- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Продължението на "Как да питам"
И аз само не разбрах щом е "задръстен" защо го харесваш?Ако наистина го харесваш трябва да го харесваш такъв какъвто е!!!И според мен е постапил правилно...
А и е мн по-добре сега да учи и после да преуспее..отколкото сега да не учи и да си живее живота без да му пука..защото след това няма въобще да му е лесно в живота!
![]()
Как да му кажеш, ако обичаш да си по-директна , можеш просто да му го покажеш.Не са важни само думите , важни са и действията!
Погледни от неговата гледна точка - за неговия живот е важна тази година, а ти с какво точно ще си му полезна, ще си мисли за теб, по време на кандидат-студентския ли ? Ако го питаш след 10 месеца когато се поуспокои, мойе би ще ти отговори по друг начин. Защото той на теб мойе да ти помогне да вземеш изпита след 7 клас (ако не си го взела все още), но ти на него едва ли можеш да му помогнеш (разбира се да допуснем, че си гений в областа на диференциалното смятане и възрожденската литература - ама щях да съм те чувал по телевизията), освен да му казваш че ще се справи, ама "афиф работа".Извини ме за грубия език, обаче това, че вие момичетата знаете, че с "батко е по-хубаво" (не визирам нищо плътско), не значи че ние момчетата не знаем, че с "кака е по-хубаво.
Като гледам момчето е било съвсем право да те отреже.Някои момичета на 14 са достатачно съзряли умствено и мислят за сериозни неща но явно ти не си от тях и мисленето ти е като на 12 годишна.Какво от това че момчето е имало само една приятелка и че не се е целувал не е искал не го е направил.Това е добре че държи на училището но си права че двете неща може да се съчетават при добро желание.Аз твърдо се застъпвам за момчето и смятам,че само ти си си виновна за това че той не иска да бъде с теб.Извинявай много ама и аз не бих тръгнал с такава лигла като теб която може да харесва някой само докато той не я отреже и след това започва да разправя колко бил смотан и т.н.Надявам се някой ден да ти дойде акъла.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
Кремчето,недей по телефона... Вижте се и му го кажи или намекни лично.![]()