.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67

Тема: Samo za momi4eta?|

аз пък харесвам момчета които нямат косми никъде ама никъде нито на брадата на краката нито под мишниците нито на гърба на гардите на корема също така и на хуя и гъза !!!!!!!!!! Никъде не харесвам космясали мъже бахти ужас
    Ne zAsLuJaVaSh SyLzItE MoI nE ZaSlUjAvSh dA pLcHa zA tEb aKo NaIsTiNa Me oBIchSh DOKAJI GO !!! nO vEcHe Ne moGa Da VqRVaM vYV tEB.....

Голям фен
    Град
    Pleven
    Na men puk mai ne mi puka-- predi vse vikah: o da e epiliran zaduljitelno--na men mi se ubiva strastta samo ako se okaje che ima mnogo kosmi po gurdite ili puk oshte po ujasno: po gurba. Ne sum imala takova gadje dosega, no puk i sum imala takiva deto ne si epilirat krakata i okolo onaq rabota i da vi kaja..mi puk ne mi e prechilo, to si zavisi i ot kosmite, puk i ot momicheto kakvo iska.
    Blame the sin, not the sinner.

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Mi i men po me kefqt izcqlo obrusnatite mom4eta...i ne vijdam ni6to pedalsko v tova!

Повече от фен
    az samo kazvam 4e ako moq zapo4ne da se brysne kydeto i da e 6te go zareja.....predpo4itam da si vzimame zaedno po 100 pyti na den du6 (ne samo zaradi higienata :P ) ot kolkoto da go vidq brysnat....

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    П.П. И още нещо - не ви ли струва странно да приемате съвети за сексуалната си култура от охранители? "Мутрите" колкото по - малко говорят, толкова по-добре. Тяхната работа е да бият здраво и да гледат лошо (е, и да се бръснат де, както виждам ). Заниманията свързани с мисловна дейност нека ги оставят на останалите...
    Абе друго си е да си нехигиеничен и пращящ от мисловна дейност .
    ПС Мацките знаеш ли как се кефат на мутри (обичат яко кинтеро брато) та мисълта ми е че можете да научите много сексуална култура от "братоците".
    2т. системно

Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Какво означава че съм много нежен? Работя от две години като фейс котрол и охрана, както и да звучи това определено не е работа за нежни хора. Също така съм се изхранвал и с хамалство и друга хард работа. Като капак на всичко 7 години тренирам шин-киокушин карате комбинирано с бокс, борба, чист селски уличен бой + ножове, поемал съм множество травми в главата, кръста, гърба рамената, вратът в момента ме боли зверски от тренировка, изживял съм две зверски фрактури едната на дясното коляно (обърна се наобратно) другата на лявото бедро (счупи се на две по средата при спаринг при който прекалихме) и въпреки това не съм спрял да тренирам нищо че съм с изкуствено бедро от титан, такива неща нежните хора първо не ги преживяват физически а после и психически.
    Не е нужно темта да се превръща в прехвърляне на обиди и нецензурирани определения. Показателно е за ниска култура и неуважение към околните.
    Изглежда че не си ги преживял нито психически нито физически щом тръгваш да се оплакваш от всичко това
    Аз ако се оплаквах щях ли да продължавам да работя като мутра?
    Ххахаххахахаха, ти ако работеше като мутра щеше ли да пишеш в тоя форум?????????????????????????????????А и кога ти остава време от тия тренировки да пишеш и тука???????????????????????

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    П.П. И още нещо - не ви ли струва странно да приемате съвети за сексуалната си култура от охранители? "Мутрите" колкото по - малко говорят, толкова по-добре. Тяхната работа е да бият здраво и да гледат лошо (е, и да се бръснат де, както виждам ). Заниманията свързани с мисловна дейност нека ги оставят на останалите...
    Абе друго си е да си нехигиеничен и пращящ от мисловна дейност .
    ПС Мацките знаеш ли как се кефат на мутри (обичат яко кинтеро брато) та мисълта ми е че можете да научите много сексуална култура от "братоците".
    Хахахахаххахахахахахахаха ха....................хахахаххахаха хаха...........хахаха
    хахахахахахха.................На мен израза "...да научите много сексуална култура" ми се струва малко неправилен, но щом се имаш са толкова образован няма да споря......

П.П.: Другия път го напиши "да научите много ЗА сексуалната култура", че съседите викнаха полиция заради смеха ми

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    emiiiiiiiii toi 4e sq amayo e malko gaze ama losho li e tva napulno go podkrepqm shtoto ludia kato e ebal sichki vii det go hranite ne ste znaeli znachenieto na dumata putka ... i sq go hranite ama live nqma e tochno taka nali ??? aide lud Peace
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Цитирай Първоначално написано от Drunk In My Desire
    Цитирай Първоначално написано от Sa40
    Точно така !!!! какви мъже сме ние иначе бе !! Господ ни е направил космати и груби за да бъдем напълно противоположни на жените!
    А как констатира, че да си космат те прави противоположност на жена?

Ако говорим за това как ни е направил Господ, то какво мислиш, че жените си ги е сътворил епилирани от главата до петите ли? Като толкова държиш да сме такива, каквито сме създадени, то, моля те, не се притеснявай следващия път когато ти се наложи да си легнеш с някаква с косми по краката, ръцете, подмишниците, корема и триъгълника. Но не, това не е естествено, понеже жените трябва да сме красиви малки и нежни създанийца, които просто няма как да мъкнат върху себе си подобна козина. Е ебати.

Както е по-приятно да видиш една добре поддържана жена, която се грижи за себе си и вида си, така е по-приятно да видиш такъв мъж.
    Но не, гейско било.

И всичко това, защото жените приемаме не чак толкова изрядната поддръжка в това отношение и всяка си казва "няма значение, какво толкова" (включително и аз), а мъжете видят ли някоя по-окосмена жена (недай си боже с мустаци ^^) веднага започват да се подиграват.
    Айде малко по-лекичко, а.. (:
    Evala! Ne vijdam kakvo poveche moje da se kaje po vyprosa

Re: Samo za momi4eta?|

Цитирай Първоначално написано от linderot
    Haresva li vi penisat da e obrasnat po4ti izcqlo,no ne kazvam izcqlo za6toto e pederasko,imam predvid da ima kasi kosam4eta okolo nego.Shtoto moq po princip taka si go podstrigvamHaide o4akvam mneniqta vi :P :P :P
    Откога няколко къси косъмчета около пениса ти те отличават от махленския педал?

Guest
    Зависи от мацката... Ако иска напълно-напълно ...Ама гледам да има косми в сми само ги подскасявам..

Само ще добавя че от тази тема няма смисал всичко е въпрос на възпитание, писихика, религий, и т.н. И аз лично ще си призная че аз нямам място на тялото и краката по което да имам окосмение и на всичко отгоре не сам педал все още си лягам с момичета ако някоя не ми вярва може да доиде да види не ми пречи да се разголя пред момиче !! Такаче не виждам нищо педалско в епилацията на тялото ние мажете пак сме си различни от жените никога няма да видиш нормална жена с "Пенис" или нормален мъж с "Клитор". Това е моито мнение ....

хаха малко понареди момчетата които се поддържат много хахаха на мен поне не ми харесва защото като ти влезе косъм в устата е гадно замисли се :/ пък е много хубаво даже целия да ти е обръснат ммм супер даже
    OpITvAm sE Da nE mIsSlQ nO tvOQtA cELUVka dQvOLSskI mI lIpsSvA. ObIChAm tE tOvA bOlI ObIChAm tE vsSIChko e SyLzI nO zNaI ChE pOsSLeDnAtA SyLzA ShtE kApNe Ot tvOIte OChI zAShtOtO bEz dA ZnAESh ObIChASh mE I tI !!!.....

Супер фен
    Град
    sofiq
    mi obrasnat celiq ili s malko kosum4eta e nai-dobre!

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Голям фен
    Град
    Бургас
    според мен и момичета и момчета трябва да си се обезкосмяват. мен ми е гнусно ако момчето е космато...ако са късички пак по може амаа някфа гора нее нее. най малкото от лична хигиена трябва да се обезкосмяват. на краката не е задалжително, но там долу е!

да ви кажа аз предпочитам педераското .... щом да е обръснат изцяло е педераско ...
    It's a first day of the rest of your Life !

Nickname v IRC : BaByT{}}}
    E-Mail : belq.delarossa@abv.bg
    My PicZz : www.vikencety.aha.bg

Цитирай Първоначално написано от JenKa`
    Във Всички случаи съм за напълно епилираните..без косми..айди на краката можи ама на пениса ЪпсУрд!
    Ама разбира се ... По интимните части не трябва да има никакви косми според мен .. винаги съм била на това мнение и ще продължавам да го подкрепям! НЕ Е ПЕДАЛСКО ДА СЕ ЕПИЛИРАШ!! МОМЧЕТА НЕ СПОДЕЛЯЙТЕ ИДИОТСКИТЕ РАЗСЪЖДЕНИЯ НА ХОРА , БОЯЩИ СЕ ДА СЕ ВЪВЕДАТ В ПРИЛИЧЕН ВИД!
    Всеки решава сам за себе си , но на мен м ие приятно като пипна да ми е гладичко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си