.

Виж резултатите на анкетата: pomognete

Гласували
8. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • pomognete

3 37,50%
  • pomognete

3 37,50%
  • pomognete

2 25,00%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: momi4eta pomosht

momi4eta pomosht

momi4eta pomognete.Imam kosmi v dupeto,kakvo da pravq i kak moga da gi premahna,bez da gi brasna,i bez podigravki molq
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

xaxaxa:]
    Guest
    xaxaxaxaxaxaxaxa ti si mn prosta ma

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Gorskii Priberi si Vulcite.......
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

stesgd
    Guest
    hmmm kak taka v dupeto bre? po dupeto ili v dupeto?!?!

i az si pomislih 4e tuk nqkoi mije da mi pomogne, ama qvno sam se oburkala
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Хахах ПРАВЕЛНО обаркала си се
    Grad Na Zavist I Omraza .Vseki Den si v Opastnost... NEdosegaem NQma..Ne Jivee6 ,A OCELQVA6. Taka Sedqt NE6tata..Silata OpredelQ praviLAta...WElCom3 to MyWorld

Цитирай Първоначално написано от HeA7oN
    Хахах ПРАВЕЛНО обаркала си се
    ha PRAVELNO qvno sam se oburkala, e*a ti foruma
    razdqla

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    В дупето това не означава ли вътре в ан*са, ако е така наистина лекар ....
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Мега фен Аватара на koalka
    Ами отиди на кола маска...или с депилиращ крем.

Guest
    Em ne ve 4ovek normalno e nqkoi momi4eta imat nqkoi nqmat tam!To si e normalno da ima6 tam po princip!Spox mahni gi s krem maska!Are

Ем.. Както и другите казаха депилиращ крем..
    Но като се замислим това което прави един обиновен депилиращ крем .. го прави и бикчето.
    Цепи косъма на половина, но щом не предпочиташ бикче давай с крема.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Фен
    Град
    sred glupacite-4ujd sred svoi
    imashe edin film dus bigalo, 4ast 1 v koqto mn to4no e pokazano s jestove pri kozmeti4kata kak se mahat kosmite v anus4eto.....mila moje spokoino da otide6 na kola, puk i kazvat 4e mn momi4eta se vazbujdat sled toku 6to o6taveno dupe, taka 4e spokoino, samo trqbva da vzeme6 re6enie, krem4e, bik4e ili kola......misli razumno, samo da ne si nareje6 zadnika s bik4eto....
    pozdravi

Фен
    Град
    В мечтите ти :)
    най-добре отиди на козметик
    Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!

Голям фен
    Град
    Stz
    И аз съм за козметик!Колата маска бая боли ама после ще ти уредеят много!И не го слушай тия дет ти се подиграват...сякаш те нямат!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    като имаш В дупето обясни ми как разбра че са там
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Мега фен Аватара на quench
    Само козметик,момичета,и то добър,за да не си берете ядове после - вашата кожа наистина регенерира по-лесно,но е по-нежна и редовното й урвеждане ще ви докара дерматологични проблеми (загрубяла кожа, лющене, обърнат растеж на косъма...).Освен отва,ъгъла не е удобен,мхм...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    razbirach
    ne vseki moje da hodi na kozmetik prez nqkolko dena , nito ot finansova gledna tochka , ... a nai-malkoto nqkoi ima svobodno vreme da hodi

Като не можеш да играеш хорото,не се хващай. Забрави финасите,питай честно хората защо искат да премахват космената си покривка. Аз знам какво ще отвърне преобладаващата част от запитаните,но няма да го напиша,защото съм "razbirach". Мдам, razbirachвам ги тия работи аз....

Мега фен
    Град
    Utopia..
    ne me razbra
    az sushto se obezkosmqvam .. no go pravq sam
    ne moje li edin chovek da se hvane na horoto (toest da si chisti na nqkoi mesta ama sam ?)

Извинявай такова за троснатия отговор,първо.
    Второ,можеш да го правиш и сам.Но това е lurking problem,защото след годинки ще рониш сълзи защо кожата около члена ти е на дупки или се бели и т.н. И тогава проблема струва по-скъпо и откъм финанси,и откъм нерви,и откъм време (с оглед ходене по специалисти).И аз на младини си мислех,че всичко,дето хвърчи се яде,ама нейсе...

mnogo blagodarq na vsi4ki koito mi dadoha saveti i se radvam 4e namerih razbirane,otna4alo si pomislih 4e tuk nqma da go namerq
    razdqla

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си