.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67

Тема: Samo za momi4eta?|

Samo za momi4eta?|

Haresva li vi penisat da e obrasnat po4ti izcqlo,no ne kazvam izcqlo za6toto e pederasko,imam predvid da ima kasi kosam4eta okolo nego.Shtoto moq po princip taka si go podstrigvamHaide o4akvam mneniqta vi :P :P :P

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    mi da 6to ne malko kosam4eta nqma da me ubiqt samo tezi da ne stanat gora

Педерастко било да е обръснат хубаво....ту бе, аз и краката си епилирам, гейска ми работа

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    харесва ли ми..ох божее
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Ме мога да разбера защо всички си въобразявате,че като се бръснеш си педал?!?Аз лично харесвам изцяло обръснати момчета!!!

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Axaxax da we da mnogo e pederasko naistina nqmam dumi..hahahha kfo po dobre li e da imash malki gadni kusi kosumcheta i da te gudelichkat ili da te bodat kato trugnat da rastat...men lichno idealno obrusnat epiliran i tn mi haresva mn poveche
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от NaDuFcHe
    Axaxax da we da mnogo e pederasko naistina nqmam dumi..hahahha kfo po dobre li e da imash malki gadni kusi kosumcheta i da te gudelichkat ili da te bodat kato trugnat da rastat...men lichno idealno obrusnat epiliran i tn mi haresva mn poveche
    =D> и аз съм на същото мнение

Guest
    Що не вземеш и веждите да си обръснеш тогава? Много по-хигиенично е да има малки косъмчета и да ги поддържаш такива. Най-малкото е, че се намалява риска от възпаления, а и вярвай ми е по-удобно. И все пак не казвам гора ... а нещо съвсем нормално.

Фен
    Град
    WonDerlAnd
    Във Всички случаи съм за напълно епилираните..без косми..айди на краката можи ама на пениса ЪпсУрд!
    I am a violet butterfly !

Фен
    Град
    Канзас сити
    Не би ми пречило, но мисля че пълното обезкосмяване е на дневен ред!Не само, че не е педалско, а и изглежда по - добре!

Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!

Guest
    izcqlo obrusnta e po qko

Moeto mnenie : ne mi haresvat mom4eta ,koito se epilirat napalno...osven 4e e pedalsko (za men) e dosta grozni4ko
    a za malkite kosym4eta...idealnoto re6enie ne napalno obrasnat...no i ne mn obrasli4ak est
    Бъди щастлив и прави всико така ,че в крайна сметка да си доволен

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Що не вземеш и веждите да си обръснеш тогава? Много по-хигиенично е да има малки косъмчета и да ги поддържаш такива. Най-малкото е, че се намалява риска от възпаления, а и вярвай ми е по-удобно. И все пак не казвам гора ... а нещо съвсем нормално.
    изобщо какъв е смисъла от цялата тема, след като не приемаш нормално отрицателните отговори и се сопваш ?
    щом ти харесва, стой си космат. на момичетата не им харесва. примири се.
    алелуя.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от shalqlqlqlq
    Педерастко било да е обръснат хубаво....ту бе, аз и краката си епилирам, гейска ми работа
    ама наистина педераска

Guest
    До къде стигнаха момченцата, слушат някакви дето пишкат седнали и си бръснат ташаците! Я се стегнете малко! Къде е мъжкото в това да си като бебешко дупе отдолу! Ей, не бъдете педали! Само под мишниците трябва да се бръснем!

Голям фен
    До къде стигнаха момченцата, слушат някакви дето пишкат седнали и си бръснат ташаците! Я се стегнете малко! Къде е мъжкото в това да си като бебешко дупе отдолу! Ей, не бъдете педали! Само под мишниците трябва да се бръснем!

Супер фен
    А аз и гизъ и ръцетйе юхууу педалиии.
    2т. системно

Цитирай Първоначално написано от elize
    Не би ми пречило, но мисля че пълното обезкосмяване е на дневен ред!Не само, че не е педалско, а и изглежда по - добре!
    I ne samo izglejda.....

Re: Samo za momi4eta?|

awe ti 4uva6 li se we kva noji4ka kvi 5 leva we ti na kolko si? osuznai se, hva6tai samobrusna4kata i brustni, tva e super mizerno da gi postrigva6
    s noji4ka, nai-malkoto ne e higieni4no

po su6tata logika kade e mujkoto da se brusnem pod mi6nicite a?

predpo4itam da si se brusna otkolkoto da hoda obrasul i poten

Guest
    Ми гейско е да си бръснеш краката... ква е тая мода да си бръснеш краката, тва е женска раота... И те подкрепям че си педерас остава и задника да си бръснеш и зако??? Кой ще ти пипа краката а пък задника зако го бръснеш? за де вижда къде да ти го ръгнат ли?
    Педерас смотан бегай да те опъват!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Ми гейско е да си бръснеш краката... ква е тая мода да си бръснеш краката, тва е женска раота... И те подкрепям че си педерас остава и задника да си бръснеш и зако??? Кой ще ти пипа краката а пък задника зако го бръснеш? за де вижда къде да ти го ръгнат ли?
    Тебе жена като не те глда и пипа ако искаш си пускай плитки на корема и в ушите от косми.
    2т. системно

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Тебе жена като не те глда и пипа ако искаш си пускай плитки на корема и в ушите от косми.
    И тоз си бръсне краката и той.... лудница ще ме счупите от смях.... ня просто. И зако ти е да си бръснеш краката а? На дефиле ли ще ходиш а?
    Разбирам подмишниците и брата отдолу щото задържа миризма ама ти ебаси откачалката е как ще си бръснеш краката е? ТИ си болен! Обрасни си и космите на задника и отивай да те ебът

Супер фен
    За твоя полезна информация съм си обръснал и гъзъ и всичко останало. Не намирам полза от космите (освен да пазят топло ама си имам парно) объче пък виж недостатъци имат доста - като например че са гадни!
    2т. системно

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    За твоя полезна информация съм си обръснал и гъзъ и всичко останало. Не намирам полза от космите (освен да пазят топло ама си имам парно) объче пък виж недостатъци имат доста - като например че са гадни!
    мдам за теб може да са гадни дам... щото по принцип космите показват мъжествеността... жените защо си бръснат е мустачките например краката мишниците??? За да не приличат на мъже. Ти явно си постигнал крайната си цел - задника. ЕМ ЧЕСТИТО МАРЧЕ ВЕЧЕ НЕ СИ ОТ НАШИЯ ЛАГЕР!!!

Супер фен
    Който има готин гъз иска да гъзарее с него Па се си мисля че като имам 45 ръка е някак мъжествено...нее кат да съм гърчъляк, горд че е мъж но не може да си намери пишката от восми.
    2т. системно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си