- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- \_____ ONLY HOUSE MUSIC _____/
То понеже Кис и Скорпиънс са метълПървоначално написано от OtherDimension
![]()
Слипнот ама хич не ме кефат,изобщо не понасям псевдо-групички![]()
Менсън е пич да
И ако можеш да кажеш някои групи дето врякат ше е супер \/
Комплексирано лайно ще викаш на баща ти, кретен такъв. Oлигофрен, "HOUSE MANIAC". С тази своя мания стана меко казано досадно. Още един в групата, идиотичен пубер с високо самочувствие. Жалка картинка.
pochna li s chlenovete ot semeistovto ?Първоначално написано от Psycho Realm
xaaxaxax jaluk si ....
puber si ti be dragi , ne si mi na godinkite da proqvqvash neuvajenie smeshnio
ne si mnogo strashen i gotEn .. sry
maldini : em kazah ti che ne razbiram mnogo - metul li sa , rock li sa ..
inache : emi e tiq DIMMU BORGIR i Cradle Of Filth mnogo mi kreshtqt neshto![]()
Отговаряй на този, който на теб ти е казал такива неща за твоята музика. Ние какво сме виновни, че някой друг ти е убидил музиката ? "Пешо", ако те настъпи, ти после "Киро" ли ще настъпиш ? Не мислете толкова ограничено.Първоначално написано от magesnik
то това ми е ясно. аз нямам за цел да те убедя, че house-а е най-яката музика правена някога. то, че няма също ми е пределно ясно. просто като някой ви каже "метъла е тъп" кажете му го на него, а не да влизате в чужди теми и да спамите на случайни хора, които нищо не са ви направили.Първоначално написано от maldini
защо темата тряяше да стане някакъв повод за обиди и нападки всеки си има собствено мнение и стил и според мен никой не може да му каже че примерно не тряя да слуша еди ква си музика и заради това е лайно всеки сам си избираПървоначално написано от Psycho Realm
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Доколкото знам форума е достъпен за всички и следователно мога да си пиша,където си искам и,каквото си искам.А и какво ти пречат моите мнения,просто не ги чети и готово.Сега няма да се разправям като някой дечко оня обидил метъла затова аз трябва да обида точно него за хауса,че да сме квит.Моето мнение за хауса просто си е такова,ако можеш обеди ме в противоположното.Първоначално написано от LunaTriCk
OtherDimension, аз че не съм страшен и готЕн, спор няма, но ти все повече затвърждаваш мнението ми колко си ограничен. Най-вероятно е от възрастта, но все пак няма да пропусна да ти съобщя колко ме дразниш. Нито мен, нито някой друг го интересува каква шибана музика слушаш, бъди така добър да престанеш във всеки пост да занимаваш хората с музикалните си предпочитания и това какъв HOUSE MANIAC си, защото ставаш много банален. То е характерно такива пишлемета като тебе да си мислят, че са център на света, но това твоето е прекалено.
Е, и??! някой да вижда лошо, аз не.ащо темата тряяше да стане някакъв повод за обиди и нападки
еми, не. не можеш да си пишеш каквото си искаш и където си искаш. има една важна тема "правила" се казва. там пише какво можеш и какво не можеш. има и още едно друго нещо, за което явно още не знаеш - култура. за нея обаче не стига само да прочетеш в речника какво означава думата![]()
Важното е в реалния живот да си културенПървоначално написано от LunaTriCk
,а не в някакво форумче.И чрез това поведение да се мазниш пред админите и модераторите.
![]()
Psycho Realm
nqma da propusna da ti kaja kolko si mi na k*ra kakvo mislish za men ili za muzikata koqto slusham .. kolko si mi na k*ra che te draznq
shte si pisha kvoto si iskam , kogato si poiskam , dokato moderatorite ne mi kajat , qsno li ti e ?
tva che imash prekaleno nisko samochuvstvie mi e na k*ra kakto ti stana qsno
az si imam samochuvstvie , zashtoto imam pokritie
kakto ti she vlizash i she obijdash koito si iskash taka i az shte si piska kvoto si iskam
razbra li me ?
ako ne si - na k*ra si mi![]()
Първо, спри да сереш навсякъде този color таг. Това издава възрастта ти, не повече от 14 години.Първоначално написано от LunaTriCk
Второ, такива като теб са най-жалки, уповават се на някакви си правила, администратори, модератори.
Трето, такива като теб форумни свръх интелектуалци, които винаги са над тези пролетарски спорове и тук-там вмятат някой язвителен коментар, отново не надвишават възрастовата граница 14 години.
EDIT: Hooray! OtherDimension, трай си там долу, където си.
и най-сетне някой да му каже всъщност за кво става въпросПървоначално написано от OtherDimension
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
значи цялата тази агресия в момента е твоя поза, така ли било ?Първоначално написано от maldini
Psycho Realm
Първо. Нали уж всеки може да прави каквото си иска ? Нали ти това скандираше ? Не е приятно, нали ?
Второ. Въобще не ме познаваш за да ми правиш заключения, аз на какво се уповавам и на какво не. И не се мисля за най-могъщия, в каквато заблуда явно си ти.
Трето. Пак ти ще ти кажа, въобще не ме познаваш за да правиш заключение. Както пеят Ъпсърт "оставям тебе във втората цедка"![]()
i drugo peqt Upsurt - nai-dobrite gi mrazat samo neshtastnici
P.S. Psycho Realm - na k*ra si mi , da ne zabravish![]()
Спрете да се карате. Вече изцяло минахте на лични обиди и темате почва да няма абсолютно нищо общо с музиката. Не че преди е имала де...
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
еми и аз пуснах едно подобно постче но нищо не станаПървоначално написано от Mo6nо
Да ви попитам как вие наричате музика 1000 пъти повтарящатия се ритъм?
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
i drugo peqt Upsurt - nai-dobrite gi mrazat samo neshtastnici
P.S. Psycho Realm - na k*ra si mi , da ne zabravish WinkЯ кажете още някое такова лафче, че взех да се увличам.Както пеят Ъпсърт "оставям тебе във втората цедка" Wink
OtherDimension, това "на кура си ми" нещо ново ли е сред HOUSE MANIACS?
ми наричаме я хаус но нали знаеш всеки с предпочитанията си на мен лично ми харесваПървоначално написано от Mo6nо
нали затова е ритъм, 'щот се повтаряи дай доказателство, че се повтаря 1000 пъти
Да ви попитам понеже сте фенове на електроната музика чевали ли сте албума на Muggs - Dust и какво ви е мнението за него.
Между другото никът на Psycho Realm е кръстен на една от любимите ми рап групи.
80.95.22.55
84.43.153.36
Аз като лице изхранващо се с музика можа да добавя към темата че хауса крие много магически ритми. Обаче наркомани мразя а хаусери дроги много. Иначе наркомански цикли са идеялни за слушане в кола па и си е много позьорско и сички отварят очи да видят къд е купона.
2т. системно
Дам. Hate the player, not the game.Първоначално написано от Amayo
доста точно казаноПървоначално написано от LunaTriCk