- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Продължението на "Как да питам"
Как да питам един 18-годишен (аз съм на 14) какви чувства има към мене.Аз мисля да му се обадя днес,но незнам как да го попитам,тъй като ми се струва по-улегнал.От рода "харесвам те" или пък "хайде да станем гаджета" ми се струва детско...Дайте ми съвет какво да му кажа!!!
Задължително ли е днес да му кажеш?Ми не са нужни думи,покажи му го с действия.Пък и от къде знаеш че и акъла му е на 18годишен,ако наистина е по-улегнал ще вземе нещата в свои ръцеслед като му покажеш че не ти е безразличен
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
Ами отиваш при него и просто му казваш,че имаш чувства и го харесваш.Какво толкова?Той има би чувства?
Обади му се не за да говориш с него ми за да си уредите среща.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Не говорете по телефона. Разберете си и отидете на кафе, там можеш да му покажеш, че го харесваш не само с дуни, но и с действия.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ei..az iskah da ti kaja che imam chuvstva kum teb,a tvoite kum men,kakvi sa?![]()
Обадих се и първо малко си поговорихме,после стана за въпрос , че имам чувства към него,но той каза че съм малка,че в момента гледа училището...
Пък и разбрах от него,че е имал досега само една приятелка в седми клас "На шега" - това му бяха думите.
После като си говорихме,каза че ако имал връзка,то щяло да е сериозна,аз съм сериозна и му казах,че съм.
Но той пак си държеше на неговата,че съм малка.
Какво мислите?!
otrqzal te eПървоначално написано от Krem4eto
svirena rabota
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
мисля, че просто ти е отказал, а дали вече причината е била тази, която ти е изтъкнал или не, това поне сега не можеш да разбереш. но рано или късно нещата се откриват и нищо не остава неказано или премълчано
Това някой да ти казва,че си малка е бахти досадата!!! Когато бях на 14 и аз харесвах едно момче на 18,а той само това повтаряше "еми мн си сладка ама си малка...ако беше поне с една година по-голямаа...."Тъпак! После ме търсеше ама аз да няма цял живот след него да тичам! Ще видиш...сега ти казва,че си малка ама изчакай да мине време и ще видиш,че той ще те потърси..Преди приятелите ми все това ми казваха макар,че аз не вярвах ама..
Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!
Че е малка, е малка, но че е имало по-мек начин да и го каже е ималоХората са казали, "Не си надскачай сянката!"
![]()
Уф малка си била ! Какво да ти кжа - едно от най-тъпите оправдания на света. Ако много го обичаш излез с него, поговорете по- подробно, докажи му , че е в грешка.
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
=D> =D> =D> =D> Браво на момчето =D> =D> =D> =D>
Хубаво прави че си гледа училището. Сега едва ли му трябва някаква лигла, която да му мрънка на главата.
П.С. Сорка за езика, ама си е точно така. Погледнете го от негова гледна точка.
Ти въобще познаваш ли ме , че да даваш оценка каква съм?!Първоначално написано от OPEL
Това ,че той е задръстен и е имал през живота си една приятелка и затова (според мене) ми е отказал,аз какво да го направя!!!Гледал си училището хаха!!!То пак може да си го гледа,ама може и за това да има време!
ТОЙ много добре знае , каква съм и ако имаше нещо против характера ми щеше да ми го каже в очите!!!
И като за последно , ще кажа че не винаги учението е на 1 място!!!!!!
За теб учението не е, но за тези които искат да успеят в живота си е нещо много ценно! И защо ще е задръстен като е имал една приятелка през живота си ? Човека може би не иска да се обвързва. Бил задръстен след като не са го интересували момичетата, а учението.Първоначално написано от Krem4eto
![]()
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
Аз не съм казала,че учението не е важно за мене!!!Първоначално написано от Ensnare Forever
Защото е на 18 и дори не се е целувал,затова е задръстен!
Ха по това ли определяш човек. Ако не се е целувал значи е задръстен. Момчето ще учи и ще успее. Пък след това колко момичета ще му се молят в краката ... Нека да си бъде такъв какъвто е !Първоначално написано от Krem4eto
Като е задръстен, защо се занимаваш с него ?
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
Не е верно. Тва ти е играта. Интересно кво е детското като аз ги ползвам същите.Първоначално написано от Krem4eto
![]()
2т. системно
Човек който на 18 не се е целувал определено не е задръстен.Има такива които се целуват още от детските градини и 13 вече са правили секс.Кажи ми кое е по задръстеното в тая ситуация.Да правиш секс на 13,14,15 дори и на 16 или да не си целувал човек на 18 ? Момчето е много право като ти казва че си малка.И за разлика от другите момчета той не тръгва с теб.Щото ако пробваш на 20 ей такива момчета да им кажеш че ги харесваш 17 от тях ще тръгнат с теб и ще искат секс.А момчето просто си учи и не се занимава да си търси приятелка.Това не значи че е задръстен а тъкмо обратното!!!!!Първоначално написано от Ensnare Forever
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...
Аз мисля,че си права,защото ти си го харесала,а и нищо лошо не правиш.Най-хубавото нещо на света е да си влюбен!!!
Незнам защо той се е държал така с тебе!!!Да не ти пука!!!
Остави го намери си момче,което ще те цени и харесва!!!
Успех!!!!![]()
Първоначално написано от BeBencEto
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Аъмм готов съм да поспоря тукаПървоначално написано от kimi_raikonen
![]()
.
2т. системно
Айде стига беее!!! Всички момичета ли харесват по-големи момчета!? Не остава за нас!!!
Уау...той те е отрязал, ти си ядосана....а като е задръстен ти защо го харесваш? И едва ли ти е отказал, защото е имал само една приятелка през живота си...което ме навежда на друга мисъл: ти от къде си толкова сигурна колко приятелки е имал...да не си му светила?!Първоначално написано от Krem4eto
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.