.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Град
    veliko tarnovo

На 17 съм и съм девствена...

А много ми са ебе обаче не съм си намерила подходящото момче искам да е специален първия път.Някой мои приятелки ме ебават и ми викат девствената.Дали да избързам или да продължавам да си чакам и да ми са подиграват ?
    are mahnah si podpisa i avatara dano ste dovolni..

Супер фен
    spoko macka ne pozvolqvai nqkvi tapa4ki za koito sexa e edinstvenoto ne6to da ti re6avat jivota
    pravi sex kogato mu doie vremeto i kogato sre6tne6 Majat
    vse pak 1 edinstven pat gubi6 devstvenostta si i e vajno da go zapomni6 s hubavo
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Голям фен
    Голяма работа като ти се подиграват?Пука ли ти?Ти си решаваш сама за себе си.Ако имаш воля и желание ще чакаш ако трябва и до 20 години,стига наистина да искаш първият ти път да е със специялен за теб човек
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Guest

Re: На 17 съм и съм девствена...

Хмм...ти какво мислиш, според мене трябва НЕЗАБАВНО да излезеш навънка и с първия срещнат да го направиш

Ами много ясно, че трябва да изчакаш щом не си срещнала подходящия, пък твойте приятелки нека си приказват и да си ходят от к*р на к*р

Njago
    Guest
    Проблема дали е че си дествена или че ти се подиграват?Къв проблем имат те със това?Само дето некои който не помни първия си път може да се подиграва.Решението си твое но по-добре не бързай.Само некои на 15-16 може да се фали след първия си път

Град
    veliko tarnovo
    Мерси мн на всички
    are mahnah si podpisa i avatara dano ste dovolni..

Няма от какво да се притесняваш избрала си правилния вариян този момент да е със специално момче

Guest
    Цитирай Първоначално написано от girl_from_your_dreams
    Мерси мн на всички
    Моля моля само да попитам това на аватара ти ли си ?

Guest
    xaxax akvi sa tiq prostotiiiii we
    botove

Guest
    na koi pi6a we kajite nekav otkasan lafffff we

Guest
    kvo e tva otno6enie v toq 6iban sait[/list]

Фен
    Град
    В Дълбините На Мрака
    да не те бърка и аз съм на 17 и съм детсвен!ко ти пука е верно че ми се е...... мога да опъна и куче в рокля даже

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    Цитирай Първоначално написано от siXt_senSe
    Голяма работа като ти се подиграват?Пука ли ти?Ти си решаваш сама за себе си.Ако имаш воля и желание ще чакаш ако трябва и до 20 години,стига наистина да искаш първият ти път да е със специялен за теб човек
    точно!Извинявай,ма кво ти пука мнението на другите.Ти живееш твоя живот - те своя

Цитирай Първоначално написано от marina star
    spoko macka ne pozvolqvai nqkvi tapa4ki za koito sexa e edinstvenoto ne6to da ti re6avat jivota
    vse pak 1 edinstven pat gubi6 devstvenostta si i e vajno da go zapomni6 s hubavo

СЕНЗАЦИЯ!!!!!
    само срещу 50 лева отново ще бъдете девствени с девствена непокътната ципа и пак ще трябва да се разкъсва..!!
    everybody's singin'

Фен
    Град
    ruse
    Po-dobre go napravi s mom4e,koeto obi4a6 i to te obi4a. Izob6to da ne te byrka za tezi kurvi4ki. \/ \/ Spoko

По-добре, че не си почнала на 13 Няма за какво да ти се подиграват.

А много ми са ебе обаче не съм си намерила подходящото момче искам да е специален първия път.Някой мои приятелки ме ебават и ми викат девствената.Дали да избързам или да продължавам да си чакам и да ми са подиграват ?
    Смени си приятелките. Никой не може да ти каже кога да правиш секс и кога - не. Това го решаваш само ти.
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

Фен Аватара на Magician
    Град
    София

Недей да избързваш, но и недей да се "пазиш за принца". Просто не го мисли толкова и се остави на желанията си.

Guest
    em da e i az sum na mnenie da ne te ebe ot tui 4e ti vikali tam si razni ne6ta ti kogato preceni6 4e si gotova go napravi!Te nqmat ni6to ob6to s tova dali si devstvene ili ne kaji im prosto da si gledat rabotata 6toto tvoqta ne gi burka

Фен
    Град
    Sofia,West Park

К'во те интересува мнението на някви парцалевки които не се знае коя употреба са вече. Няма смисъл да бързаш, все пак живота ти тепърва предстои.
    No Brain No Pain!!!

.

Kakvi priqtelki sa ti 6tom ti se podigravat?
    "Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"

Фен
    Град
    В Дълбините На Мрака
    Цитирай Първоначално написано от Teen-cho
    Цитирай Първоначално написано от marina star

СЕНЗАЦИЯ!!!!!
    само срещу 50 лева отново ще бъдете девствени с девствена непокътната ципа и пак ще трябва да се разкъсва..!!
    а аз за 50лв ще ти сложа и цип ако искаш кога искаш отваряй изатваряй

Фен
    Град
    МИЛАН FOREVER !!!
    цип хахахаха какъв хумор !

Град
    mIDdLe o` nOwHERe...

А много ми са ебе...
    хахахахах е, па, как може да ти се прави нещо, което не си правила до сега.. кхахахх ебяло и се на коконата.. кой знае - може пък и да не ти хареса ?!? хахахаххх
    Идиотите са мъдро творение на природата,
    което дава право на глупаците да се мислят за хитри.

Цитирай Първоначално написано от AmeLia
    А много ми са ебе...
    хахахахах е, па, как може да ти се прави нещо, което не си правила до сега.. кхахахх ебяло и се на коконата.. кой знае - може пък и да не ти хареса ?!? хахахаххх
    А може би...просто и се пика

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си