.
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 187
    Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    я пробвай с Metallica Smile

ne vij , az viziram tiq .. (dead metul) li bqha
    inache po princip haresvam dosta neshta
    te mai biqt kut rock povecheto de .. sigurno sa "soft" za teb
    ama primerno Manson ima neshta , koito mi haresvat , Guano Apes me kefqt , Staind gi vuzhvalqvam ... Slipknot (ama samo po-lekite neshta , ne tiq kude toq reve kato odran)

inache ..... samo nqkoi nenormalen shte otreche Metallica , Scorpions , Kansas , Nazareth , KISS .... tva si e klasika makar che da si priznaq ne se broq za fen , zashtoto im imam otdelni neshta
    То понеже Кис и Скорпиънс са метъл
    Слипнот ама хич не ме кефат,изобщо не понасям псевдо-групички
    Менсън е пич да
    И ако можеш да кажеш някои групи дето врякат ше е супер \/

Фен
    Град
    Pico-Union District
    Комплексирано лайно ще викаш на баща ти, кретен такъв. Oлигофрен, "HOUSE MANIAC". С тази своя мания стана меко казано досадно. Още един в групата, идиотичен пубер с високо самочувствие. Жалка картинка.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Psycho Realm
    Комплексирано лайно ще викаш на баща ти, кретен такъв. Oлигофрен, "HOUSE MANIAC". С тази своя мания стана меко казано досадно. Още един в групата, идиотичен пубер с високо самочувствие. Жалка картинка.
    pochna li s chlenovete ot semeistovto ?
    xaaxaxax jaluk si ....
    puber si ti be dragi , ne si mi na godinkite da proqvqvash neuvajenie smeshnio
    ne si mnogo strashen i gotEn .. sry

maldini : em kazah ti che ne razbiram mnogo - metul li sa , rock li sa ..
    inache : emi e tiq DIMMU BORGIR i Cradle Of Filth mnogo mi kreshtqt neshto

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от magesnik
    много от вас също са ми казвали на базата на 5-6 чути песни,че метъла е тъп стил,така че сме квит.
    Отговаряй на този, който на теб ти е казал такива неща за твоята музика. Ние какво сме виновни, че някой друг ти е убидил музиката ? "Пешо", ако те настъпи, ти после "Киро" ли ще настъпиш ? Не мислете толкова ограничено.

Цитирай Първоначално написано от maldini
    Брей гения откъде разбра,че са 5-6 бе?
    Това,че моето мнение не съвпада с твоето вече е друго нещо.
    то това ми е ясно. аз нямам за цел да те убедя, че house-а е най-яката музика правена някога. то, че няма също ми е пределно ясно. просто като някой ви каже "метъла е тъп" кажете му го на него, а не да влизате в чужди теми и да спамите на случайни хора, които нищо не са ви направили.

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    Цитирай Първоначално написано от Psycho Realm
    защо темата тряяше да стане някакъв повод за обиди и нападки всеки си има собствено мнение и стил и според мен никой не може да му каже че примерно не тряя да слуша еди ква си музика и заради това е лайно всеки сам си избира
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Град
    2 метра под земята
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    Цитирай Първоначално написано от magesnik
    много от вас също са ми казвали на базата на 5-6 чути песни,че метъла е тъп стил,така че сме квит.
    Отговаряй на този, който на теб ти е казал такива неща за твоята музика. Ние какво сме виновни, че някой друг ти е убидил музиката ? "Пешо", ако те настъпи, ти после "Киро" ли ще настъпиш ? Не мислете толкова ограничено.

Брей гения откъде разбра,че са 5-6 бе?
    Това,че моето мнение не съвпада с твоето вече е друго нещо.
    то това ми е ясно. аз нямам за цел да те убедя, че house-а е най-яката музика правена някога. то, че няма също ми е пределно ясно. просто като някой ви каже "метъла е тъп" кажете му го на него, а не да влизате в чужди теми и да спамите на случайни хора, които нищо не са ви направили.
    Доколкото знам форума е достъпен за всички и следователно мога да си пиша,където си искам и,каквото си искам.А и какво ти пречат моите мнения,просто не ги чети и готово.Сега няма да се разправям като някой дечко оня обидил метъла затова аз трябва да обида точно него за хауса,че да сме квит.Моето мнение за хауса просто си е такова,ако можеш обеди ме в противоположното.

Фен
    Град
    Pico-Union District
    OtherDimension, аз че не съм страшен и готЕн, спор няма, но ти все повече затвърждаваш мнението ми колко си ограничен. Най-вероятно е от възрастта, но все пак няма да пропусна да ти съобщя колко ме дразниш. Нито мен, нито някой друг го интересува каква шибана музика слушаш, бъди така добър да престанеш във всеки пост да занимаваш хората с музикалните си предпочитания и това какъв HOUSE MANIAC си, защото ставаш много банален. То е характерно такива пишлемета като тебе да си мислят, че са център на света, но това твоето е прекалено.
    ащо темата тряяше да стане някакъв повод за обиди и нападки
    Е, и??! някой да вижда лошо, аз не.

Град
    Anfield
    еми, не. не можеш да си пишеш каквото си искаш и където си искаш. има една важна тема "правила" се казва. там пише какво можеш и какво не можеш. има и още едно друго нещо, за което явно още не знаеш - култура. за нея обаче не стига само да прочетеш в речника какво означава думата

Град
    2 метра под земята
    еми, не. не можеш да си пишеш каквото си искаш и където си искаш. има една важна тема "правила" се казва. там пише какво можеш и какво не можеш. има и още едно друго нещо, за което явно още не знаеш - култура. за нея обаче не стига само да прочетеш в речника какво означава думата
    Важното е в реалния живот да си културен ,а не в някакво форумче.И чрез това поведение да се мазниш пред админите и модераторите.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Psycho Realm
    nqma da propusna da ti kaja kolko si mi na k*ra kakvo mislish za men ili za muzikata koqto slusham .. kolko si mi na k*ra che te draznq
    shte si pisha kvoto si iskam , kogato si poiskam , dokato moderatorite ne mi kajat , qsno li ti e ?
    tva che imash prekaleno nisko samochuvstvie mi e na k*ra kakto ti stana qsno
    az si imam samochuvstvie , zashtoto imam pokritie
    kakto ti she vlizash i she obijdash koito si iskash taka i az shte si piska kvoto si iskam
    razbra li me ?
    ako ne si - na k*ra si mi

Фен
    Град
    Pico-Union District
    Първо, спри да сереш навсякъде този color таг. Това издава възрастта ти, не повече от 14 години.
    Второ, такива като теб са най-жалки, уповават се на някакви си правила, администратори, модератори.
    Трето, такива като теб форумни свръх интелектуалци, които винаги са над тези пролетарски спорове и тук-там вмятат някой язвителен коментар, отново не надвишават възрастовата граница 14 години.

EDIT: Hooray! OtherDimension, трай си там долу, където си.

Град
    софянче съм си
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Psycho Realm
    nqma da propusna da ti kaja kolko si mi na k*ra kakvo mislish za men ili za muzikata koqto slusham .. kolko si mi na k*ra che te draznq
    shte si pisha kvoto si iskam , kogato si poiskam , dokato moderatorite ne mi kajat , qsno li ti e ?
    tva che imash prekaleno nisko samochuvstvie mi e na k*ra kakto ti stana qsno
    az si imam samochuvstvie , zashtoto imam pokritie
    kakto ti she vlizash i she obijdash koito si iskash taka i az shte si piska kvoto si iskam
    razbra li me ?
    ako ne si - na k*ra si mi
    и най-сетне някой да му каже всъщност за кво става въпрос
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Град
    Anfield
    Важното е в реалния живот да си културен ,а не в някакво форумче.И чрез това поведение да се мазниш пред админите и модераторите.
    значи цялата тази агресия в момента е твоя поза, така ли било ?

Psycho Realm
    Първо. Нали уж всеки може да прави каквото си иска ? Нали ти това скандираше ? Не е приятно, нали ?
    Второ. Въобще не ме познаваш за да ми правиш заключения, аз на какво се уповавам и на какво не. И не се мисля за най-могъщия, в каквато заблуда явно си ти.
    Трето. Пак ти ще ти кажа, въобще не ме познаваш за да правиш заключение. Както пеят Ъпсърт "оставям тебе във втората цедка"

Мега фен
    Град
    Utopia..
    i drugo peqt Upsurt - nai-dobrite gi mrazat samo neshtastnici

P.S. Psycho Realm - na k*ra si mi , da ne zabravish

Голям фен
    Град
    Варна
    Спрете да се карате. Вече изцяло минахте на лични обиди и темате почва да няма абсолютно нищо общо с музиката. Не че преди е имала де...
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Град
    софянче съм си
    Цитирай Първоначално написано от Mo6nо
    Спрете да се карате. Вече изцяло минахте на лични обиди и темате почва да няма абсолютно нищо общо с музиката. Не че преди е имала де...
    еми и аз пуснах едно подобно постче но нищо не стана

Голям фен
    Град
    Варна
    Да ви попитам как вие наричате музика 1000 пъти повтарящатия се ритъм?
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Фен
    Град
    Pico-Union District
    i drugo peqt Upsurt - nai-dobrite gi mrazat samo neshtastnici

P.S. Psycho Realm - na k*ra si mi , da ne zabravish Wink
    Както пеят Ъпсърт "оставям тебе във втората цедка" Wink
    Я кажете още някое такова лафче, че взех да се увличам.
    OtherDimension, това "на кура си ми" нещо ново ли е сред HOUSE MANIACS?

Град
    софянче съм си
    Да ви попитам как вие наричате музика 1000 пъти повтарящатия се ритъм?
    ми наричаме я хаус но нали знаеш всеки с предпочитанията си на мен лично ми харесва

Град
    Anfield
    нали затова е ритъм, 'щот се повтаря и дай доказателство, че се повтаря 1000 пъти

Голям фен
    Град
    Варна
    Да ви попитам понеже сте фенове на електроната музика чевали ли сте албума на Muggs - Dust и какво ви е мнението за него.

Между другото никът на Psycho Realm е кръстен на една от любимите ми рап групи.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Град
    Anfield
    Да ви попитам понеже сте фенове на електроната музика чевали ли сте албума на Muggs - Dust и какво ви е мнението за него.

Между другото никът на Psycho Realm е кръстен на една от любимите ми рап групи.
    Аз не.

Супер фен
    Аз като лице изхранващо се с музика можа да добавя към темата че хауса крие много магически ритми. Обаче наркомани мразя а хаусери дроги много. Иначе наркомански цикли са идеялни за слушане в кола па и си е много позьорско и сички отварят очи да видят къд е купона .
    2т. системно

Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Аз като лице изхранващо се с музика можа да добавя към темата че хауса крие много магически ритми. Обаче наркомани мразя а хаусери дроги много. Иначе наркомански цикли са идеялни за слушане в кола па и си е много позьорско и сички отварят очи да видят къд е купона .
    Дам. Hate the player, not the game.

Град
    софянче съм си
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Дам. Hate the player, not the game.
    доста точно казано

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си