- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Nqkolko dobri vuprosa 1
Vinagi mi e bilo Interesno kvo pravqt momi4etata po dvoiki ili pove4e v toaletnata.Dobre da kajem za daskalo tam da sedqt pred vratata i da gledat nqkoq druga da ne vleze ili puk da im durjat "bezcennite" 4anti4kiama za6to podqvolite go pravqt v doma6ni usloviq i daje sum vijdal da vlizat zaedno vutre - mislq 4e ne sum edinstveniq koito se pita toq vupros
![]()
за училище ходенето по двойки е почти неизбежо,но все пак може и да се подминат тези детайли.А това за домашните условия...нямам думи
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Защото искаме да поклюкарстваме за присъстващите в стаята, за какво друго! Ако в нечие мръсно подсъзнание са се появили някакви сценки, те по-скоро товорят за незадоволените сексуални нужди на собственика им.
Видя я царят, че се смее,
но сам усмивката изгуби.
Забрави ловните соколи,
дори забрави да воюва.
lOvE iS DEliGhT!
много филми гледашПървоначално написано от dungeon
=D>Първоначално написано от love_delight
баси тъпата тема няма никъв смисъл![]()
mi kat e bezmislena za tebe ne pi6i we nqkoi da te e karalПървоначално написано от DoPye
az pa sum im se 4udil na mozucite mn vreme - a za temata mn po-dobre e otkolkoto ako gultam ili me ebe v guza 6te zabremeneq li (ot koito vid ima pone hilqda)
ami v pove4eto slu4ai si govorim za mom4etata v saqta...s kvo me kefi ili kvo me drazni v nego. ilii prosto za da ne e sama drugataslu4valo mi se e s nai-dobrata mi priqtelka da se karame za tva
![]()
![]()
no exit
Явно не ти достига акъл, за да си отговориш на този елементарен въпрос. Колко лошо е да си прост селянин.
Mersi za otgovorite - prosto mi be6e lubopitno ^_^