- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Продавам MP3 Player (Сериозен съм)
Продавам MP3 Player SONY. Комплекта съдържа: Слушалки(едната от които прекъсва, а другата бучи), USB кабел (ама някоя жичка е скъсана и не работи), Remote control (копчетата са развалени и не могат да се натискат). Самия MP3 Player e: с 256 MB памет ама нещо се е бъгнало и може да се използва само 20 MB, има радио(не хваща добре станцийте и пръщи) качеството на MP3-ките е много лошо и нищо не се чува, а да да допълна дисплея му е пукнат и нищо не се вижда, Жака за слушалките е развален и много трудно се наглася да се чува и лявата и дясната слушалка, давам го с акомулаторни батерий които вече не могат да се зареждат щото са много стари. Всичко това е на невероятната цена от 20 лв. Еми това е. Много добро MP3 е който е заинтересован да пише ще дам тел. за връзка.
Темата не е ебавка
Сложи обявата си и в тийн борсата.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Еее тва е идея веднага я слагамПървоначално написано от Mo6nо
Уау...наистина ли мислиш, че някой ще го вземе след невероятната реклама, която направи...Ама ти сериозно ли не се бъзикаш??![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Не бе съвсем сериозен съм![]()
Първоначално написано от Gangsta_zone
![]()
![]()
има да се надяваш някой да го купи
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
за тва и 5лв не бих дал...
Тва, ъъъ, колко време го мисли, мистър Джи? Или, чакай да позная, тези "ебавки" са нещо ново, "супер яко", насадило се в съзнанието на кварталните OGs?Първоначално написано от Gangsta_zone
Ако бях на твое място щях да го хвърля.Първоначално написано от Gangsta_zone
С толкоз повреди, ако не може да се поправи.... Едва ли някой би искал да го купи.
Приятелството е като една душа в две тела.
Това, което твърдя, може и да не е вярно, но допускам, че е възможно.
темата си е ебавка няма спор просто![]()
![]()
![]()
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
а автора мяза леко на балъкПървоначално написано от cvetityy
(Сериозен съм)
А аз ако бях на негово място, щях да хвърля плейърчето през балкона и после щях да се метна след него... Така стават две добри дела за един ден.Първоначално написано от fresh_@
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
![]()
Сега се светнах.Така подробно описани всичките повреди....
Това е 100% измисленоСлушалки(едната от които прекъсва, а другата бучи), USB кабел (ама някоя жичка е скъсана и не работи), Remote control (копчетата са развалени и не могат да се натискат).; с 256 MB памет ама нещо се е бъгнало и може да се използва само 20 MB; има радио(не хваща добре станцийте и пръщи) качеството на MP3-ките е много лошо и нищо не се чува, а да да допълна дисплея му е пукнат и нищо не се вижда, Жака за слушалките е развален и много трудно се наглася да се чува и лявата и дясната слушалка, давам го с акомулаторни батерий които вече не могат да се зареждат щото са много стари. Всичко това е на невероятната цена от 20 лв.![]()
Приятелството е като една душа в две тела.
Това, което твърдя, може и да не е вярно, но допускам, че е възможно.
Първоначално написано от tra^la^la
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това, че си бил еди какъв си /сериозен/, не важи в случая, когато ползваш форума като поле на изява за грешно разбрана оригиналност.
Пусни си темата 'нормално', ако си сериозен или просто не флууди.
Лек ден.
т. 11