.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    dungeon
    Guest

Nqkolko dobri vuprosa 1

Vinagi mi e bilo Interesno kvo pravqt momi4etata po dvoiki ili pove4e v toaletnata.Dobre da kajem za daskalo tam da sedqt pred vratata i da gledat nqkoq druga da ne vleze ili puk da im durjat "bezcennite" 4anti4ki ama za6to podqvolite go pravqt v doma6ni usloviq i daje sum vijdal da vlizat zaedno vutre - mislq 4e ne sum edinstveniq koito se pita toq vupros

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Ти сам си отговори относно у-ще. В домашни условия вече незнам, може да е било чиста случайност. Примерно едната да покаже новия си сутиен на другата Незнам...

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

за училище ходенето по двойки е почти неизбежо,но все пак може и да се подминат тези детайли.А това за домашните условия...нямам думи
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Фен
    Град
    BlondLandia
    Защото искаме да поклюкарстваме за присъстващите в стаята, за какво друго! Ако в нечие мръсно подсъзнание са се появили някакви сценки, те по-скоро товорят за незадоволените сексуални нужди на собственика им.
    Видя я царят, че се смее,
    но сам усмивката изгуби.
    Забрави ловните соколи,
    дори забрави да воюва.
    lOvE iS DEliGhT!

Re: Nqkolko dobri vuprosa 1

Цитирай Първоначално написано от dungeon
    Vinagi mi e bilo Interesno kvo pravqt momi4etata po dvoiki ili pove4e v toaletnata.Dobre da kajem za daskalo tam da sedqt pred vratata i da gledat nqkoq druga da ne vleze ili puk da im durjat "bezcennite" 4anti4ki ama za6to podqvolite go pravqt v doma6ni usloviq i daje sum vijdal da vlizat zaedno vutre - mislq 4e ne sum edinstveniq koito se pita toq vupros
    много филми гледаш

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Guest
    Цитирай Първоначално написано от love_delight
    Защото искаме да поклюкарстваме за присъстващите в стаята, за какво друго! Ако в нечие мръсно подсъзнание са се появили някакви сценки, те по-скоро товорят за незадоволените сексуални нужди на собственика им.
    =D>

баси тъпата тема няма никъв смисъл

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

dungeon
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DoPye
    баси тъпата тема няма никъв смисъл
    mi kat e bezmislena za tebe ne pi6i we nqkoi da te e karal
    az pa sum im se 4udil na mozucite mn vreme - a za temata mn po-dobre e otkolkoto ako gultam ili me ebe v guza 6te zabremeneq li (ot koito vid ima pone hilqda)

Голям фен
    Град
    Stz
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от love_delight
    =D>
    =D> =D> =D>

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    ami v pove4eto slu4ai si govorim za mom4etata v saqta...s kvo me kefi ili kvo me drazni v nego. ilii prosto za da ne e sama drugata slu4valo mi se e s nai-dobrata mi priqtelka da se karame za tva
    no exit

Явно не ти достига акъл, за да си отговориш на този елементарен въпрос. Колко лошо е да си прост селянин.

dungeon
    Guest
    Mersi za otgovorite - prosto mi be6e lubopitno ^_^

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз пък ходя до тоалетната сама или с гаджето си.Но не правим секс там или нещо подобно,а просто ми държи чантата или пък ме пази да не дойде някой друг.Даже и да сме на купон,където знам къде е тоалетната той пита-да дойда ли с теб?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си