.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: mit ili istina?

Guest

mit ili istina?

zdraveite taka zna4i naposledak vse pove4e 4uvam nqkvi izkazvaniq ot sorta ''praih div sex s priqtelkata si i skusah prezervativa'' ta iskah da vi popitam vazmojno li e ot po buren ili tn. div sex da se skusa prezervaativa ili tova e edin ot porednite mitove
    blagodarq za mneniqrta vi

Щом се случва, мит ли е според тебе??
    Да, може, дори сексът да не е чак толкова бурен.

Hard...
    I'm harder than the life I've lived
    Strong...
    I'm stronger than the pain you give
    It's lost...
    So lost
    The world you're in

ami az mislq 4e ne e zaduljitelno da e buren seksa moje pri nai razli4ni situacii da se skasa
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Tristania
    emi az sam go 4uvala ot mom4eta koito samo se hvalqt s koq sa spali i kav buren sex sa praili zatva pitah znam 4e moje da se skusa prezervatova po mn pri4ini prosto taka nare4enoto ''divo la6kane '' edna ot tqh ki e?

Голям фен
    Възможно е естествено,дори може да е фабричен дефект.Просто трябва да сте внимателни и хубаво да гледате
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от siXt_senSe
    Възможно е естествено,дори може да е фабричен дефект.Просто трябва да сте внимателни и хубаво да гледате
    Струва ми се, че повече от 90% е заради фабричен дефект да не кажа 100%, защото има различни ситуации знае ли човек
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Повече от фен
    moje da se skysa dori i kato si go postavil kakto trqbva...
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Град
    On The Party
    Възможно е

Напълно е възможно да се скъса при малко по-див секс. Но не само тогава. При фабричен дефект също може да стане гаф.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Град
    Stz
    Цитирай Първоначално написано от Tristania
    Съгласна съм!Напълно възможно е и поради много други причини,не само бурен секс!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Презерватив може да се скъса ако не е поставен правилно, има дефект или е с изтекъл срок на годност. В повечето случаи се къса защото не е поставен като хората и е останало някакво количество въздух. Колкото и да е бурен секса, ако е добре сложен не може да се скъса, освен при наличието на някой от другите проблеми.
    I don`t use drugs, I AM DRUG!

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    mnogo qsno 4e moje !
    no exit

Guest
    Абе и аз се питам,как ги късат тези презервативи...До сега да чукна на дърво не ми се е случвало..какво ще е това лашкане,че да се скъсат...случвало ми се е да се изхлузи и без да иска да ми го натика...ТАМ
    Ама го измъкнахме де..>

ULTRA

Guest
    Вие сте добре като можете въобще да си го нахлузите
    За моя кур няма номер...Все още не са създали толкова голям размер презерватив

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Единствения презерватив,който сме скъсали беше след бурен и неубоздан секс,защото чакахме гости и решихме да го направим на бързо за 40-50 минути.Така,че е възможно!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Re: mit ili istina?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zdraveite taka zna4i naposledak vse pove4e 4uvam nqkvi izkazvaniq ot sorta ''praih div sex s priqtelkata si i skusah prezervativa'' ta iskah da vi popitam vazmojno li e ot po buren ili tn. div sex da se skusa prezervaativa ili tova e edin ot porednite mitove
    blagodarq za mneniqrta vi
    Може! Особено при неправилно поставен презерватив, няма нищо митологично в това той да се скъса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си