- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- \_____ ONLY HOUSE MUSIC _____/
hehe, аз съм сигурен, че повечето от така наречените maniacs тук, които между другото са адски смешни, преди година въобще не са чували за такава музика. Но са се зарибили, като започна да става фешън...![]()
Дам на същото мнение съмПървоначално написано от Psycho Realm
започнах да слушам хаус, защото открих музика, която успява да проникне в мен, която най-точно може да опише чувствата ми![]()
няма нищо общо с това, че било фешън![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
boli me fara na kvo mnenie ste i dvamataПървоначално написано от maldini
samo si vrete nosa kudeto ne vi e rabota
ae traite
prosto vi e qd che tva , koeto slushate vie ne go znae nikoi zashtoto e pulna prostotiq
osobeno toq grimirania - razberi che takiva kato tvoite gi slushat samo nekvi super propadnali depresanti
house ne e ravno na fashion
ravno e na fashion za "razbirachi" kato vas dvamata , koito ne vijdate po-daleche ot nosovete si..
slushaite si kvoto si iskate bez da si davate "kompetentite" mneniq koi kakuv e...
osobeno toq fena na GOTIKATA .. sedi si po peiki i se bockai i pei zaedno s nqkoi derqsht se izord KOLKO E HUBAVO DA UMRESH !![]()
Твойто мнение беше повече от компетентно!!!Първоначално написано от OtherDimension
Браво!!!!
Е с такива мнения форума върви напред!!!!
Велик си батка казвам ти го такива манияци като тебе не съм виждал
Е, друго си е да си пуснеш хаусчето и да се кефиш. А пък най-тарикатското е nick Boni-bon (ау, че страшен ник), HOUSE MANIAC, сложил си някви лайняни подпис и аватар, 100% съм сигурен, че не е виждал тези shits на живо, ама нали е HOUSE MANIAC, това допълва дебилния му профил. А, още нещо, кефи ги хауса щото 15 годишния "батко" от квартала е казал, че това е "яка музика за пичове", а той е The Almighty за тях.Първоначално написано от OtherDimension
temata ne e Boni-bon .. a HOUSE MUSIC
i az ne gi udobrqbvam bold , italic , rozovo i taka natatuk...
az ne govorq koi kakvo si misli che slusha
qsno e che nqkoi mogat da vikat "mnoo qkooo tehnoo" na Benassi Bros. ama ...![]()
az govorq za tezi , koito naistina slushat istinska takava muzika ...
е че то има ли такива?Първоначално написано от OtherDimension
![]()
Замълчи малко, от суфльори няма нужда.Първоначално написано от OtherDimension
Първоначално написано от Psycho Realm
ti sam li si govorish ?
izvinqvai , ne iskah da te prekusvam![]()
maldini ... emi sigurno ima , da ne kaja che sa stotici hilqdi po celiq svqt , koito hodqt na parade-i , party-ta i t.n.
йе, ползваме изключителните лафчета от 5 'в'. Такива вчерашни лайна като тебе с лопата да ги ринеш. Е, по улицата се разхождат хиляди такива, мислят, че света се върти около тях и шибаните им музикални предпочитания, и в стремежа си да бъдат оригинални, стават толкова сиви, макар и цветните парцалки, които носят.Първоначално написано от OtherDimension
а сигурно щот няма "металюги", които си мислят че LP са "яко жица", а ? Заблудени хора винаги има и ще има. В момента вий сте двама от тях, когато говорите за нещо, от което си нямате ГРАМ представа. Така че, слушайте си каквото искате и не се правете на оригинални.
Ние си слушаме,незнам само обаче какъв си ти,че да ми казваш колко аз разбирам от някой си стил музика?Първоначално написано от LunaTriCk
Има хубава електрона музика, но точно хаусът (поне от това, което чух) не е такава.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Първоначално написано от valantain_love
на същото мнение съм
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
е тя отдавна се е събралаПървоначално написано от maldini
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
kompleksiranoto laino si ti .. q se vij - VIOLENCE SOLVES EVERYTHING ...Първоначално написано от Psycho Realm
tva shte go kaje samo strahliva shushumiga kato tebe ... ama kuche koeto mnogo lae ne hape nali taka muhul takuv .. shte se praish na strashen nqkude drugade smehnik...
чакай малко ти да не си мислиш, че разбираш от всичко ? за да изкажеш компетентно мнение относно някое нещо, трябва сериозно да си запознат с него. по твойте думи ти и повърхноста даже не си одраскал на house музиката. виждам, че ти е кеф да се заяждаш с другите, но осъзнай се. ти си смешния в случая. Това да кажеш, че един стил в музиката е тъп, на базата на 5-6 чути песни....е смешно.Първоначално написано от maldini
много от вас също са ми казвали на базата на 5-6 чути песни,че метъла е тъп стил,така че сме квит.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Брей гения откъде разбра,че са 5-6 бе?Първоначално написано от LunaTriCk
Това,че моето мнение не съвпада с твоето вече е друго нещо.
mnogo tochno kazano , makar da ne vqrvam che vuprosniq pich e slushal i 5 pesni ......... makar che ot Opoziciqta toi se izkazva nai-sdurjanoПървоначално написано от LunaTriCk
vse pak go suvetvam da chue nqkolko pesni - dori i da ne mu haresvat pone shte e zapoznat s tova a nqma da si govori naizust
bratovched mi e metul - ne s moe suglasie sum chul dosta neshta ... no ne mi haresva , za men vreshtqshti izrodi , koito si derat gurloto .. mi tva ne e muzika![]()
я пробвай с MetallicaПървоначално написано от OtherDimension
или Judas Priest
я пробвай с Metallica Smile
ne vij , az viziram tiq .. (dead metul) li bqha
inache po princip haresvam dosta neshta
te mai biqt kut rock povecheto de .. sigurno sa "soft" za teb
ama primerno Manson ima neshta , koito mi haresvat , Guano Apes me kefqt , Staind gi vuzhvalqvam ... Slipknot (ama samo po-lekite neshta , ne tiq kude toq reve kato odran)
inache ..... samo nqkoi nenormalen shte otreche Metallica , Scorpions , Kansas , Nazareth , KISS .... tva si e klasikamakar che da si priznaq ne se broq za fen , zashtoto im imam otdelni neshta