.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    roskbbb
    Guest

pomognete mi nemoga da se spravq sama....

zdraveite!Dosega bqh chela vsqkakvi istorii v podobni forumi no nikoga ne sam mislila che i az shte pisha,no eto che mi se nalaga zashtoto sama nemoga da vzema reshenie.Eto kak stana vsichko ...
    V nachaloto na tova lqto se zapoznah s edno strahotno momche.Otnachalo bqhme golemi priqteli no sega sam luda po nego kakto i toi po men.Do tuk sigurno shte si kajete "kade vi e problema nali se obichate",ama ne e taka.Problemat mi e che az si imam priqtel koito adski mnogo me obicha i mnogo darji na men.Neznam kak da skysam s nego,zashtoto toi vse mi povtarq che bi napravil vsichko za men i kak iska da sme vechno zaedno,a ako go zareja na nego shte mu bade dosta gadno a az neiskam da naranq chuvstvata mu.Iskam da si ostanem priqteli.
    Molq vi kajete mi kakvo da napravq ?Kak da postapq? [size=6]

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    не го лъжи. просто му обясни как стоят нещата,не го заблуждавай..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Голям фен
    Град
    Stz
    Със сигурност няма да си останете приятели!Това мога да ти го кажа!Иначе ако не можеш директно да му го кажеш!Почни малко по малко да се държиш гадно...ама много гадно и на него накрая ще му омръзне!
    Обаче трябва да го зарежеш по някакъж начин,защото той като се жлюби повече и ще му е още по-зле!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Кави на приятеля си всичко,не го лъжи-той все пак много те обича и заслужава да знае цялата истина!ако не изпитваш нищо към него и искаш да си с другото момче,действай по бързо,защото така само си услужняваш положението.
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Guest
    oo mila vqh v syshtoto ama SYSHTOTO polojenie kato teb, vij sega az skysah s priqtelq mi za da trygna s drugiq, no iskam da ti kaja ot lichen opit che v momenta ne spiram da mislq za bivshiq mi ... vypreki che hodq s drug za tova ako si sigurna ama sigurna che haresvash tova mom4e skysai s priqtelq si. no po-dobre ne go lyji kaji mu istinata kofti situaciq KUSMET

Мега фен Аватара на koalka
    Не би искал да го нараниш,но не би искал и да го лъжеш.Разделете се като приятели и бъдете с момчето,в което си влюбена.Несъмнено ще го нараниш,но все пак не можеш да се лишаваш и да жертваш собственото си щастие.Не е честно спрямо теб.

Супер фен

Re: pomognete mi nemoga da se spravq sama....

Цитирай Първоначално написано от roskbbb
    zdraveite!Dosega bqh chela vsqkakvi istorii v podobni forumi no nikoga ne sam mislila che i az shte pisha,no eto che mi se nalaga zashtoto sama nemoga da vzema reshenie.Eto kak stana vsichko ...
    V nachaloto na tova lqto se zapoznah s edno strahotno momche.Otnachalo bqhme golemi priqteli no sega sam luda po nego kakto i toi po men.Do tuk sigurno shte si kajete "kade vi e problema nali se obichate",ama ne e taka.Problemat mi e che az si imam priqtel koito adski mnogo me obicha i mnogo darji na men.Neznam kak da skysam s nego,zashtoto toi vse mi povtarq che bi napravil vsichko za men i kak iska da sme vechno zaedno,a ako go zareja na nego shte mu bade dosta gadno a az neiskam da naranq chuvstvata mu.Iskam da si ostanem priqteli.
    Момчетата няат чувства,бе момиче! Не мисли,че това ще го нарани(макар че боли адски много! ..от личен опит казвам..)..така е по-добре..офф нинам.. .

П.П. Коалка-как очакваш да останат приятели,при положение че той я обича??Знаеш ли как ти се срива сърцето когато виждаш,че човека който обичаш до болка не иска да е с теб!?!Как може да сте просто приятели..няа такива истории!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

roskbbb
    Guest

ami vijte hubavo da zareja priqtelq si obache nz kak da stane tova zashtoto vse pak iskam da ostana fr-ka s nego,a kogato edno momiche go popita kak bi reagiral ako roska te zareje toi e kazal che adski me bil obichal i shtqlo da mu bade gadno.Nqmalo da iska da govori s men dori ..zashtoto shte se opita da me zabravi...i az se obarkvam zashtoto iskam da si ostanem priqteli s nego

Фен
    Град
    sofia
    Ne,mila ot opit ti kazvam da ne slu6a6 tezi,koito ti kazvat da zapo4ne6 malko po malko da se durji6 gadno s nego,za6toto ot tova toi 6te bude naranen mnogo pove4e ot kolkoto ako mu kaje6 istinata takava,kakvato e bez da ovurta6!Seriozno i 4estno ti kazvam,4e vednuj na men mi napraviha toq nomer,a tova e edno ot ne6tata,koeto nai-mnogo me narani,za6toto s ni6to ne bqh zaslujila podobno povedenie!Sigurna sum,4e i pri nego e taka,taka 4e nedei da postupva6 po tozi egoisti4en na4in samo i samo na teb da ti bude po-lesno!Vinagi sum bila na mnenie,4e 6tom problema e v teb-trqbva ti sam da nameri6 na4in da go razre6i6,a ne da prehvurlq6 kartite na drugiq osobeno v takiva situacii!Prosto mu kaji istinata,budi 4estna,prqma i otkrovena,no mu i kaji,4e go obi4a6,no kato priqtel i mn bi iskala da ostanete takiva i koi znae-moje puk da uspeete! Aide 4ao ot men i ti jelaq uspeh
    Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!

^{S}weE{T}_GirL
    Guest

s teb sme mila

mi rose taka e vjivota mila!kolkoto i da ne si priznavame i nas sa ni naranqvali hilqdi pati i edvali nqkoi nqkoga se e zamislql dali 6te ni narani i kakvo 4uvstvame nie!prosto napravi kakvoto 4uvstva6 za6toto jivota e samo edin i moje da nqma6 dr vazmojnost!badi 6tastliva a nie priqtelite sme s teb i te lovkame

leny
    Guest
    Ami rose milichka az sam naranqvana poveche ot tebe i se pravq che ne mi puka...moqt savet e da mu priznaesh sichko ne da go lajish da shte my e gadno no sas vremeto shte svikne{}ne se otchavai

Дилеми

Кажи му че вече ти е писнало да бъдеш с него (но не чак толкова грубо)
    Не казваи че си се влюбила в друг.

И момчетата имат много повече чувства от момицетата таиче не се израсваи така смешно ставаш за смях.

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    ami nai dobre mu kaji istinata,takava kakvato e,za6toto na nego 6te mu e po gadno,ako go luje6 4e iska6 da si s nego,a puk ti da se zarivabq6 s drug.nqma po hubavo ot tova da se znae isinata,nai dobre si pogovori s nego na 4 o4i,proqvi tazi smelost i mu obqsni kak stoqt ne6tata.samo 6te ti kaja edno,VNIMAVAI OT 2 STOLA NAKRAQ DA NE OSTANE6 NA ZAMQTA.6TOTO VSQKO MOM4E SE PREDSTAVQ ZA EDNO DOKATO NE TE SPE4ELI I POLSE SE PROMENQ,DANO NE SUJALQVA6!!!USPEH!!!

Голям фен
    Град
    Memphis
    4e si gadna mursha takava !!!!!!!!!!!!! mrazq takiva kato teb
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Kasai tvoito mom4eto s koeto si sega no taka 4e da ne e nqkvo brytalno a po vazmojno nai-miliq na4in i posle tragni pri izbranoto ot TEB mom4e pojelam tu kasmet ) Sladurat{P}

Супер фен

Re: pomognete mi nemoga da se spravq sama....

Цитирай Първоначално написано от roskbbb
    Според мене трябва да си останеш със стария приятел (ако го харесваш),ако не го харесваш се впускай в другата връзка!

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    не го лъжи. просто му обясни как стоят нещата,не го заблуждавай..
    pravilno kazano prosto nqma smisul da go lujesh

roskbbb
    Guest

ami vijte az neiskam da laja segashniq si priqtel po nikakav nachin do sega nikoga ne sam go lagala...neiskam i sega da go laja, na sam v takava trudna situaciq...strah me e kak toi shet reagira ako go zareja...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Mi ostani i s dvamata

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Така или иначе няма да сте вечно заедно, по добре прекрати докато не е станало по зле.

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

По добре късай с него на момента. НЕ му губи времето с лъжи. Със сигурност има милиони момичетаза него, а както се вижда-ТИ НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАШ. Взимай си поредната бройка, и нека той се изгаври с теб по същия начин, по който ти се изгавряш с хората!!!
    Вариант 2- тройче геройче си направи. Така ще се харесаш на всички.

В тоя случай ти излизаш двуличничка. Постарай се да не е така. Наистина много ще го боли, но любов на сила не става.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

roskbbb
    Guest

mersi na horata koito mi davat dobrite saveti a za drugite srisk da se povtorq shte kaja che segashniq mi priqtel ne sam go lagala nikoga neiskam da go laja az veche kazah,no edno neshty ne sam vi proqsnila nz kak shte go razberete no po nqkakaf nachin me e strah za tova momche moje bi me e strah i ot samiq nego nz...proso mi e obarkano pak i az dori sega ne go laja zashtoto dnes reshih da mu kaja vsichku i si mislih che shte se razdelim akto fr ili nz no ne stana taka ..mislq che samo obarkah neshtata zashtoto toi mi kresna i kaza "hubavo si pomisli kakvo pravish za da ne sajelqvash posle"...a az tova kak da go priema ? ne mislite li che ne samo toi e potarpevsh ot tova...!?

Град
    sliven
    Ще го заболи, но по добре му кажи истината.Много е хубаво от твоя страна че си толкова загрижена за чувствата му,но все пак той трябва да знае.
    In The End It Doesn't Even Matter...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си