.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Astral
    Guest

От какво е това?

Та... значи от вчера приятелката ми постоянно и се ходи до тоалетна(по малка нужда) и каза, че като пишка и пари и малко я боли корема от време на време. От какво може да е това? Ние все пак утре ще идем на гинеколог но аз се притеснявам много на 18 години сме ако това има значение...

П.П. И моля ви се без глупави постове...
    А и искам да кажа на администратора ако може да забрани гостите така ще намалеят поне малко глупавите постове...

Благодаря ви предварително за отговорите!

I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Не може да е бременна защото цикълът и свърши в края на миналата седмица и едва в неделя го правихме...

Цитирай Първоначално написано от Astral
    Не може да е бременна защото цикълът и свърши в края на миналата седмица и едва в неделя го правихме...
    аха еми нз тогава.Само гинеколога може да ви отговори
    I’d give my all to have
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on

Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    Цитирай Първоначално написано от Astral
    аха еми нз тогава.Само гинеколога може да ви отговори
    Ок няма проблеми.. Благодаря ти все пак за отговорите

Някой друг?
    Peace, Love, Unity, Respect!

Life is psychedelic!

f-4e
    Guest
    mislq 4e tova e ili kamyni v bybrecite ili mn 4esto pi6ka .. zabraih kak my be6e imeto ... ne6ty s p ama nz ...

LoCo^GiRLne moga da se re
    Guest
    ami predpolagam 4e e izstinala,kogato bqh v bolnica ot bubre4ni krizi i doktora postoqnno me pita6e dali pari kogato hodq po malka nujda,edva li e ne6ti seriozno,4ak puk kamuni v bubrecite ne mi se vqrva moje da ima pesu4inki

Цитирай Първоначално написано от f-4e
    mislq 4e tova e ili kamyni v bybrecite ili mn 4esto pi6ka .. zabraih kak my be6e imeto ... ne6ty s p ama nz ...
    Ами да тя има проблеми с бъбреците но преди не и е било така от вчера вечерта и стана така... може ли нещо от времето така като се сменя климата?

Life is psychedelic!

Цитирай Първоначално написано от LoCo^GiRLne moga da se re
    ami predpolagam 4e e izstinala,kogato bqh v bolnica ot bubre4ni krizi i doktora postoqnno me pita6e dali pari kogato hodq po malka nujda,edva li e ne6ti seriozno,4ak puk kamuni v bubrecite ne mi se vqrva moje da ima pesu4inki
    Да песачинки има.

Life is psychedelic!

е щом има песачинки знчи не на гинеколог трябва да отидете а на лекар за бъбреците/не си помням как се казваха/А да не би да мислиш,че имаш нещо общо с тези болки?Или просто си се притесняваш за твоето момиче
    I’d give my all to have
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on

Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    е щом има песачинки знчи не на гинеколог трябва да отидете а на лекар за бъбреците/не си помням как се казваха/А да не би да мислиш,че имаш нещо общо с тези болки?Или просто си се притесняваш за твоето момиче
    Уролог, мойто момиче, уролог.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си