- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Samo za momi4eta?|
аз пък харесвам момчета които нямат косми никъде ама никъде нито на брадата на краката нито под мишниците нито на гърба на гардите на корема също така и на хуя и гъза !!!!!!!!!! Никъде не харесвам космясали мъже бахти ужас![]()
Ne zAsLuJaVaSh SyLzItE MoI nE ZaSlUjAvSh dA pLcHa zA tEb aKo NaIsTiNa Me oBIchSh DOKAJI GO !!! nO vEcHe Ne moGa Da VqRVaM vYV tEB.....
Na men puk mai ne mi puka-- predi vse vikah: o da e epiliran zaduljitelno--na men mi se ubiva strastta samo ako se okaje che ima mnogo kosmi po gurdite ili puk oshte po ujasno: po gurba. Ne sum imala takova gadje dosega, no puk i sum imala takiva deto ne si epilirat krakata i okolo onaq rabota i da vi kaja..mi puk ne mi e prechilo, to si zavisi i ot kosmite, puk i ot momicheto kakvo iska.
Mi i men po me kefqt izcqlo obrusnatite mom4eta...i ne vijdam ni6to pedalsko v tova!![]()
Абе друго си е да си нехигиеничен и пращящ от мисловна дейностПървоначално написано от Анонимко
.
ПС Мацките знаеш ли как се кефат на мутри (обичат яко кинтеро брато) та мисълта ми е че можете да научите много сексуална култура от "братоците".![]()
![]()
![]()
![]()
2т. системно
Ххахаххахахаха, ти ако работеше като мутра щеше ли да пишеш в тоя форум?????????????????????????????????А и кога ти остава време от тия тренировки да пишеш и тука???????????????????????Първоначално написано от Amayo
Хахахахаххахахахахахахаха ха....................хахахаххахаха хаха...........хахахаПървоначално написано от Amayo
хахахахахахха.................На мен израза "...да научите много сексуална култура" ми се струва малко неправилен, но щом се имаш са толкова образован няма да споря......
П.П.: Другия път го напиши "да научите много ЗА сексуалната култура", че съседите викнаха полиция заради смеха ми![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
emiiiiiiiii toi 4e sq amayo e malko gaze ama losho li e tva napulno go podkrepqm shtoto ludia kato e ebal sichki vii det go hranite ne ste znaeli znachenieto na dumata putka ... i sq go hranite ama live nqma e tochno taka nali ??? aide lud Peace
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
Evala! Ne vijdam kakvo poveche moje da se kaje po vyprosaПървоначално написано от Drunk In My Desire
Откога няколко къси косъмчета около пениса ти те отличават от махленския педал?Първоначално написано от linderot
![]()
Зависи от мацката... Ако иска напълно-напълно ...Ама гледам да има косми в сми само ги подскасявам..![]()
Само ще добавя че от тази тема няма смисал всичко е въпрос на възпитание, писихика, религий, и т.н. И аз лично ще си призная че аз нямам място на тялото и краката по което да имам окосмение и на всичко отгоре не сам педал все още си лягам с момичета ако някоя не ми вярва може да доиде да види не ми пречи да се разголя пред момиче !! Такаче не виждам нищо педалско в епилацията на тялото ние мажете пак сме си различни от жените никога няма да видиш нормална жена с "Пенис" или нормален мъж с "Клитор". Това е моито мнение ....
хаха малко понареди момчетата които се поддържат многохахаха на мен поне не ми харесва защото като ти влезе косъм в устата е гадно замисли се :/ пък е много хубаво даже целия да ти е обръснат ммм супер даже
![]()
OpITvAm sE Da nE mIsSlQ nO tvOQtA cELUVka dQvOLSskI mI lIpsSvA. ObIChAm tE tOvA bOlI ObIChAm tE vsSIChko e SyLzI nO zNaI ChE pOsSLeDnAtA SyLzA ShtE kApNe Ot tvOIte OChI zAShtOtO bEz dA ZnAESh ObIChASh mE I tI !!!.....
mi obrasnat celiq ili s malko kosum4eta e nai-dobre!
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
според мен и момичета и момчета трябва да си се обезкосмяват. мен ми е гнусно ако момчето е космато...ако са късички пак по може амаа някфа гора нее нее. най малкото от лична хигиена трябва да се обезкосмяват. на краката не е задалжително, но там долу е!
да ви кажа аз предпочитам педераското .... щом да е обръснат изцяло е педераско ...![]()
It's a first day of the rest of your Life !
Nickname v IRC : BaByT{}}}
E-Mail : belq.delarossa@abv.bg
My PicZz : www.vikencety.aha.bg
Ама разбира се ... По интимните части не трябва да има никакви косми според мен .. винаги съм била на това мнение и ще продължавам да го подкрепям! НЕ Е ПЕДАЛСКО ДА СЕ ЕПИЛИРАШ!! МОМЧЕТА НЕ СПОДЕЛЯЙТЕ ИДИОТСКИТЕ РАЗСЪЖДЕНИЯ НА ХОРА , БОЯЩИ СЕ ДА СЕ ВЪВЕДАТ В ПРИЛИЧЕН ВИД!Първоначално написано от JenKa`
Всеки решава сам за себе си , но на мен м ие приятно като пипна да ми е гладичко![]()