- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- \_____ ONLY HOUSE MUSIC _____/
оффффф айде да не започваме пак този спорПървоначално написано от Анонимко
не всички които слушат хаус тук са некви чалгари аз примерно не слушам чалга и не съм слушала и доста от хаусърите които пишат в тази тема са като мен
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Еми естествено че ще твърдим. Се пак чалгата и хауса са си най модерните стилове.
2т. системно
Пхахахахахах какво ви е "хаусърското" ?! я кажете някой Бг DJ? ... лелееее та ако има "хаусъри" тука нека ми пишат ще се радвам да им обясня от каде ви идва "бонбонения стил" а ти таз която си постнала темата ... да си "жива и здрава" с тези хапченца. .. добре че родителите ви не знаят...
дам и аз се кефя на хаус музичката
еето няколко готини песнички
Dj Tiesto&Maxi Jazz-Dance 4 Life
Kosheen-Hide U
Jerry Ropero&Denis The Menace-Fuck you
Era-Ameno
Sash&Rodriguez-Ecuador![]()
Timo Maas - Live @ Mayday 2002
Timo Maas - Live @ Mayday 2004
има ги в data.bg
лудница са тия два сета
винаги сутрин си слагам диск с хаус в уредбата да ме буди. идеята е като се включи да стана бързо да го изключа, така се събуждам аз
2, 11 и 8 точка системно - бан
Не ми пука дали чалгарите слушат хаус - аз си слушам... Ама ми е странно да се нарека "хаусърка" или "хаус маниачка".
Иначе:
Axwell feat. Steve Edwards - Watch The Sunrise.mp3
Don't you cry tonight
There's a heaven above you baby
And don't you cry tonight
![]()
i az i az sumred carpet-allright \
/
"Никой завинаги не си отива от някого, ако е оставил нещо от себе си"
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Balthazar, Doncho, Dian, Jose, Paul B, Kir4o...още ?Първоначално написано от The PoNy-GoTh
Мене ме забравиПървоначално написано от LunaTriCk
.
2т. системно
тоя цитат си го запазвамПървоначално написано от LunaTriCk
2, 11 и 8 точка системно - бан
Кои те пита? Аиде като не те питат не коментираи наи-малкото е некултурно!Темата е за хаус като не ти харесва не пиши тука!Първоначално написано от NiKOLAN
или си някакв мазохист,дето се кефи да се занимава с неща които не му харесват? нормално е когато не ти харесва нещо да не се занимаваш с него от тук идва и въпроса--> ти нормален ли си?
Аиде казваите каква музика слушатеза да може тези които се интересуват от този стил да намерят нещо ново,а не да четат тъпите коментари по какав начин еди кои си се сабуждал..
Първоначално написано от miminia
![]()
![]()
![]()
ТЪПА ОФЦО ЗАСПАЛА ТАЗИ ПЕСЕН Е СТИЛ ... ГОТИК А НЕ ХАУС >>>> КАК МОЖЕ ДА СТЕ ТОЛКОВА МАЛОУМНИ, ПРОСТИ И ДЕГРАДИРАЩО ЗАТЪПЕЛИ ИДИОТИ ОТ ЕКСТАЗИТО ?![]()
![]()
ЕТО ТОВА СТЕ ВИЕ!
http://www.vbox7.com/play:aafc3e5c
q trai tam shtoto ne sum kazala 4e vsi4kite pesni sa house i are begai nqma da se zanimavam s hora koito nezaslujavat i kapka ot moeto cenno vremei plus tova purvo se nau4i da pisheshПървоначално написано от The PoNy-GoTh
![]()
Кажете ми са тая гота не е ли проста![]()
2т. системно
da
аз слушам house , но не защото е модерно а просто ми харесва този стил...![]()
ето ви песните които най-мн ме кефят в момента:
01_Monique(Originalmix).mp3
Carlos Legas and Carlos Gallardo - Calm before the storm.mp3
DJ Tiesto feat. Maxi Jazz - 02 - Dance4Life (1,2 Mix).mp3
Double D Live in club Alibi 10.08.2006-222.mp3
Double_D_Presents_Dance_Club_Excess_Part_2.mp3
Track No07- Super Touch - Where is Mr Grabon (Original Mix).mp3
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Hey,moje li link za Dance4life![]()
DJ Tiesto Feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life Anthem.mp3Първоначално написано от FlowerinesS
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
Eto vi malku po nejna i hubava muzika \/
oxygen_feat_andrea_britton-am_i_on_your_mind__d_ramirez_vocal-promo_cdm-pow
Bluefish ft Anita Kelsey-Been Too Long (Original Mix)
TKC Feat Melanie S. - Reflections (Victor Calderone and TKC Remix)
Deep Dish - GU025_1_Toronto - 10
Deep Dish - GU025_2_Toronto - 02
deep dish - gu 025 - toronto - cd 2 - 04 - sander kleinenberg feat miss bunty - work to do
Victor Calderone Feat. Deborah Cooper - Are You Satisfied (Victor Calderone Club Mix)
taka lichno az se kefq na max na psytrance i drun`n`bass...
Na house se kefq,no ne na house-a izlqzyl na moda tezi dni,a na house-a otpredi po4ti 10godini...Smeq da tvyrdq che imam kolekciika ot okolo 30diska s techno,house i drum`n`bass i trance da ne zabravq otpredi 10godini,koito ako ne si pochitatel,i da iskash nqma kak da gi izrovish,osven s mnogo tryd :P
A da i izvinqvam se kolekciqta ne e moq a na priqtelqt mi ama se 1 :P To e pochti syshtoto ;]
Izkazah si mnenieto,ako nqkoi se interesyva ot tezi ...hm...shte s eizrazq retro disk4eta da mi pishe LS i shte vzema edin disk i shte go kacha nqkyde :P
Az sush6to sym haus manqiach4ka@!![]()
Xaxa sorry za offtopica ama rym4ince..ama da znaesh che momchetata mnogo se kefqt kato vidqt nqkoe momiche da vyrti ogyn ( ne go nazovavam poii che nema me razbere hihihi![]()