- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Normalno li e momichetata da pruckat????
Zdraveite, az sum momiche ot Pazarjik na 15 godini. Predi niakolko dni pravih sex sus priqtelq si i dokato toi me liube6e az prucnah leko. Stana mi doska gadno ,no ne kazah ni6to... toi su6to si zamul4a ,no po4ti vednaga kaza, 4e trqbva da hodi nqkude i dori ne svur6ihme. Ot togava dori ne mi e zvunql pisa mi nqkolko studeni sms-a ,no mislq ,4e ve4e ne me jelae i neznam kak da mu obqsnq ,4e i momi4etata pruckat ponqkoga. Neznam kak da si go vurna i kakva e pri4inata za negovoto otdrupvane, dali naistina gazovete mi sa namirisvali lo6o ili prosto se e otvratil zvuka.
Pomognete... molqqqq vi!!!![]()
А ужас, горкичката. Еми помоли го да излезете. Попитай го защо е настъпила тази рязка промяна в държанието му спрямо теб. И ако е заради пръцкането (макар че се съмнявам) мм ... му обясни , че това е физиологична нужда и толкова.Айде успех!
hahahahahahahah muahahahah purdi6 a ahahahhaah![]()
![]()
![]()
ЕеЕ ти пък! Извини ме за израза ,ама заради една пръдня да си търси нов приятел е мн тъпо. Хахаха сори пак за изразаПървоначално написано от No_LiMiTe^f
![]()
Това е груба селска проява пърденето! Нормално е да се получи край на връзката след като си имаш работа с простак
Обясни му, че пърденето е опит на гъза да запее.Първоначално написано от cool_teen
Ако е пич ще схване и ловя бас, че в края на вечерта ще се окажете голи в банята ... пееики с гъзове и тествайки акустиката.![]()
има един лаф .... "не се прай и ти сереш ..." !!
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Принципно, това е защото влиза въздух във вагината и се получава нещо като пръцкане, но не е пръцкане. Случвало ми се е, но приятелят ми никога не ми е правил проблем за това, тъй като му обясних какво точно е....
Пък ако говориш за истинско пръцкане не знам - говори с него, може би си е помислил нещо....
Случвало се е голямата работа, съмнявам се, че е заради товаПървоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
"""""""има един лаф .... "не се прай и ти сереш ..." !! """
=D>
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Първоначално написано от марчела
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хахахаахахахахахахах "працнах леко
" вика хахахаах =D>
ЦСКА НЕСЕ ПРОДАВА ! ЦСКА Е СЛАВА
АЛЕ АЛЕ АЛЕ ЦСКА ШАМПИОНИ СМЕ!
Първоначално написано от tX
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ужас...чак ми се доповръща
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
Най - вероятно не си пръцнала, а е влязъл въздух във вагината ти. Не мисля, че се сърди, трябва да е егати лапето... Говори с него.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Първоначално написано от tX
![]()
![]()
tX , този път наистина ме разби
Коментирахме го това един път. Не помня кои бяха участниците, но със сигурност едно момче и друго момче с приятелката си. КОментираха ако някой пръдне (не прицне) докато ебе...и момичето каза "и повече няма да ебе"...каза го най-спокойно поклащайки глава, след което естествено пак се почна някоя олигофренкса тема.
Естествено че и момичетата отделят газове...няма к'во да се лъжем. Това е като "мастурбират ли", "серат ли" (без извиниения) и т.н.
Просто е гадна ситуацията в която си го направила. Ако те е загърбил заради това...е бунак![]()
Тва е станало само щото си пръцнала лекичко.Ако се беше изпъдряла като хайдутин въс Витоша щеше много да ти се зарадва!
ХАХАХАХАХАХАХХ , ще ме разбиетеПървоначално написано от ^NoWallz
![]()
![]()
Пръдла\
/
![]()
=D> =D> \
/ =D> \
/ =D>
Добре, че не си му се изсрала на лицето! Бати отвратителната работа!
Първоначално написано от ^DaRk_LaDy^
![]()
![]()
мен също
![]()
![]()
![]()
копеле кво да ти кажа... аз съм момче и пърдя по цял ден и се чувствам адски добре... пърди си когато и където поискаш и да не ти пука
шото си пръдла ма.. как може докато те пляка да му се изпърдиш, хубуу че пича не е пукнал![]()
die..