- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Samo za momi4eta?|
Haresva li vi penisat da e obrasnat po4ti izcqlo,no ne kazvam izcqlo za6toto e pederasko,imam predvid da ima kasi kosam4eta okolo nego.Shtoto moq po princip taka si go podstrigvamHaide o4akvam mneniqta vi :P :P :P
mi da 6to ne malko kosam4eta nqma da me ubiqt samo tezi da ne stanat gora![]()
Педерастко било да е обръснат хубаво....ту бе, аз и краката си епилирам, гейска ми работа![]()
харесва ли ми..ох божее
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Ме мога да разбера защо всички си въобразявате,че като се бръснеш си педал?!?Аз лично харесвам изцяло обръснати момчета!!!![]()
Axaxax da we da mnogo e pederasko naistina nqmam dumi..hahahha kfo po dobre li e da imash malki gadni kusi kosumcheta i da te gudelichkat ili da te bodat kato trugnat da rastat...men lichno idealno obrusnat epiliran i tn mi haresva mn poveche
Неподходящ размер на снимка в подпис!
=D> и аз съм на същото мнениеПървоначално написано от NaDuFcHe
Що не вземеш и веждите да си обръснеш тогава? Много по-хигиенично е да има малки косъмчета и да ги поддържаш такива. Най-малкото е, че се намалява риска от възпаления, а и вярвай ми е по-удобно. И все пак не казвам гора ... а нещо съвсем нормално.Първоначално написано от NaDuFcHe
Във Всички случаи съм за напълно епилираните..без косми..айди на краката можи ама на пениса ЪпсУрд!![]()
I am a violet butterfly !
Не би ми пречило, но мисля че пълното обезкосмяване е на дневен ред!Не само, че не е педалско, а и изглежда по - добре!
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!
izcqlo obrusnta e po qko![]()
Moeto mnenie : ne mi haresvat mom4eta ,koito se epilirat napalno...osven 4e e pedalsko (za men) e dosta grozni4ko![]()
a za malkite kosym4eta...idealnoto re6eniene napalno obrasnat...no i ne mn obrasli4ak est
![]()
Бъди щастлив и прави всико така ,че в крайна сметка да си доволен
изобщо какъв е смисъла от цялата тема, след като не приемаш нормално отрицателните отговори и се сопваш ?Първоначално написано от Анонимко
щом ти харесва, стой си космат. на момичетата не им харесва. примири се.
алелуя.
ама наистина педераскаПървоначално написано от shalqlqlqlq
![]()
До къде стигнаха момченцата, слушат някакви дето пишкат седнали и си бръснат ташаците! Я се стегнете малко! Къде е мъжкото в това да си като бебешко дупе отдолу! Ей, не бъдете педали! Само под мишниците трябва да се бръснем!![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
А аз и гизъ и ръцетйеПървоначално написано от shalqlqlqlq
юхууу педалиии.
2т. системно
I ne samo izglejda.....Първоначално написано от elize
![]()
awe ti 4uva6 li se we kva noji4ka kvi 5 leva we ti na kolko si? osuznai se, hva6tai samobrusna4kata i brustni, tva e super mizerno da gi postrigva6
s noji4ka, nai-malkoto ne e higieni4no
po su6tata logika kade e mujkoto da se brusnem pod mi6nicite a?Първоначално написано от Анонимко
predpo4itam da si se brusna otkolkoto da hoda obrasul i poten
Ми гейско е да си бръснеш краката... ква е тая мода да си бръснеш краката, тва е женска раота... И те подкрепям че си педерас остава и задника да си бръснеш и зако??? Кой ще ти пипа краката а пък задника зако го бръснеш? за де вижда къде да ти го ръгнат ли?Първоначално написано от shalqlqlqlq
Педерас смотан бегай да те опъват!!!
Тебе жена като не те глда и пипа ако искаш си пускай плитки на корема и в ушите от косми.Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
![]()
2т. системно
И тоз си бръсне краката и той.... лудница ще ме счупите от смях.... ня просто. И зако ти е да си бръснеш краката а? На дефиле ли ще ходиш а?Първоначално написано от Amayo
Разбирам подмишниците и брата отдолу щото задържа миризма ама ти ебаси откачалката е как ще си бръснеш краката е? ТИ си болен! Обрасни си и космите на задника и отивай да те ебът
За твоя полезна информация съм си обръснал и гъзъ и всичко останало. Не намирам полза от космите (освен да пазят топло ама си имам парно) объче пък виж недостатъци имат доста - като например че са гадни!
2т. системно
мдам за теб може да са гадни дам... щото по принцип космите показват мъжествеността... жените защо си бръснат е мустачките например краката мишниците??? За да не приличат на мъже. Ти явно си постигнал крайната си цел - задника. ЕМ ЧЕСТИТО МАРЧЕ ВЕЧЕ НЕ СИ ОТ НАШИЯ ЛАГЕР!!!Първоначално написано от Amayo
Който има готин гъз иска да гъзарее с негоПа се си мисля че като имам 45 ръка е някак мъжествено...нее кат да съм гърчъляк, горд че е мъж но не може да си намери пишката от восми.
2т. системно