- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо го правите момичета?
Ходя с едно момиче. Тя е на 13 аз съм на 16. Ходим от седмица, но се зарибяваме от две. Преди да тръгнем тя беше много заинтересована от мен, но след като тръгнахме се виждаме по-рядко и като чели вече не и пука много за мен. Нито ми се обажда нито праща sms. А аз като искам да се видя с нея тя все неможеСпоред мен правя всичко което трябва да прави едно момче... Не мога да ви разбера вас момичетата защо постъпвате толкова несериозно? Защо когато момче иска да бъде с вас го отблъсквате? Аз просто искам една НОРМАЛНА връзка нищо повече.... А може би тя е малка и все още не разбира как трябва да се държи с едно момче?
bate kvo ti staa na tebe be ?
ochakvash ot edna 13 godishna da e seriozna , kamo li v lubovnite vzaimotnosheniq .. tq doskoro ne e mogla da ide sama do WC-to ti iskash ot neq da e seriozna ..![]()
Ами най-добре поговир с нея и я питай всички тези неща и все пак недей да говориш общо за момичетата.И както каза колегата по-горе...как очакваш от едно 13-годишно момиче да е сериозно?(не говоря за всички),но тази твоя приятелка определено не е.
Нормална връзка няма.. Пък и на нейната възраст повечето момичета са така. Има тука няколко теми на момичета които споделят за проблема си, че харесат ли едно момче и той хареса тях всичко се проваля и те просто не го ебават след като са го зарибили.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Е прекаляваш...."не е могла до скоро да иде до WC"глупости...вярно,че не може да се очаква сериозна връзка ама по някой път просто прекалявате.Първоначално написано от OtherDimension
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
tva e izrazПървоначално написано от reason
hubavo prekalil sum
a tova che i ti si na 13 ne e porok , ne izburzvai da rastesh![]()
Първоначално написано от OtherDimension
P.S. strashno mnogo momicheta do 10 godishna vuzrast hodqt s maika im da "chishkat" .. 3 godini e malko vreme !![]()
Да, разбира се че не мога да поставям всички момичета под един знаменател. И повечето приятели ми казват че тя има детско поведение и че не мога повече нищо да направя.
Говорил съм с нея, но тя твърди че няма проблем. Понеже сме в различни смени просто нямало как да се виждаме често, а ние сме от едно даскало. Просто не знам какво да правя. Да продължавам ли да и се обаждам или да изчакам тя да ми се обади?
това момиче е на 13 години ти неси ли малко голям за нея ??Първоначално написано от Nobody
Мисля че разликата от 2 години и половина не е чак толкова голяма(тя след месец навършва 14)Първоначално написано от DoPye
в сравнение с една моя приятелка която е на 15 и ходи с 29 годишен!
ами кажи и че аз съм Марто с 5 лева искам да те .... и така нататакПървоначално написано от Nobody
сам знаеш къде е проблемътПървоначално написано от Nobody
![]()
Говори с нея и й обясни,че това не ти харесва..ако иска нещата да са ОК ще си промени държанието.
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Опитай се да поговориш още веднъж с нея и дано постигнеш успех. Но все пак помисли си колко сериозна връзка може да се очаква от дете на 13 години.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Опитай се да поговориш още веднъж с нея и дано постигнеш успех. Но все пак помисли си колко сериозна връзка може да се очаква от дете на 13 години.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Purvo i ti ne si koi znae kolko golqm i sus sigurnost samiqt ti ne znae6 dostatu4no za otno6eniqta m/u jenata i muja,drug e vuprosa 4e tq puk e beter dete(pone za men na 13 godini si e dete) i ti ne moje6 da o4akva6 nikakvo otno6enie ot 4ovek v tazi vuzrast,deto o6te si misli 4e si4ko deto hvur4i se qde i ima edin dosta detski i naiven pogled v/u jivota i tova koeto se slu4va v nego,koeto e normalno.Mislq 4e ako iska6 moje6 i sam da si napravi6 izvod ot kazanoto.![]()