас, че така да си я харесвате?
    ами не мога а говоря за другите но мен лично ме кефи самият ритъм самата мелодийка някво като слушам хаусче и ми стаа супер яко настроението ми се качва и ми е гот поне при мен е така а относно чалгата не съм слушала много само определени песни и то ако съм в някое заведение или нещо такова но по принцип си падам по басовите парчета
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Ave ei q si4ki koito ne haresvate house si ebete maikata!Tolkova ste tupi zaboga!House music e bude6teto ve bunaci

Град
    софянче съм си
    Цитирай Първоначално написано от MissG
    Ave ei q si4ki koito ne haresvate house si ebete maikata!Tolkova ste tupi zaboga!House music e bude6teto ve bunaci
    за нас почитателите на тази музика може и да е бъдеще но всеки със стила си

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    Пръднята ми има сигурно по-голям шанс да пробие,отколкото хауса.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Тва беше много тъпо изказване от човек, който явно не може да чете!Лично аз не съм казала че не харесвам хаус музиката, просто казах че не я разбирам!Разлика намираш ли?Всеки със своя си стил!Не можеш да ми казваш какво да правя и какво не, както и а зне го правя!Просто зададох въпрос и ми беше отговорено по доста приятен начин!Всеки със своята си емоция и със своята си музика!И не съм съгласна че тоя стил е бъдещето!Има толкова много видове музика, че не се знае!Ти кво, като ясновидец ли се явяваш?И пак ти казвам-няма да ми казваш какво да правя!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Град
    On The Party

=D> =D> =D> =D> =D>

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    яко dj balthazar !!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Голям фен
    Град
    Варна
    О това, което слушам в момента си правя сметка, че хаусът е постояно повтарящ се ритъм без мелодия. Направили нещо и го повтарят 1000 пъти като правят съвсем леки промени честа промивка на мозъка. Има много по-яка електрона музика Kraftwerk например. Всъщност аз не знам как ги водят Kraftwerk и те са промивка на мозъка, но музиката им (за разлика от това, което слушам в моента тяхното найстина е музика) е доста интересна, тематична, добре направена и приятна за слушане.
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Град
    On The Party
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    яко dj balthazar !!

\/ \/ \/ Най-лудияяяяя

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield

От близо 4 години слушам електронна музика, никога не съм слушал чалга. По твойте думи, аз не трябва да съществувам . Мода, баш не е , но начин на живот, по може да го приемеш.

Цитирай Първоначално написано от magesnik
    явно си стоял у вас последните години или на някоя пейка в градинката до вас, защото наистина електронната музика прогресира изключително бързо и навсякаде. Това, че не си го забелязъл си е твой личен пропуск. Уважавам, чуждото мнение, така че те оставям с пръднята си да прогресирате. Успех

Лично аз house-а не го слушам, аз го чувствам.
    снимки някой искаше - ето като за начало. при по-голямо желание и видео мога да дам.

Град
    софянче съм си
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk

От близо 4 години слушам електронна музика, никога не съм слушал чалга. По твойте думи, аз не трябва да съществувам . Мода, баш не е , но начин на живот, по може да го приемеш.

Цитирай Първоначално написано от magesnik
    явно си стоял у вас последните години или на някоя пейка в градинката до вас, защото наистина електронната музика прогресира изключително бързо и навсякаде. Това, че не си го забелязъл си е твой личен пропуск. Уважавам, чуждото мнение, така че те оставям с пръднята си да прогресирате. Успех

Лично аз house-а не го слушам, аз го чувствам.
    снимки някой искаше - ето като за начало. при по-голямо желание и видео мога да дам.
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    пръднята уил рул дъ уорлд ,скоро атакуваме.

сега да добавя един послепис.

тва с пръднята беше във връзка с оня пост на MissG,която реши че може току така да обижда наляво и надясно,нямам нищо против ел.музиката,даже съм се вкарвал в брутални цикли по разни купони.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Град
    On The Party
    Който иска снимки от партита - www.partystars.bg

Град
    Anfield
    Хайде сега всеки да каже на кой DJ е ходил и как си е прекарал ? \/

Град
    On The Party
    Ами едно от последните най яки партита на които съм ходил беше на Rick Pier O'Nei (RPO) , Balthazar , Versus, Smooke и беше мега якото ))))))) \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ а вие ?

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    аз също обожавам хаус музиката и вече почти само това слушам

просто тези, които казват, че е постоянно повтарящ се ритъм без мелодия, не могат да я разберат.. не могат да открият разликата.. просто явно слухът им не може да я усети
    защото точно хаусът е толкова мелодичeн и изразява толкова мн емоции и чувства, настроения... но ако не успееш да ги различиш, ако нямаш усет....

по начало изобщо не слушах хаус, в последствие започнаха да ми харесват някои песни, тези които бяха най комерсиални и звучаха в почти всяко кафе
    след това започнах повече да се зарибявам, един вид разширявах кръгозора си и в крайна сметка след 2 изминали години хаусът "превъзпита" слуха ми, научи го да улавя и най-лекия тембър, всяко едно малко трептене
    иска се време да свикнеш, да вникнеш в него, да се привържеш, да го почувстваш

просто тази музика не е за всеки, но.. I love it! \/ и наистина това е музиката на бъдещето - има нещо космично в нея
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love

иска се време да свикнеш, да вникнеш в него, да се привържеш

просто тази музика не е за всеки, но.. I love it! \/ и наистина това е музиката на бъдещето - има нещо космично в него
    именно \/

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    ахахахха а кои са тези хаус манияци бе?
    Важното е фън да праиме,щото тая тема шъ умре
    с такива велики фенове като тия тука
    тцтц

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове