- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 17 съм и съм девствена...
А много ми са ебе обаче не съм си намерила подходящото момче искам да е специален първия път.Някой мои приятелки ме ебават и ми викат девствената.Дали да избързам или да продължавам да си чакам и да ми са подиграват ?
are mahnah si podpisa i avatara dano ste dovolni..
spoko macka ne pozvolqvai nqkvi tapa4ki za koito sexa e edinstvenoto ne6to da ti re6avat jivota
pravi sex kogato mu doie vremeto i kogato sre6tne6 Majat
vse pak 1 edinstven pat gubi6 devstvenostta si i e vajno da go zapomni6 s hubavo
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Голяма работа като ти се подиграват?Пука ли ти?Ти си решаваш сама за себе си.Ако имаш воля и желание ще чакаш ако трябва и до 20 години,стига наистина да искаш първият ти път да е със специялен за теб човек
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Хмм...ти какво мислиш, според мене трябва НЕЗАБАВНО да излезеш навънка и с първия срещнат да го направиш![]()
Ами много ясно, че трябва да изчакаш щом не си срещнала подходящия, пък твойте приятелки нека си приказват и да си ходят от к*р на к*р
Проблема дали е че си дествена или че ти се подиграват?Къв проблем имат те със това?Само дето некои който не помни първия си път може да се подиграва.Решението си твое но по-добре не бързай.Само некои на 15-16 може да се фали след първия си път![]()
Мерси мн на всички![]()
are mahnah si podpisa i avatara dano ste dovolni..
Няма от какво да се притесняваш избрала си правилния вариян този момент да е със специално момче
Моля моляПървоначално написано от girl_from_your_dreams
само да попитам това на аватара ти ли си ?
![]()
![]()
xaxax akvi sa tiq prostotiiiii we
botove![]()
na koi pi6a we kajite nekav otkasan lafffff we
kvo e tva otno6enie v toq 6iban sait[/list]
да не те бърка и аз съм на 17 и съм детсвен!ко ти пука е верно че ми се е...... мога да опъна и куче в рокля даже
точно!Извинявай,ма кво ти пука мнението на другите.Ти живееш твоя живот - те свояПървоначално написано от siXt_senSe
![]()
Първоначално написано от marina star
СЕНЗАЦИЯ!!!!!
само срещу 50 лева отново ще бъдете девствени с девствена непокътната ципа и пак ще трябва да се разкъсва..!!
everybody's singin'
Po-dobre go napravi s mom4e,koeto obi4a6 i to te obi4a.![]()
Izob6to da ne te byrka za tezi kurvi4ki. \
/ \
/ Spoko
[img] http://djreversive.com/I_LOVE_HARD_TECHNO.jpg [img]
По-добре, че не си почнала на 13Няма за какво да ти се подиграват.
Недей да избързваш, но и недей да се "пазиш за принца". Просто не го мисли толкова и се остави на желанията си.Първоначално написано от girl_from_your_dreams
em da e i az sum na mnenie da ne te ebe ot tui 4e ti vikali tam si razni ne6ta ti kogato preceni6 4e si gotova go napravi!Te nqmat ni6to ob6to s tova dali si devstvene ili ne kaji im prosto da si gledat rabotata 6toto tvoqta ne gi burka
К'во те интересува мнението на някви парцалевки които не се знае коя употреба са вече. Няма смисъл да бързаш, все пак живота ти тепърва предстои.Първоначално написано от girl_from_your_dreams
No Brain No Pain!!!
Kakvi priqtelki sa ti 6tom ti se podigravat?
"Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"
а аз за 50лв ще ти сложа и цип ако искаш кога искаш отваряй изатваряйПървоначално написано от Teen-cho
цип хахахаха какъв хумор !
хахахахахПървоначално написано от girl_from_your_dreams
е, па, как може да ти се прави нещо, което не си правила до сега.. кхахахх
ебяло и се на коконата.. кой знае - може пък и да не ти хареса ?!? хахахаххх
![]()
![]()
![]()
Идиотите са мъдро творение на природата,
което дава право на глупаците да се мислят за хитри.
А може би...просто и се пикаПървоначално написано от AmeLia
![]()