.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46
    cool_teen
    Guest

Normalno li e momichetata da pruckat????

Zdraveite, az sum momiche ot Pazarjik na 15 godini. Predi niakolko dni pravih sex sus priqtelq si i dokato toi me liube6e az prucnah leko. Stana mi doska gadno ,no ne kazah ni6to... toi su6to si zamul4a ,no po4ti vednaga kaza, 4e trqbva da hodi nqkude i dori ne svur6ihme. Ot togava dori ne mi e zvunql pisa mi nqkolko studeni sms-a ,no mislq ,4e ve4e ne me jelae i neznam kak da mu obqsnq ,4e i momi4etata pruckat ponqkoga. Neznam kak da si go vurna i kakva e pri4inata za negovoto otdrupvane, dali naistina gazovete mi sa namirisvali lo6o ili prosto se e otvratil zvuka.
    Pomognete... molqqqq vi!!!

А ужас, горкичката. Еми помоли го да излезете. Попитай го защо е настъпила тази рязка промяна в държанието му спрямо теб. И ако е заради пръцкането (макар че се съмнявам) мм ... му обясни , че това е физиологична нужда и толкова.Айде успех!

dan4ooooo
    Guest
    hahahahahahahah muahahahah purdi6 a ahahahhaah

Голям фен
    Град
    Stz
    Малеее милата!Тва е баси гадното!Не знам как ще се оправиш!Предлагам да си намериш нов приятел...естествено първо разбери дали заради тва се държи така с теб!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Цитирай Първоначално написано от No_LiMiTe^f
    Малеее милата!Тва е баси гадното!Не знам как ще се оправиш!Предлагам да си намериш нов приятел...естествено първо разбери дали заради тва се държи така с теб!
    ЕеЕ ти пък! Извини ме за израза ,ама заради една пръдня да си търси нов приятел е мн тъпо. Хахаха сори пак за израза

марчела
    Guest
    Това е груба селска проява пърденето! Нормално е да се получи край на връзката след като си имаш работа с простак

Повече от фен

Re: Normalno li e momichetata da pruckat????

Цитирай Първоначално написано от cool_teen
    Zdraveite, az sum momiche ot Pazarjik na 15 godini. Predi niakolko dni pravih sex sus priqtelq si i dokato toi me liube6e az prucnah leko. Stana mi doska gadno ,no ne kazah ni6to... toi su6to si zamul4a ,no po4ti vednaga kaza, 4e trqbva da hodi nqkude i dori ne svur6ihme. Ot togava dori ne mi e zvunql pisa mi nqkolko studeni sms-a ,no mislq ,4e ve4e ne me jelae i neznam kak da mu obqsnq ,4e i momi4etata pruckat ponqkoga. Neznam kak da si go vurna i kakva e pri4inata za negovoto otdrupvane, dali naistina gazovete mi sa namirisvali lo6o ili prosto se e otvratil zvuka.
    Обясни му, че пърденето е опит на гъза да запее.
    Ако е пич ще схване и ловя бас, че в края на вечерта ще се окажете голи в банята ... пееики с гъзове и тествайки акустиката.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    има един лаф .... "не се прай и ти сереш ..." !!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Принципно, това е защото влиза въздух във вагината и се получава нещо като пръцкане, но не е пръцкане. Случвало ми се е, но приятелят ми никога не ми е правил проблем за това, тъй като му обясних какво точно е....
    Пък ако говориш за истинско пръцкане не знам - говори с него, може би си е помислил нещо....
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
    Принципно, това е защото влиза въздух във вагината и се получава нещо като пръцкане, но не е пръцкане. Случвало ми се е, но приятелят ми никога не ми е правил проблем за това, тъй като му обясних какво точно е....
    Пък ако говориш за истинско пръцкане не знам - говори с него, може би си е помислил нещо....
    Случвало се е голямата работа, съмнявам се, че е заради това

"""""""има един лаф .... "не се прай и ти сереш ..." !! """

=D>
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Фен
    Град
    МИЛАН FOREVER !!!
    Цитирай Първоначално написано от марчела
    Това е груба селска проява пърденето! Нормално е да се получи край на връзката след като си имаш работа с простак

хахахаахахахахахахах "працнах леко
    " вика хахахаах =D>
    ЦСКА НЕСЕ ПРОДАВА ! ЦСКА Е СЛАВА
    АЛЕ АЛЕ АЛЕ ЦСКА ШАМПИОНИ СМЕ!

Цитирай Първоначално написано от tX
    Ако е пич ще схване и ловя бас, че в края на вечерта ще се окажете голи в банята ... пееики с гъзове и тествайки акустиката.

ужас...чак ми се доповръща
    НЕ НА МАТУРИТЕ!
    http://ne-maturi.hit.bg/

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Най - вероятно не си пръцнала, а е влязъл въздух във вагината ти. Не мисля, че се сърди, трябва да е егати лапето... Говори с него.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Цитирай Първоначално написано от tX
    tX , този път наистина ме разби

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Коментирахме го това един път. Не помня кои бяха участниците, но със сигурност едно момче и друго момче с приятелката си. КОментираха ако някой пръдне (не прицне) докато ебе...и момичето каза "и повече няма да ебе"...каза го най-спокойно поклащайки глава, след което естествено пак се почна някоя олигофренкса тема.

Естествено че и момичетата отделят газове...няма к'во да се лъжем. Това е като "мастурбират ли", "серат ли" (без извиниения) и т.н.

Просто е гадна ситуацията в която си го направила. Ако те е загърбил заради това...е бунак

Guest
    Тва е станало само щото си пръцнала лекичко.Ако се беше изпъдряла като хайдутин въс Витоша щеше много да ти се зарадва!

Цитирай Първоначално написано от ^NoWallz
    Тва е станало само щото си пръцнала лекичко.Ако се беше изпъдряла като хайдутин въс Витоша щеше много да ти се зарадва!
    ХАХАХАХАХАХАХХ , ще ме разбиете

Azis4o
    Guest
    Пръдла \/ =D> =D> \/ =D> \/ =D>

Добре, че не си му се изсрала на лицето! Бати отвратителната работа!

Цитирай Първоначално написано от ^DaRk_LaDy^
    Цитирай Първоначално написано от ^NoWallz
    ХАХАХАХАХАХАХХ , ще ме разбиете

мен също

Guest
    копеле кво да ти кажа... аз съм момче и пърдя по цял ден и се чувствам адски добре... пърди си когато и където поискаш и да не ти пука

шото си пръдла ма.. как може докато те пляка да му се изпърдиш, хубуу че пича не е пукнал
    die..

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    ХахАХХАхАХХАхаХАхХаХ,ПРЪР НАХ!! ХАХахХАхАХ

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове