- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- momi4eta pomosht
momi4eta pomognete.Imam kosmi v dupeto,kakvo da pravq i kak moga da gi premahna,bez da gi brasna,i bez podigravki molq
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
xaxaxaxaxaxaxaxa ti si mn prosta ma![]()
Gorskii Priberi si Vulcite.......
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
hmmm kak taka v dupeto bre? po dupeto ili v dupeto?!?!
i az si pomislih 4e tuk nqkoi mije da mi pomogne, ama qvno sam se oburkala
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
Хахах ПРАВЕЛНО обаркала си се![]()
Grad Na Zavist I Omraza .Vseki Den si v Opastnost... NEdosegaem NQma..Ne Jivee6 ,A OCELQVA6. Taka Sedqt NE6tata..Silata OpredelQ praviLAta...WElCom3 to MyWorld
ha PRAVELNO qvno sam se oburkala, e*a ti forumaПървоначално написано от HeA7oN
razdqla
В дупето това не означава ли вътре в ан*са, ако е така наистина лекар ....
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Em ne ve 4ovek normalno e nqkoi momi4eta imat nqkoi nqmat tam!To si e normalno da ima6 tam po princip!Spox mahni gi s krem maska!Are
Ем.. Както и другите казаха депилиращ крем..
Но като се замислим това което прави един обиновен депилиращ крем .. го прави и бикчето.
Цепи косъма на половина, но щом не предпочиташ бикче давай с крема.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
imashe edin film dus bigalo, 4ast 1 v koqto mn to4no e pokazano s jestove pri kozmeti4kata kak se mahat kosmite v anus4eto.....mila moje spokoino da otide6 na kola, puk i kazvat 4e mn momi4eta se vazbujdat sled toku 6to o6taveno dupe, taka 4e spokoino, samo trqbva da vzeme6 re6enie, krem4e, bik4e ili kola......misli razumno, samo da ne si nareje6 zadnika s bik4eto....
pozdravi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
най-добре отиди на козметик![]()
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
като имаш В дупето обясни ми как разбра че са там![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Само козметик,момичета,и то добър,за да не си берете ядове после - вашата кожа наистина регенерира по-лесно,но е по-нежна и редовното й урвеждане ще ви докара дерматологични проблеми (загрубяла кожа, лющене, обърнат растеж на косъма...).Освен отва,ъгъла не е удобен,мхм...
razbirach
ne vseki moje da hodi na kozmetik prez nqkolko dena , nito ot finansova gledna tochka , ... a nai-malkoto nqkoi ima svobodno vreme da hodi
Като не можеш да играеш хорото,не се хващай. Забрави финасите,питай честно хората защо искат да премахват космената си покривка. Аз знам какво ще отвърне преобладаващата част от запитаните,но няма да го напиша,защото съм "razbirach". Мдам, razbirachвам ги тия работи аз....
ne me razbra
az sushto se obezkosmqvam .. no go pravq sam
ne moje li edin chovek da se hvane na horoto (toest da si chisti na nqkoi mesta ama sam ?)
Извинявай такова за троснатия отговор,първо.
Второ,можеш да го правиш и сам.Но това е lurking problem,защото след годинки ще рониш сълзи защо кожата около члена ти е на дупки или се бели и т.н. И тогава проблема струва по-скъпо и откъм финанси,и откъм нерви,и откъм време (с оглед ходене по специалисти).И аз на младини си мислех,че всичко,дето хвърчи се яде,ама нейсе...
mnogo blagodarq na vsi4ki koito mi dadoha saveti i se radvam 4e namerih razbirane,otna4alo si pomislih 4e tuk nqma da go namerq![]()
![]()
![]()
razdqla