- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- mit ili istina?
zdraveite taka zna4i naposledak vse pove4e 4uvam nqkvi izkazvaniq ot sorta ''praih div sex s priqtelkata si i skusah prezervativa'' ta iskah da vi popitam vazmojno li e ot po buren ili tn. div sex da se skusa prezervaativa ili tova e edin ot porednite mitove
blagodarq za mneniqrta vi
Щом се случва, мит ли е според тебе??
Да, може, дори сексът да не е чак толкова бурен.
Hard...
I'm harder than the life I've lived
Strong...
I'm stronger than the pain you give
It's lost...
So lost
The world you're in
ami az mislq 4e ne e zaduljitelno da e buren seksa moje pri nai razli4ni situacii da se skasa![]()
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
emi az sam go 4uvala ot mom4eta koito samo se hvalqt s koq sa spali i kav buren sex sa praili zatva pitah znam 4e moje da se skusa prezervatova po mn pri4ini prosto taka nare4enoto ''divo la6kane '' edna ot tqh ki e?Първоначално написано от Tristania
Възможно е естествено,дори може да е фабричен дефект.Просто трябва да сте внимателни и хубаво да гледате
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Струва ми се, че повече от 90% е заради фабричен дефект да не кажа 100%, защото има различни ситуации знае ли човекПървоначално написано от siXt_senSe
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
moje da se skysa dori i kato si go postavil kakto trqbva...
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
Възможно е![]()
Напълно е възможно да се скъса при малко по-див секс. Но не само тогава. При фабричен дефект също може да стане гаф.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Презерватив може да се скъса ако не е поставен правилно, има дефект или е с изтекъл срок на годност. В повечето случаи се къса защото не е поставен като хората и е останало някакво количество въздух. Колкото и да е бурен секса, ако е добре сложен не може да се скъса, освен при наличието на някой от другите проблеми.
I don`t use drugs, I AM DRUG!
Абе и аз се питам,как ги късат тези презервативи...До сега да чукна на дърво не ми се е случвало..какво ще е това лашкане,че да се скъсат...случвало ми се е да се изхлузи и без да иска да ми го натика...ТАМ![]()
Ама го измъкнахме де..>
ULTRA
Вие сте добре като можете въобще да си го нахлузите
За моя кур няма номер...Все още не са създали толкова голям размер презерватив